802 Ratings 9,5

Home / Over ons / Berkel en Rodenrijs

Vink Tandtechniek Berkel en Rodenrijs

  • Goede klantbeoordelingen
  • Geen doorverwijzing nodig
  • Implantologie

Vink Tandtechniek Berkel en Rodenrijs

Bij Vink Tandtechniek Berkel en Rodenrijs is ons doel om de best mogelijke tandheelkundige oplossingen te bieden aan onze patiënten. Wij geloven dat kwaliteit en service de sleutel zijn tot een succesvolle behandeling, daarom werken we nauw samen met uw tandarts om ervoor te zorgen dat u de beste zorg krijgt.

Onze ervaren tandtechnici bieden een breed scala aan behandelingen, waaronder kunstgebitten, klikgebitten, implantaten en gebitsprotheses. We begrijpen dat elke patiënt uniek is, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect passen en er natuurlijk uitzien.

Bij Vink Tandtechniek Berkel en Rodenrijs kunt u rekenen op persoonlijke aandacht, professionele service en hoogwaardige kwaliteit. Onze tandtechnici werken met de nieuwste technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat uw behandeling van de hoogste kwaliteit is.

Of u nu een nieuw kunstgebit nodig heeft of implantaten wilt laten plaatsen, wij zorgen ervoor dat u met een stralende glimlach de deur uitgaat. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw glimlach te verbeteren.

Klikgebit in Berkel en Rodenrijs

Vink Tandtechniek Berkel en Rodenrijs biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder klikgebitten. Een klikgebit is een uitneembare prothese die op implantaten in de kaak wordt bevestigd. In vergelijking met een kunstgebit biedt een klikgebit meer stabiliteit en comfort. Dit komt doordat een kunstgebit alleen rust op het tandvlees, terwijl een klikgebit vastzit aan implantaten die in de kaak zijn geplaatst. Hierdoor blijft het klikgebit goed op zijn plaats zitten, wat zorgt voor meer zekerheid tijdens het praten, lachen en eten.

Bij Vink Tandtechniek Berkel en Rodenrijs staat professionele service en hoogwaardige kwaliteit centraal bij de behandeling van uw klikgebit. Onze ervaren tandtechnici werken nauw samen met uw tandarts om ervoor te zorgen dat uw klikgebit niet alleen perfect past, maar er ook zo natuurlijk mogelijk uitziet.

Wij begrijpen dat elke patiënt uniek is en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor elke patiënt. Of het nu gaat om het vervangen van uw huidige klikgebit of het aanmeten van een geheel nieuw klikgebit, bij Vink Tandtechniek Berkel en Rodenrijs kunt u rekenen op persoonlijke aandacht, professionele service en hoogwaardige kwaliteit.

De specialisten van Vink Tandtechniek Berkel en Rodenrijs

Iefke Meijer tandtechniek Berkel en Rodenrijs

Iefke Meijer
Tandarts

Martin Meijer tandtechniek Berkel en Rodenrijs

Martin Meijer
Tandarts

Florence Meijer tandtechniek Berkel en Rodenrijs

Florence Meijer
Tandarts

Raoul Meijer tandtechniek Berkel en Rodenrijs

Raoul Meijer

Wartan
Tandtechnicus

Ferry vink tandtechniek

Ferry
Allround tandtechnicus.

Tinie vink tandtechniek

Tinie
Kroon en brugwerkspecialist.

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Met al meer dan 45 jaar ervaring zijn wij de specialist voor uw kunstgebit! Bekijk ook de video.

Kunstgebit in Berkel en Rodenrijs

Ook bieden we bij Vink Tandtechniek Berkel en Rodenrijs hoogwaardige behandelingen voor kunstgebitten. Onze ervaren tandtechnici werken nauw samen met uw tandarts om ervoor te zorgen dat uw kunstgebit perfect past en er natuurlijk uitziet. We begrijpen dat elke patiënt uniek is en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen voor elk individu.

Wanneer een patiënt een kunstgebit nodig heeft, is het belangrijk om te weten dat dit een grote verandering in het leven kan zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat de behandeling zo comfortabel mogelijk verloopt en dat de patiënt goed wordt geïnformeerd over de procedure. We bieden ook nazorg en onderhoudsadvies om ervoor te zorgen dat het kunstgebit lang meegaat en de patiënt zich comfortabel voelt.

Gebitsprotheses in Berkel en Rodenrijs

Bent u op zoek naar hoogwaardige tandheelkundige oplossingen voor uw gebit? Bij ons vindt u ervaren tandtechnici die nauw samenwerken met uw tandarts om op maat gemaakte oplossingen te bieden. Wij bieden bij Vink Tandtechniek Berkel en Rodenrijs verschillende soorten gebitsprotheses, waaronder flexibele protheses en frameprotheses. Een flexibele prothese is geschikt voor mensen met weinig resterende tanden of tandvlees en is comfortabeler dan traditionele protheses. Een frameprothese daarentegen is steviger en geschikt voor mensen met meer resterende tanden.

Onze focus ligt op het bieden van persoonlijke aandacht, professionele service en hoogwaardige kwaliteit. Onze ervaren tandtechnici nemen de tijd om naar uw wensen en behoeften te luisteren en zorgen ervoor dat uw prothese perfect past en er natuurlijk uitziet. Bij Vink Tandtechniek Berkel en Rodenrijs kunt u rekenen op uitstekende nazorg en begeleiding, zodat u de beste zorg krijgt voor uw gebit.

Uitgelichte informatie

Het proces van het maken van een nieuw kunstgebit of klikgebit is complex en intensief, en daarom ook kostbaar. Gelukkig dekt de zorgverzekering een groot deel van de kosten vanuit het basispakket, waardoor aanvullende verzekering niet nodig is. Hierdoor wordt het kiezen voor een nieuw kunstgebit of klikgebit een stuk aantrekkelijker. Indien gewenst, kunnen wij u helpen bij het raadplegen van uw zorgverzekeraar voor een indicatie van de vergoeding.

Vink Tandtechniek Berkel en Rodenrijs werkt nauw samen met tandartsenpraktijk Meijer. Onze tandtechnici zijn werkzaam in deze praktijken, waarbij zij u als patiënt behandelen onder supervisie en in overleg met de tandarts. Alle behandelingen worden door de praktijken gedeclareerd bij uw zorgverzekering en het tandtechnisch werk wordt in ons eigen laboratorium in Waalre vervaardigd. Zo bent u verzekerd van professionele zorg en is bij elke stap van uw behandeling de juiste expert betrokken.

vink tandtechniek waalre
tandtechniek waalre

Kom eens langs voor een vrijblijvend intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden, die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek