mrt 30

Alphen aan den Rijn

Locatie Alphen aan den Rijn

Albert Einsteinweg 1
2408 AP Alphen aan den Rijn

Openingstijden:
Ma t/m Vr: 08:00 tot 16:30
(telefonisch tot 17.30).
Za: 09:00 tot 16:00 (Alleen Waalre)

 • Eigen Laboratorium
 • Behandelingen onder narcose mogelijk
419 Klantbeoordelingen: 9,2

Vink Tandtechniek Alphen a/d Rijn - Dé narcose specialist voor uw kunst- of klikgebit

Adres

Albert Einsteinweg 1
2408 AP Alphen aan den Rijn
Openingstijden:
Ma t/m Vr: 08:00 tot 16:30
(telefonisch tot 17.30).
Za: 09:00 tot 16:00 (Alleen Waalre)

Waalre is ook op zaterdag geopend.

Vink Tandtechniek Alphen aan den Rijn - specialist in kunst- en klikgebitten van topkwaliteit. Wilt u graag een (nieuw) kunst- of klikgebit laten maken? In dat geval bent u bij Vink Tandtechniek Alphen aan den Rijn aan het juiste adres! Op deze locatie kunt u volledig onder narcose worden behandeld door de narcose tandarts! Ons team van specialisten houdt zich dagelijks bezig de best mogelijke oplossing aan te bieden op basis van hun wensen

Vink Tandtechniek Alphen aan den Rijn is al jaren dé specialist in het maken van topkwaliteit kunst- en klikgebitten.

 • Al meer dan 30 jaar de narcose specialist voor uw kunstgebit!
 • Unieke en persoonlijke service
 • Maximale vergoeding door de verzekering!
 • Vrijbijvende intake
 • Ruime openingstijden
 • Gegarandeerd de beste pasvorm!
 • Behandelingen onder narcose mogelijk!

Neem contact met mij op!


Zou u graag een kunst- of klikgebit willen laten maken? In dat geval bent u bij Vink Tandtechniek Alphen aan den Rijn aan het juiste adres! Op deze locatie kunt u volledig onder narcose worden behandeld door de narcose tandarts! Ons team van specialisten zijn dagelijks druk in de weer om onze patiënten de best mogelijke oplossing aan te bieden op basis van hun specifieke situatie.

040-2216666

Indien u er voor kiest om een beroep te doen op onze diensten bent u altijd verzekerd van een fantastisch kunst- of klikgebit die perfect uw vooropgestelde verwachtingen zal weten in te lossen.

Plan zelf uw vrijblijvende intake!

Of bel mij terug op een later tijdstip

en hun specifieke situatie. Bij ons bent u altijd verzekert van een kunstgebit of klikgebit van de allerbeste kwaliteit. Samen met u zorgen we ervoor dat uw nieuwe gebit perfect aansluit op uw wensen en uw persoonlijke situatie! Neem snel en vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een intakegesprek.

Waarom kiezen voor een behandeling bij Vink Tandtechniek Alphen aan den Rijn?

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor Vink Tandtechniek Alphen aan den Rijn:

 • Meer dan 30 jaar ervaring in het maken van kunst- en klikgebitten van topkwaliteit.
 • Alle specialismen zijn in onze praktijk gecombineerd onder één dak.
 • Wij garanderen onze klanten een unieke en uiterst persoonlijke service.
 • U bent verzekerd van een maximale vergoeding vanuit de basisverzekering (tussen 75 - 92%).
 • Vrijblijvend informatie aanvragen, vrijblijvend intakegesprek met de tandtechnieker.
 • Gegarandeerd de allerbeste pasvorm voor uw nieuwe kunstgebit.
 • U kunt bij ons terecht voor alle behandelingen rond uw kunstgebit of klikgebit. Van het maken van een nieuw gebit tot het rebasen en repareren van het gebit.

De specialisten van Vink Tandtechniek Alphen aan den Rijn

Jack Plooij

Dr. Jack Plooij

Implantoloog

Eman Al Saman - Reza

Eman Al Saman - Reza

Tandarts

Celine Langejans

Celine Langejans

Tandarts assistente

Philip

Philip

Tandtechnicus en prothesespecialist

Parvin Alahbakhshi

Parvin Alahbakhshi

Tandarts

Birgit Rehwinkel

Birgit Rehwinkel

Tandarts

Diana Dissel

Diana Dissel

Tandarts assistente

Arie

Arie

Allround tandtechnicus. Prothesespecialist.

Florencia Iun Pampin

Florencia Iun Pampin

Tandarts

Ingrid Aarden

Ingrid Aarden

Assistente Implantoloog

Ferry

Ferry

Allround tandtechnicus.

Vink Tandtechniek Alphen aan den Rijn

In de praktijk in Alphen aan den Rijn werken we met een team van specialisten en professionals met jarenlange ervaring. We leggen ons volledig toe op het maken kunst- en klikgebitten, waar bijvoorbeeld een tandarts zich bezighoudt met een breed scala aan behandeling en ingrepen. Omdat we alles zelf doen en het hele proces beheersen kunnen we de allerbeste kwaliteit producten garanderen. We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het maken van topkwaliteit kunst- en klikgebitten.

We zorgen er altijd voor dat u snel geholpen wordt en pas naar huis gaat als alles perfect past en u weer tevreden en met zelfvertrouwen kunt lachen!

tandtechniek Alphen aan den Rijn

behandelkamer alphen aan den rijn

wachtruimte Alphen aan den Rijn

Voor welke behandelingen kunt u bij Vink Tandtechniek Alphen aan den Rijn terecht?

U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle tandheelkundige en tandtechnische behandelingen. De keuze voor verschillende behandelingen en de opties die u heeft zijn afhankelijk van de huidige situatie en gezondheid van uw gebit, maar we onderscheiden de volgende behandelingen:

 • Nieuw kunstgebit
 • Kunstgebit passend maken, ook wel rebasing genoemd. Met het rebasen van het kunstgebit zorgen we ervoor dat het gebit weer goed in de mond past en goed blijft zitten.
 • (Spoed)reparaties aan het kunstgebit. Wij voeren spoedreparaties uit aan uw kunstgebit zodat uw problemen snel verholpen zijn.
 • Kunstgebit op implantaten. Hierbij wordt de prothese vastgeklikt op drukknoppen. Dat zit vaster dan een regulier kunstgebit. Dit noemen we een klikgebit.
 • All of four of all on six. Een vastgeschroefde constructie op 4 of 6 implantaten. Deze behandeling benadert het gevoel van de eigen tanden.
 • Partiële (frame) prothese. Een gedeeltelijk kunstgebit, in sommige gevallen een goede optie als u nog gezonde tanden en kiezen heeft.
 • Kronen en bruggen, eventueel in combinatie met implantaten als u één of meerdere tanden en/of kiezen mist.
 • Tanden en kiezen trekken ten behoeve van een kunstgebit (immediaat).

Behandelingen onder narcose

Bij onze moderne praktijk in Alphen aan den Rijn zijn onder andere behandelingen onder narcose mogelijk. Voor veel mensen is de tandarts geen fijne onderneming en zorgen zwaardere behandelingen voor angst. Deze angst leidt vaak tot het uitstellen of afstellen van belangrijke ingrepen. Daarom is het bij ons mogelijk om de behandeling onder algehele narcose te laten plaatsvinden. Onze ervaren professionals adviseren u uitgebreid over de mogelijkheden!

behandelstoel alphen aan den rijn

wachtkamer-alphen-aan-den-rijn

De beste service en kwaliteit begint met persoonlijke aandacht

Omdat het eindproduct altijd zo goed mogelijk moet aansluiten op uw persoonlijke wensen en situatie begint een traject altijd met een intakegesprek waarbij we aandachtig luisteren naar uw verhaal en de huidige situatie van uw gebit inventariseren. Daarbij nemen we altijd ruim de tijd. Omdat we ons eigen tandtechnisch laboratorium in de praktijk hebben wordt u gedurende het hele traject door dezelfde specialisten geholpen.

Bij de reguliere tandarts bent u vaak afhankelijk van verschillende partijen en moet u vaak terug naar de tandarts. Zo’n traject kost vaak veel tijd. Wij zorgen dat u zo snel mogelijk geholpen wordt, veelal kan het zelfs in één dag gebeuren. Uiteraard leggen we u vooraf helder en duidelijk uit wat u kunt verwachten en waarom we bepaalde behandelingen uitvoeren. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. En dat is wel zo fijn. Een (nieuw) kunstgebit of klikgebit is vaak al spannend genoeg. Zo gaan we samen met vertrouwen en zekerheid de behandeling tegemoet.

De beste kwaliteit bij elke behandeling en elk product

De kwaliteit van onze kunst- en klikgebitten is de beste die er te vinden is. We werken enkel en alleen met de allerbeste en sterkste materialen. Doordat we het hele traject uitvoeren zorgen we voor een uitstekende pasvorm. Het eindproduct is een kunst- of klikgebit waar u jarenlang plezier van kunt hebben! Tijdens ons vrijblijvende intakegesprek vertellen u graag meer over onze werkwijze en aanpak.

Waarom een tandtechnieker en niet de tandarts voor uw kunst- of klikgebit?

Een tandtechnieker legt zich simpelweg volledig toe op het maken van kunst- en klikgebitten en kan u hierdoor simpelweg het beste advies geven op basis van zijn inzicht en jarenlange ervaring. U wordt gedurende het gehele traject door dezelfde tandtechnieker geholpen, waardoor het eindproduct precies op uw wensen en situatie wordt afgestemd. Wij voorzien onze klanten dagelijks van de beste kwaliteit op maat!

Mogelijkheid tot reparaties op zaterdag

Een kapot kunst- of klikgebit is natuurlijk nooit fijn en het komt altijd ongelegen. Dergelijke voorvallen zijn in het weekend extra vervelend. Om te zorgen dat dergelijke ongemakken snel verholpen worden is locatie Waalre ook geopend op zaterdag. De reparatie van uw gebit is vaak klaar terwijl u wacht!

Ruime vergoeding vanuit het basispakket van de zorgverzekering

In veel gevallen wordt minimaal 75% van de kosten van een behandeling bij ons vergoed vanuit het basispakket van de zorgverzekering. In sommige gevallen, zoals bij een nieuw klikgebit wordt zelfs 92% vergoed. Hiervoor hoeft u dus niet aanvullend verzekerd te zijn. Dit maakt het overwegen van een (nieuw) kunst- of klikgebit extra aantrekkelijk. Neem voor uitgebreide informatie of vragen over vergoedingen contact met ons of uw zorgverzekeraar op.

De nota kan in vrijwel alle gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u in maximaal 5 termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden

Wanneer kan ik terecht in de praktijk van Vink Tandtechniek Alphen aan den Rijn?

Vanzelfsprekend wilt u zo snel mogelijk een afspraak maken als u hiertoe besloten heeft. Wij hebben snelle behandel- en werkprocessen, zodat u altijd zo snel mogelijk wordt geholpen. Neem contact met ons op en we plannen zo snel mogelijk een afspraak in!

Unieke en snelle service

Wij hanteren een geheel eigen en unieke werkwijze waarbij we zeer snelle service bieden tijdens het gehele traject. Uw prothese, het (nieuwe) kunst- of klikgebit is bij ons zeer snel klaar. Wij hebben namelijk alle specialismen voor de behandeling onder één dak.

Bij de reguliere tandarts moet u vaak meerdere malen terugkomen en lang wachten op uw nieuwe gebit. De tandarts is immers afhankelijk van verschillende partijen die bijdragen aan het eindproduct. Wij werken vanuit een eigen tandtechnisch laboratorium en kunnen daardoor snel schakelen. Doordat we het hele proces beheersen draagt dit ook nog eens bij de algehele kwaliteit en bieden we u de allerbeste oplossing.

In ons specialistisch centrum nemen we direct afdrukken, waarna we op basis hiervan de nieuwe prothesen vervaardigen die precies passen en aangenaam aanvoelen in de mond. We gaan door totdat u tevreden bent en met een goed en fijn gevoel naar huis gaat.

Vink Tandtechniek Contact
Binnen gekomen via
Via de website
Voornaam / letters*
Achternaam*
Telefoon*
E-mail*
Dag & tijdstip wanneer we u kunnen bellen?*
Ik ga akkoord met hetprivacybeleid *

Kom bij ons langs voor een vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u overstappen op een kunst- of klikgebit of bent u toe aan een nieuw gebit? Kom dan gerust eens langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierin vertellen we alles over de mogelijkheden, verschillende opties, behandelmethoden en de kosten daarvan. Onze specialisten staan voor u klaar! Maak vandaag nog een afspraak en ga voor een mooie lach met zelfvertrouwen!

Alphen aan den Rijn
Albert Einsteinweg 1
2408 AP Alphen aan den Rijn
Nederland
Telefoon: 040-2216666

Wij gebruiken cookies om u de beste beleving te geven. Door op "Accepteer Cookies" te klikken, geeft u ons toestemming deze cookies te gebruiken. Lees meer op de privacypagina. Privacy

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten