• Ruime openingstijden
  • U kunt direct bij ons terecht
  • Maximale vergoeding door de verzekering!
  • Gratis intake
306 Klantbeoordelingen: 9,1

Wat heeft Vink Tandtechniek u te bieden.

Bij Vink Tandtechniek vindt u een ideale combinatie van gedegen vakmanschap, van meer dan 30 jaar ervaring en de flexibiliteit van een gedreven team van deskundigen. Wij zijn specialisten in het vervaardigen van gebitsprotheses en verschillende andere gebitsbehandelingen. Wij streven naar leveren van uitstekende service & kwaliteit tegen de beste prijs.

U kunt bij ons 5 dagen per week terecht van 08:00 tot 17:00 voor verschillende behandelingen!
Zoetermeer en Waalre zijn 's zaterdags op afspraak geopend.

Hieronder treft u een overzicht van de behandelingen die wij aanbieden:

Nieuw kunstgebit

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van kunstgebitten. Bij ons kunt u vertrouwen op de allerbeste en meest actuele technieken in combinatie met hoogwaardige materialen.
Lees meer over een nieuw kunstgebit

Kunstgebitreparatie

U kunt door Vink Tandtechniek doordeweeks en bij enkele locaties zelfs op zaterdag uw kunstgebit laten repareren. Maak snel een afspraak en wij helpen u direct!
Lees meer over kunstgebit reparatie

Kunstgebit passend maken

Een goed passend kunstgebit is uiteraard zeer belangrijk. Wij rebasen uw kunstgebit met de beste materialen en de grootste precisie, zodat u uw gebit weer optimaal kunt gebruiken.
Lees meer over kunstgebit passend maken

Kunstgebit op implantaten

Een kunstgebit op implantaten is in sommige gevallen een ideale oplossing. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van diverse variaties zoals all on 4, all on 6. Zo heeft u altijd de beste oplossing voor uw persoonlijke situatie!
Lees meer over een kunstgebit op implantaten

Klikgebit

Een klikgebit is eigenlijk hetzelfde als een kunstgebit op implantaten. Een dergelijk gebit wordt vast 'geklikt' op implantaten in uw kaak. Het maken van dit soort gebitten is een van onze vele specialiteiten, u bent dus bij ons in zeer goede handen!
Lees meer over uw Klikgebit

Frameprothese

Dit is een ideale oplossing wanneer slechts enkele tanden vervangen dienen te worden, en een kroon of een brug geen uitkomst biedt. Wij adviseren u graag over de juiste keuze, en begeleiden u daarbij!
Lees meer over de voordelen van een frameprothese

Kronen

Wanneer u een beschadiging heeft aan een tand, of als u niet meer tevreden bent over het uiterlijk van uw tand of tanden, dan is een kroon een ideale oplossing om uw eigen tand te vervangen.
Lees meer over kronen

Bruggen

Wanneer er meerdere tanden moeten worden vervangen doen we dat door middel van een brug. Dat is een element waarop meerdere kronen kunnen worden geplaatst. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

Altijd meerdere locaties bij u in de buurt