• De specialist voor uw kunstgebit!
  • U kunt direct bij ons terecht
  • Maximale vergoeding door de verzekering!
  • Gratis intake
317 Klantbeoordelingen: 9,1

Vink Tandtechniek en Tandprothetiek Eindhoven

Wij heten u graag van harte welkom bij Vink Tandtechniek in Eindhoven, de specialist in het produceren van kunstgebitten en klikgebitten. Dagelijks voorzien wij onze patiënten van kunstgebitten op maat, perfect aansluitend bij de wensen en het huidige gebit van een patiënt. Wilt u zelf ook een verbeterde uitstraling van uw gebit,

of uw kauwvermogen laten toenemen? Onze tandtechniekers vertellen u graag meer over de mogelijkheden en werkwijze van Vink Tandtechniek in Eindhoven. Bent u er bijvoorbeeld van op de hoogte, dat wij werken met een eigen tandtechnisch laboratorium? Hier maken wij uw kunstgebit zelf, zodat de kwaliteit optimaal is.

 
Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

  • Kunstgebitten
  • Klikgebitten
  • Het passend maken van kunstgebitten
  • Reparaties van kunstgebitten

Zo is Vink Tandtechniek in Eindhoven uw specialist voor alle soorten kunstgebitten! Wanneer u kiest voor een kunstgebit van onze tandspecialisten, wordt deze dezelfde dag nog voor u geproduceerd in ons eigen laboratorium. De kwaliteit is hierdoor hoger, dan bij een normale tandarts. De kennis van onze specialisten is zeer specifiek, daarbij hebben wij doorgaans meer ervaring in het aanmeten en produceren van een kunstgebit dan een gewone tandarts.

Altijd meerdere locaties bij u in de buurt


Wie is Vink Tandtechniek Eindhoven?

Bij Vink Tandtechniek in Eindhoven staat een team van tandtechniekers voor u klaar, die stuk voor stuk gespecialiseerd zijn in het maken van kunstgebitten en klikgebitten. In tegenstelling tot een tandarts, houdt een tandtechnicus zich enkel bezig met het maken van kunstgebitten. Zo kunnen wij de kwaliteit van ons product waarborgen! Wij hebben meer dan dertig jaar ervaring in het produceren van en het geven van advies over kunstgebitten.

Per vestiging staan minstens twee gespecialiseerde tandtechniekers voor u klaar, zodat u snel geholpen kunt worden bij het aanmeten of produceren van een kunstgebit. In onze hoofdvestiging in Waalre werken zelfs tien tandspecialisten. Een persoonlijke aandacht tijdens uw behandeling staat bij ons voorop, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Het hoofdkantoor

Persoonlijke en gespecialiseerde aandacht

Wanneer u voor een behandeling bij een van onze tandtechniekers in Eindhoven kiest, dan kiest u voor een uitgebreide persoonlijke en gespecialiseerde aandacht. Bij Vink Tandtechniek nemen we de tijd voor u! Door ons eigen tandtechnisch laboratorium bent u niet langer afhankelijk van verschillende partijen, maar heeft u alles onder één dak. Bij een tandarts wordt uw kunstgebit vaak door een andere partij geproduceerd, waardoor de kwaliteit minder is.

Daarbij wordt u gedurende de gehele dag geholpen door dezelfde tandspecialist. Een tandspecialist meet uw gebit op en produceert deze vervolgens voor u. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten op deze dag! Dit geeft u het gewenste vertrouwde gevoel, wat u zeker op een spannende dag als het plaatsen van een kunstgebit nodig kan hebben.

Vanzelfsprekend wordt er in onze tandartspraktijk in Eindhoven enkel met kwalitatief hoogwaardig materiaal gewerkt, zodat de kans op complicaties geminimaliseerd wordt. Tijdens het gratis intake