819 Ratings 9,3

Home / Over ons / Almere

Vink Tandtechniek Almere

 • Goede klantbeoordelingen
 • Implantologie
 • Geen doorverwijzing nodig

Topkwaliteit kunst- en klikgebitten

Vink Tandtechniek Almere weet dat veel mensen gebaat zijn bij een kwalitatief kunst- of klikgebit. Het is echter van belang dat u er voor kiest om een beroep te doen op een echte specialist voor wat de realisatie van dergelijke gebitten betreft. Daar kunnen wij u absoluut bij van dienst zijn.

Onze specialisten zijn dagelijks in de weer om de best passende oplossing aan te bieden op basis van een specifieke situatie. Het resultaat is in ieder geval altijd een uitstekend, nieuw kunst- of klikgebit welke perfect zal weten te voldoen aan uw verwachtingen.

De specialisten die werkzaam zijn bij Vink Tandtechniek Almere staan er bovendien om bekend steeds advies op maat te verlenen. Daarnaast kunnen onze patiënten altijd rekenen op een razendsnelle service waardoor het nooit lang wachten is op uw kunst- of klikgebit.

Bent u er dus met andere woorden eveneens over aan het nadenken om een kunst- of klikgebit te nemen, maar bent u daarvoor nog op zoek naar een betrouwbare en bovendien ervaren specialist? In dat geval is het beslist de moeite waard om er voor te kiezen om een beroep te doen op de mogelijkheden die worden door ons aangeboden.

De specialist van Vink Tandtechniek Almere

Willem Launspach

Willem Launspach
Tandprotheticus

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Met al meer dan 45 jaar ervaring zijn wij de specialist voor uw kunstgebit! Bekijk ook de video.

Breng een bezoek aan Vink Tandtechniek in Almere

De mooie praktijk waar we in Almere over beschikken huisvest een ervaren team van specialisten en professionals. De focus ligt in onze praktijk volledig op het maken van kunst- en klikgebitten. Dit in tegenstelling tot een gewone tandarts die zich bezighoudt met een groot aantal verschillende behandelingen en ingrepen.

Dit maakt dat u voor een kunstgebit Almere in principe nergens anders beter terecht kunt. Omdat alles in onze eigen praktijk gebeurt spreekt het voor zich dat we het volledige proces kunnen beheersen. Hierdoor kunnen we met recht en rede stellen dat het allerbeste eindproduct kan worden gerealiseerd. Dit maakt ons tot een uitermate betrouwbare partner voor wat tandtechniek Almere betreft

Werkwijze Vink Tandtechniek Almere

Vink Tandtechniek Almere is een samenwerking tussen Almeerse Tandartsen Praktijk en Vink Tandtechniek. Vink Tandtechniek is werkzaam in de praktijk van Almeerse Tandartsen Praktijk. U als patiënt wordt behandeld door een zelfstandige behandelaar van Vink, onder supervisie en in samenspraak met de tandarts, op locatie die behandeling voor u uitvoert. Alle behandelingen worden door de desbetreffende praktijk gedeclareerd bij uw zorgverzekering. Al het tandtechnisch werk wordt gemaakt door Vink Tandtechniek in Waalre. Zo is bij iedere fase van uw behandeling de juiste professional betrokken.

Uitgelichte informatie

 • Onze specialisten beschikken over een ruime ervaring in het maken van kunst- en klikgebitten;
 • U vindt bij ons alle specialismen. U doet bij ons dan ook niet uitsluitend een beroep op de diensten van een tandarts, maar ook op deze van een implantoloog voor implantaten en tandtechniekers voor tandtechniek en prothetiek;
 • Onze patiënten genieten steeds van een snelle, persoonlijke service met de hoogste kwaliteit garantie;
 • Er vindt een ruime vergoeding plaats vanuit de basisverzekering. Doorgaans wordt er maximaal tussen de 75 en 92 procent vanuit het basispakket vergoed. Let daarbij wel op uw eigen risico en informeer bij uw zorgverzekeraar naar de vergoedingen;
 • Het is natuurlijk mogelijk om van te voren informatie aan te vragen
 • We garanderen u steeds de meest optimale pasvorm voor uw gebit

Wanneer u een bezoek brengt aan onze praktijk in Almere zult u kunnen vaststellen dat u bij ons aan het juiste adres bent voor een groot aantal tandheelkundige behandelingen. Welke van deze verschillende tandprothetische behandelingen voor u nu precies van toepassing zullen zijn is uiteraard afhankelijk van de huidige situatie evenals de gezondheid van uw gebit. In ieder geval maken we een onderscheid tussen deze behandelingen:

 • De realisatie van een nieuw kunstgebit.
 • Het passend maken van een kunstgebit, wat ook wel rebasing wordt genoemd. Door het rebasen van het kunstgebit wordt er voor gezorgd dat het gebit weer goed past in de mond en bovendien ook goed blijft zitten.
 • Spoedherstellingen aan het kunstgebit. Er worden door onze praktijk (spoed)herstellingen uitgevoerd aan uw kunstgebit. Dit zorgt er voor dat eventuele problemen snel kunnen worden verholpen.
 • All of four of all on six. Het betreft hier een vastgeschroefde constructie op ofwel vier ofwel zes implantaten. Door het toepassen van deze behandeling wordt het gevoel van de eigen tanden als het ware benadert.
 • Een partiële (frame) prothese. Het gaat hierbij om een gedeeltelijk kunstgebit. In bepaalde situaties kan dit een interessante keuze zijn, namelijk wanneer u nog over gezonde tanden en kiezen beschikt.
 • Het plaatsen van kronen en bruggen. Dit kan indien vereist gecombineerd worden met de plaatsing van implantaten indien er één of meerdere tanden of kiezen ontbreken.
 • Het trekken van tanden en kiezen met als doel het realiseren van een kunstgebit (immediaat).

Bij Vink Tandtechniek Almere vinden het bijzonder belangrijk dat onze producten perfect weten te voldoen aan de wensen en eisen van onze patiënten. Omwille van deze reden zal er altijd, wanneer u er voor kiest om een beroep te doen op onze mogelijkheden op het vlak van tandtechniek, eerst een intakegesprek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek zal er door onze specialisten worden geluisterd naar uw verhaal en zal de huidige situatie van het gebit worden geëvalueerd. Vink Tandtechniek Almere beschikt over een eigen laboratorium in de praktijk waardoor u gedurende het volledige traject door onze specialisten wordt geholpen.

Wanneer u er voor kiest om op vlak van tandprothetiek een beroep te doen op een reguliere tandarts zult u moeten vaststellen dat u veelal afhankelijk bent van niet één, maar wel van verschillende partijen. Bovendien zult u ettelijke keren moeten terugkeren naar de tandarts wat u uiteraard erg veel tijd kost. Tandprothetiek Almere zorgt er voor dat u zo snel mogelijk wordt geholpen. In het merendeel van de gevallen kan alles zelfs reeds binnen één dag voor u worden gerealiseerd. Het spreekt voor zich dat we u op voorhand duidelijk uitleggen wat u kunt verwachten en waarom er bepaalde behandelingen worden uitgevoerd. Op deze manier weet u als onze patiënt steeds waar u aan toe bent. Dat is wel zo fijn, want een nieuw kunstgebit laten maken is vaak op zich reeds spannend genoeg.

Het kan voorkomen dat maximaal 75% van de kosten van een behandeling bij ons vanuit het basispakket van de zorgverzekering wordt vergoed. In sommige gevallen, zoals bij een nieuw klikgebit, wordt zelfs 92% vergoed. Hiervoor hoeft u dus niet aanvullend verzekerd te zijn. Dit maakt het overwegen van een (nieuw) kunst- of klikgebit extra aantrekkelijk. Neem voor uitgebreide informatie of vragen over vergoedingen contact met ons of uw zorgverzekeraar op en houdt rekening met uw eigen risico.

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u onder voorwaarden vaak in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Een kapot of gebroken kunstgebit is altijd uitermate vervelend en komt altijd ongelegen, zeker als het in het weekend gebeurt. In het weekend zijn veel praktijken gesloten en veelal moet u dan tot maandag wachten voordat u terecht kunt. Daarom is onze praktijk in Waalre op even weken en op afspraak op zaterdag geopend voor spoedreparaties aan uw gebit!

Almere vink tandtechniek
Almere vink tandtechniek
Almere vink tandtechniek

Kom eens langs voor een intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering (exclusief uw eigen risico, informeer bij uw zorgverzekeraar voor de daadwerkelijke vergoedingen). Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek