• De prijs van een volledige prothese boven en onder ongeveer € 1.220
 • De basisverzekering vergoedt ongeveer 75%.
 • Blijft dan over 25%, of ongeveer € 305
 • Verdeeld over 5 termijnen is dat ongeveer € 61 per termijn!
Dit rekenvoorbeeld is exclusief uw eigen risico. Bekijk ook onze voorwaarden
 • Ruime openingstijden
 • U kunt bij ons terecht zonder doorverwijzing
 • Maximale vergoeding
  door de verzekering!
 • Vrijblijvende intake
555 Klantbeoordelingen: 8,8

Kunstgebit onder narcose of implantaten onder narcose - bij angst voor de tandarts!

Veel mensen voelen zich niet prettig bij een bezoek aan de tandarts. Dat leidt helaas vaak tot het vermijden of uitstellen van een bezoek aan de tandarts. Sommige mensen stellen het noodzakelijke bezoek aan de tandarts zelfs tientallen jaren uit.

Dat is erg jammer, want de mondgezondheid en uitstraling van het gebit heeft een grote impact op de algehele gezondheid, de kwaliteit van leven en het zelfbeeld van mensen. Maar als u last van uw tanden en/of kiezen heeft of andere klachten ervaart is het altijd verstandig en aan te raden om een tandarts te bezoeken. Soms zijn tandheelkundige ingrepen noodzakelijk om het gebit te herstellen en pijn te bestrijden.

Veel mensen voelen zich niet prettig bij een bezoek aan de tandarts. Dat leidt helaas vaak tot het vermijden of uitstellen van een bezoek aan de tandarts. Sommige mensen stellen het zelfs tientallen jaren uit.

Dat is erg jammer, want de mondgezondheid en uitstraling van het gebit heeft een grote impact op de algehele gezondheid, de kwaliteit van leven en het zelfbeeld van mensen. Maar als u last van uw tanden en/of kiezen heeft of andere klachten ervaart is het altijd verstandig en aan te raden om een tandarts te bezoeken.

 • Ruime openingstijden
 • U kunt direct bij ons terecht
 • Maximale vergoeding
 • door de verzekering!
 • Vrijblijvende intake

 • De prijs van een volledige prothese boven en onder ongeveer € 1.220
 • De basisverzekering vergoedt ongeveer 75%.
 • Blijft dan over 25%, of ongeveer € 305
 • Verdeeld over 5 termijnen is dat ongeveer € 61 per termijn!
Dit rekenvoorbeeld is exclusief uw eigen risico. Bekijk ook onze voorwaarden

Vinktandtechniek
Klantenbeoordeling
8,8 van maximaal 10 uit 555 beoordelingen
klantenvertellen

040-2216666

Soms zijn tandheelkundige ingrepen noodzakelijk om het gebit te herstellen en pijn te bestrijden. We begrijpen dat mensen daar soms tegenop zien. De tandarts gebruikt in bijna alle gevallen een plaatselijke verdoving om te zorgen voor een pijnloze behandeling. Voor de mensen die erg opzien tegen een reguliere behandeling of angst hebben voor de tandarts kan een behandeling onder volledige narcose een goede oplossing zijn. Wij bieden behandelingen onder volledige narcose in onze praktijken in Veldhoven en Den Haag aan!

Denk hierbij aan een kunstgebit onder narcose, klikgebit onder narcose, implantaten onder narcose en/of tanden trekken onder narcose.

Plan zelf uw vrijblijvende intake!

Of bel mij terug op een later tijdstip

Altijd meerdere locaties bij u in de buurt

We begrijpen dat mensen daar soms tegenop zien. De tandarts gebruikt in bijna alle gevallen een plaatselijke verdoving om te zorgen voor een pijnloze behandeling. Voor de mensen die erg opzien tegen een reguliere behandeling of angst hebben voor de tandarts kan een behandeling onder volledige narcose een goede oplossing zijn. Wij bieden behandelingen onder volledige narcose in onze praktijken in Veldhoven en Den Haag aan!

Denk aan een kunstgebit onder narcose en implantaten onder narcose. Op deze manier worden noodzakelijke ingrepen en/of behandelingen een stuk bereikbaarder voor mensen met angst voor de tandarts.

Vinktandtechniek
Klantenbeoordeling
8,8 van maximaal 10 uit 555 beoordelingen
klantenvertellen

Kunstgebit of implantaten onder narcose - zeer professionele begeleiding

Als u overweegt om voor een kunstgebit of implantaten onder narcose te kiezen is het van groot belang dat de praktijk zeer professioneel is, én over goede tandartsen beschikt én dat de begeleiding onder narcose wordt uitgevoerd door echte professionals. Wij beschikken over een topteam van zeer professionele specialisten zoals tandartsen, implantologen, kaakchirurgen, tandtechniekers en anesthesisten.

Omdat volledige narcose een complexe (en daarmee vaak dure) ingreep is, is het niet altijd de beste oplossing voor uw behandeling. Daarom vinden wij het zeer belangrijk om voorafgaand aan het gehele behandeltraject uitgebreid met u in gesprek te gaan en te praten over uw eerdere ervaringen bij de tandarts. Op basis van uw persoonlijke situatie, de huidige staat van uw gebit en uw wensen stellen we gezamenlijk een behandelplan op. We garanderen te aller tijden dat uw behandeling zonder pijn verloopt. We hebben jarenlange ervaring en expertise in het adviseren en behandelen van complexe situaties.

Daarnaast nemen we gezamenlijk alle stappen van het traject met u door. We vinden het zeer belangrijk dat u voorafgaand goed weet waar u aan toe bent voordat u overgaat tot een behandeling als implantaten onder narcose of kunstgebit onder narcose.

Altijd meerdere locaties bij u in de buurt


Kunstgebit onder narcose of implantaten onder narcose

Als u er samen met ons voor kiest om een behandeling onder volledige narcose te laten plaatsvinden wordt de volledige behandeling uitgevoerd terwijl u onder narcose bent. Uiteraard onder het toeziend oog van professionals. U wordt pas wakker als de volledige behandeling erop zit. Met nieuwe tanden! Er kunnen verschillende behandelingen onder narcose worden uitgevoerd, maar in veel gevallen komt het erop neer dat de tanden en kiezen onder narcose worden getrokken of dat implantaten onder narcose worden geplaatst.

Veelal is dit ter voorbereiding op het plaatsen van een kunstgebit, het plaatsen van kronen en/of bruggen of andere constructies, zoals bijvoorbeeld all on four of all on six. U wordt wakker met uw nieuwe tanden. Hier voelt u niets van!

In het kort kunnen de volgende behandelingen (of voorbereidingen daarop) bij de tandarts onder narcose worden uitgevoerd:

 • Het laten trekken van tanden en/of kiezen bij tandarts onder narcose
 • Kunstgebit bij tandarts narcose
 • Klikgebit bij tandarts narcose
 • Implantaten plaatsen bij tandarts narcose
 • All on four bij tandarts narcose
 • All on six bij tandarts narcose

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u in maximaal 5 termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden

Behandelingen bij tandarts onder narcose bij Vink Tandtechniek en tandprothetiek

Wij hebben ruime ervaring in alle tandheelkundige behandelingen én het uitvoeren van behandelingen onder narcose. Wij bieden deze specialistische kennis en ervaring alleen aan in enkele van onze moderne praktijken. Op die manier kunnen we de vereiste kwaliteit en professionaliteit volledig garanderen.

Het behandeltraject verloopt verder volgens het reguliere traject van de bewuste behandelingen. Wat de situatie ook is, onze specialisten met zeer uitgebreide ervaring zorgen voor een eindresultaat waar u trots op bent en waarmee u weer met zelfvertrouwen door het leven gaat!

Intake- en adviesgesprek voor kunstgebit onder narcose of implantaten onder narcose

Een behandeling begint altijd met een persoonlijk adviesgesprek. Tijdens dit gesprek zal er een intake plaatsvinden waarin we de huidige staat van uw gebit en de mondgezondheid inventariseren. Op basis van uw persoonlijke verhaal en wensen stellen we een behandelplan op. Tijdens de intake zijn er meerdere specialisten aanwezig.

Naast de complexiteit van de ingreep zijn de kosten van een behandeling onder narcose een belangrijk onderdeel van het besluit om hier al dan niet voor te kiezen. Op basis van het intakegesprek stellen we een nauwkeurige begroting op. Na de intake weet u exact hoeveel de totale behandeling bij de tandarts onder narcose gaat kosten. Met de begroting kunt u bij uw zorgverzekeraar nagaan in hoeverre de behandeling vergoed wordt.

Vink Tandtechniek Contact
Binnen gekomen via
Via de website
Voornaam / letters*
Achternaam*
Telefoon*
E-mail*
Dag & tijdstip wanneer we u kunnen bellen?*
Ik ga akkoord met hetprivacybeleid *

Benieuwd naar de mogelijkheden van narcose voor bijvoorbeeld een kunstgebit of implantaten?

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden met betrekking tot een tandheelkundige behandeling onder narcose? Bijvoorbeeld kunstgebit onder narcose, klikgebit onder narcose, tanden trekken onder narcose of implantaten onder narcose? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u bijzonder graag te woord! Ook voor alle reguliere tandheelkundige en tandtechnische behandelingen bent u bij ons uiteraard aan het goede adres.