819 Ratings 9,3

Home / Betalen in termijnen

Kunstgebit en implantaten betalen in termijnen bij Vink Tandtechniek

  • 45 jaar ervaring
  • U kunt bij ons terecht zonder doorverwijzing
  • Ruime vergoeding door de verzekering (exclusief uw eigen risico)
  • Uitgebreide intake

Betalen in termijnen

Vrijwel alle tandheelkundige ingrepen en tandtechnische oplossingen zijn (zeer) specialistisch van aard en worden enkel uitgevoerd door zeer kundige professionals. Daarbij zijn de gebruikte materialen en het gereedschap ook nog eens zeer specialistisch en kostbaar en moet er worden voldaan aan de strengste regels en hoogste standaarden. Een behandeling bij de tandarts is dan ook vaak een kostbare aangelegenheid.

Dit geldt natuurlijk ook voor de producten die in het tandtechnisch laboratorium worden gemaakt. Denk aan een kunstgebit, klikgebit, implantaten of kronen en bruggen.

Om de beste kwaliteit voor de patiënt te kunnen waarborgen wordt enkel gewerkt met ervaren specialisten en gebruik gemaakt van de allerbeste en sterkste materialen. Helaas worden behandelingen bij de tandarts of het tandtechnisch laboratorium niet in alle gevallen geheel of zelfs gedeeltelijk vergoed. Het is zeer afhankelijk van de behandeling en in welke mate u verzekerd bent hoe hoog de vergoeding is. Daarom bieden we bij een aantal van onze locaties in samenwerking met onze partner Infomedics de mogelijkheid tot betaling in termijnen aan. Het is daarom vanaf nu in veel gevallen mogelijk om uw behandeling bij Vink Tandtechniek in termijnen te betalen!

De voordelen van het betalen in het termijnen

Denkt u erover om over te stappen op een (nieuw) kunstgebit? Overweegt u implantaten te nemen of heeft u al langere tijd het idee om iets aan uw gebit te laten doen, maar stelt u het uit of af vanwege de bijkomende kosten? Dan is het betalen in termijnen wellicht een goede optie voor u.

Het is namelijk erg zonde als u vanwege de kosten een bezoek aan de tandarts uitstelt, zeker wanneer u niet meer tevreden bent over de huidige staat van uw gebit. Het gebit bepaalt immers voor een zeer groot deel de uitstraling van onze lach. Met een mooie lach en sterk gebit voelt u zich zelfverzekerder en beter. Daarnaast is een sterk gebit vanzelfsprekend belangrijk om op een normale en gezonde manier te kunnen eten en drinken.

Kortom, uw gebit heeft een grote invloed op uw algehele gezondheid en uitstraling. Het is van groot belang om het gebit goed te onderhouden en/of te renoveren waar nodig. Wij vinden dat de bijkomende kosten een goed gebit en mooie lach niet in de weg mogen staan. Daarom is het op een aantal van onze locaties mogelijk om bijvoorbeeld uw kunstgebit en implantaten te betalen in termijnen. Ook andere behandelingen kunnen vanzelfsprekend in termijnen worden betaald.

kunstgebit vink tandtechniek

Kunstgebit en implantaten betalen in termijnen, hoe werkt dat?

Veel tandheelkundige behandelingen worden (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekering. De vergoeding en hoogte van de vergoeding is afhankelijk van hoe u verzekerd bent.

Bij betalen in termijnen wordt vanzelfsprekend eerst de vergoeding vanuit de zorgverzekeraar in mindering gebracht op de totale factuur. Het resterende bedrag wordt aan u gefactureerd. In overleg kiest u het aantal termijnen waarin u de totale rekening wenst te betalen.

Om u een voorbeeld te geven van een kostenoverzicht en de te betalen termijnen geven we het volgende rekenvoorbeeld:

  • De prijs van een volledige prothese (boven en onder) is ongeveer € 1.217,-
  • De basisverzekering vergoedt in sommige gevallen maximaal 75%
  • Blijft dan over 25%, dat maakt: € 304,25
  • U kunt het resterende bedrag in termijn betalen

Dit rekenvoorbeeld is exclusief uw eigen risico. Het is niet bij al onze locaties mogelijk om in termijnen te betalen.
Bekijk ook onze voorwaarden.

kunstgebit reparatie vink tandtechniek

Belangrijke informatie bij kunstgebit of implantaten betalen in termijnen

Als het om kosten gaat vinden wij het van groot belang dat u niet voor onaangename verassingen komt te staan. Het is belangrijk om te weten dat wij betalen in termijnen aanbieden in samenwerking met onze partner Infomedics.

infomedics

Wij dragen de factuur over aan hen en zij handelen de factuur en de afspraken verder met u af. Infomedics is een gerenommeerde partij binnen de zorg. Kijk ook eens op de website van Infomedics voor meer en uitgebreidere informatie over betalen in termijnen.

Veelgestelde vragen

Ja, het is bij een aantal van onze locaties mogelijk om een implantaat in termijnen te betalen bij Vink Tandtechniek. Nadat de vergoeding vanuit de zorgverzekering is afgetrokken van de totale factuur, wordt het resterende bedrag aan u gefactureerd. In overleg met de tandarts of tandtechnicus kunt u het aantal termijnen kiezen waarin u de totale rekening wilt betalen. Het aantal termijnen kan variëren. Het is belangrijk om op te merken dat deze betalingsregelingen worden aangeboden in samenwerking met een betalingspartner, Infomedics, die de factuur en betalingsafspraken verder afhandelt.

Ja, het is bij een aantal van onze locaties mogelijk om een kunstgebit in termijnen te betalen bij Vink Tandtechniek. Nadat de vergoeding vanuit de zorgverzekering is afgetrokken van de totale factuur, wordt het resterende bedrag aan u gefactureerd. Het is belangrijk om te weten dat deze betalingsregelingen in samenwerking met een betalingspartner, in dit geval Infomedics, worden aangeboden. Deze betalingspartner zal de factuur en de betalingsafspraken verder met u afhandelen.

Het is raadzaam om rechtstreeks contact op te nemen met uw tandarts of tandtechnicus om te informeren naar de specifieke betalingsmogelijkheden en voorwaarden voor het betalen van een kunstgebit in termijnen. Zij kunnen u voorzien van gedetailleerde informatie over de beschikbare opties en u begeleiden bij het kiezen van een betalingsregeling die het beste past bij uw financiële situatie.

Bij een aantal locaties van Vink Tandtechniek is het mogelijk om een all-on-4 behandeling in termijnen te betalen. Vink Tandtechniek hecht veel waarde aan het voorkomen van onaangename verrassingen met betrekking tot de kosten. Daarom bieden wij betalingsregelingen in samenwerking met onze partner Infomedics aan.

Wanneer het op uw behandel locatie mogelijk is om in termijnen te betalen, wordt de vergoeding vanuit de zorgverzekeraar eerst in mindering gebracht op de totale factuur. Het resterende bedrag wordt aan u gefactureerd. In overleg met Vink Tandtechniek en Infomedics kunt u het aantal termijnen bepalen waarin u de totale rekening wenst te betalen.