824 Ratings 9,3

Home / Over ons / Amsterdam

Vink tandtechniek Amsterdam

  • Goede klantbeoordeling
  • Hoogste kwaliteit
  • Professioneel team

Vink Tandtechniek en Tandprothetiek Amsterdam

Wij heten u graag van harte welkom bij Vink Tandtechniek in Amsterdam! Wij werken in Amsterdam in samenwerking met Tandartspraktijk Boogaard. De tandtechniekers van Vink tandtechniek zijn gespecialiseerd in het produceren en repareren van kunst- en klikgebitten en andere vormen van esthetische tandheelkunde. Waaronder met de hand vervaardigd kroon- en brugwerk.

In Amsterdam worden dagelijks tientallen patiënten geholpen bij het aanmeten en het onderhoud van hun kunst- of klikgebit. Om uw kauwvermogen en de uitstraling van uw gebit zo goed mogelijk te kunnen herstellen, sluiten onze kunst- en klikgebitten naadloos aan bij uw wensen en de huidige staat van uw gebit.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Vink Tandtechniek in Amsterdam kan bieden? Wij staan dagelijks voor u klaar om uw vragen over onze behandelingen en onze werkwijze te beantwoorden.

Doordat wij vanuit een eigen tandtechnisch laboratorium werken bij de productie van nieuwe kunst- en klikgebitten, bent u bij Vink Tandtechniek niet langer afhankelijk van externe partijen. Dit bevordert de kwaliteit van het eindproduct, omdat wij alle kennis onder één dak hebben. Vink Tandtechniek in Amsterdam helpt u graag bij het ontwikkelen en aanmeten van (nieuwe) kunst- en klikgebitten. Voor (spoed)reparaties verwijzen we u graag door naar onze andere locaties.

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Met al meer dan 45 jaar ervaring zijn wij de specialist voor uw kunstgebit! Bekijk ook de video.

Vink Tandtechniek Amsterdam

Vink Tandtechniek Amsterdam werkt samen met een tandartspraktijk om u een breed scala aan behandelingen te kunnen bieden. De tandartsen van deze tandartsenpraktijk helpen u bijvoorbeeld graag met periodieke controle, het plaatsen van implantaten, uitgebreid kroon en brugwerk of andere tandheelkundige behandelingen. De tandtechniekers van Vink Tandtechniek richten zich op het aanmeten, repareren en produceren van klik- en kunstgebitten. Zo waarborgen wij de hoge kwaliteit van ieder kunstgebit dat wij maken!

U bent ervan verzekerd dat u op een snelle en vakkundige wijze geholpen kunt worden bij het plaatsen of aanmeten van een nieuw kunst- of klikgebit.

Werkwijze Vink Tandtechniek Amsterdam

Vink Tandtechniek Amsterdam is een samenwerking tussen Tandartspraktijk Boogaard en Vink Tandtechniek. Alle behandelingen worden door het team van Tandartspraktijk Boogaard uitgevoerd. Tevens wordt uw behandeling door Tandartspraktijk Boogaard gedeclareerd bij uw zorgverzekering.

Al het tandtechnisch werk wordt gemaakt door Vink Tandtechniek in Waalre. Zo is bij iedere fase van uw behandeling de juiste professional betrokken.

Uitgelichte informatie

  • Al meer dan 45 jaar de specialist voor uw kunstgebit!
  • Unieke en persoonlijke service
  • Ruime vergoeding door de verzekering (exclusief uw eigen risico)
  • Uitgebreide intake
  • Ruime openingstijden
  • Gegarandeerd de beste pasvorm!

Standaard worden alle kunst- en klikgebitten die wij voor onze patiënten produceren in ons eigen tandtechnisch laboratorium ontwikkeld. Hiermee onderscheiden wij ons van overige tandartspraktijken, die voor de productie van kunst- en klikgebitten vaak samenwerken met externe praktijken. Door alles onder één dak te houden wordt u sneller geholpen en is de kwaliteit van het eindproduct vaak hoger

Bij ons staat een persoonlijke manier van werken voorop! Dit merkt u onder meer aan het feit dat u tijdens de dag van de behandeling voortdurend door dezelfde tandtechnieker van Vink Tandtechniek of behandelend tandarts geholpen wordt. De tandtechnieker zal uw gebit eerst opmeten, alvorens hij of zij start met de productie van uw kunst- of klikgebit. Onze tandtechniekers nemen de tijd voor u, zodat u verzekerd bent van een fraai eindresultaat.

Wij minimaliseren de kans op complicaties na het plaatsen van uw kunst- of klikgebit, door enkel te werken met hoogwaardige materialen. Daarbij wordt ook een hoge kwaliteit van ons eindproduct gegarandeerd door met deze materialen te werken. Om u een beter beeld te geven van de materialen waarmee wij werken, nodigen we u graag uit voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek vertellen onze tandtechniekers u tevens meer over de dag van de behandeling.

Wanneer uw kunst- of klikgebit beschadigd is, kan dit gevolgen hebben voor uw kauwvermogen en de uitstraling van uw gebit. Wij begrijpen dan ook dat u zo snel mogelijk geholpen wenst te worden met een passende reparatie. Locatie Waalre is op even weken en op afspraak geopend op zaterdag.

Wanneer uw kunst- of klikgebit beschadigd is, kan dit gevolgen hebben voor uw kauwvermogen en de uitstraling van uw gebit. Wij begrijpen dan ook dat u zo snel mogelijk geholpen wenst te worden met een passende reparatie. Locatie Waalre is op even weken en op afspraak geopend op zaterdag.

Uiteraard brengt een (nieuw) kunstgebit of klikgebit kosten met zich mee. Gelukkig wordt vaak een deel van de behandeling vergoedt vanuit het basispakket van de zorgverzekering. Hiervoor hoeft u dus geen aanvullende tandartsverzekering te hebben! Let hierbij wel op uw eigen risico. In sommige gevallen wordt maximaal 75% van de behandeling vergoed. Bij een nieuw klikgebit is dat zelfs meer dan 90%.

Dit maakt de overweging om een (nieuw) kunst- of klikgebit te nemen een stuk aantrekkelijker. Voor meer en specifiekere informatie over vergoedingen raden we u aan om contact op te nemen met uw zorgverzekering.

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u onder voorwaarden vaak in  termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Wij begrijpen maar al te goed dat u uw kauwvermogen en de uitstraling van uw gebit zo snel mogelijk wilt laten verbeteren. Voor een reparatie dient u een losse afspraak te maken, u wordt dan zo snel mogelijk geholpen. Mocht u kiezen voor een nieuw kunst- of klikgebit, dan duurt het doorgaans twee weken voordat wij uw kunst- of klikgebit aan kunnen meten en starten met de productie. Een week na het aanmeten van uw kunst- of klikgebit kunt u deze in onze praktijk ophalen.

Na het intakegesprek weet u precies waar u aan toe bent en wat u mag verwachten van de behandeling bij Vink Tandtechniek Amsterdam. Dit zal de behandeldag een stuk minder spannend voor u maken! Onze tandtechniekers zetten zich graag voor u in om uw gebit te verbeteren. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

amsterdam vink tandtechniek
vink tandtechniek waalre
tandtechniek waalre

Kom eens langs voor een intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering (exclusief uw eigen risico, informeer bij uw zorgverzekeraar voor de daadwerkelijke vergoedingen). Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek