Vink Tandtechniek Breda

Locatie Breda

Wilhelminastraat 20
4818 SG Breda

Openingstijden:
ma t/m do: 08.00 tot 17.00
vr: 08.30 tot 12.30

 • Ruime ervaring
 • Géén wachtlijst
 • Implantologie
 • Esthetische tandheelkunde
305 Klantbeoordelingen: 9,1

Tandtechniek Breda

Adres

Wilhelminastraat 20
4818 SG Breda
Openingstijden:
ma t/m do: 08.00 tot 17.00
vr: 08.30 tot 12.30

Vink Tandtechniek in Breda is de specialist op het gebied van kunst- en klikgebitten. Dagelijks helpen wij patiënten in Etten-Leur, Oosterhout en Kaatsheuvel met kunstgebitten op maat, die naadloos aansluiten bij de wensen en het huidige gebit van de patiënt. Door een kunst- of klikgebit te plaatsen kunnen we het kauwvermogen van een patiënt laten toenemen, evenals dat de uitstraling van het gebit van een patiënt verbeterd wordt.

Vink Tandtechniek Breda biedt u:

 • Al meer dan 30 jaar de specialist voor uw kunstgebit!
 • Unieke en persoonlijke service
 • Maximale vergoeding door de verzekering!
 • Gratis intake
 • Ruime openingstijden
 • Gegarandeerd de beste pasvorm!

Neem contact met mij op!


Dagelijks voorzien wij onze patiënten van kunstgebitten op maat. Perfect aansluitend bij de wensen en het huidige gebit van een patiënt.

040-2216666

Bent u zelf ook van plan om een kunstgebit te nemen, om uw kauwvermogen bijvoorbeeld weer te doen laten toenemen en de uitstraling van uw gebit te verbeteren?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van Vink Tandtechniek en onze werkwijze.

Wist u bijvoorbeeld dat Vink Tandtechniek een eigen tandtechnisch laboratorium heeft? Zo is het mogelijk om u een kunstgebit in één dag aan te bieden!

Plan zelf uw gratis intake!

Of bel mij terug op een later tijdstip

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden en werkwijze? Onze tandtechniekers vertellen u hier graag meer over! Wij produceren uw kunst- of klikgebit vanuit ons eigen tandtechnisch laboratorium, zodat u niet langer afhankelijk bent van externe praktijken. Daarbij is de kwaliteit van het kunstgebit door onze werkwijze optimaal! Vink Tandtechniek helpt u graag met kunstgebitten, klikgebitten, het passend maken van kunstgebitten en het uitvoeren van reparaties aan kunstgebitten.

Onze professionals

A.J.M.

Tandarts

Gerrie

Begeleidster parodontale nazorg / Paro preventie-assistente

Monique

Assistente / Office manager

Philip

Philip

Tandtechnicus en prothesespecialist

Shekib

Mondzorgkundige

Ferry

Ferry

Allround tandtechnicus.

Vink Tandtechniek in Breda

In de praktijk waarvandaan wij werken in Breda kunt u niet alleen terecht voor een kunst- of klikgebit van Vink Tandtechniek, maar kunt u ook periodieke controles of andere behandelingen uit laten voeren. Wij werken hiervoor samen met de tandarts binnen deze praktijk. Om de kwaliteit van ons product zo hoog mogelijk te houden, richten onze gespecialiseerde tandtechniekers zich enkel op het aanmeten, repareren en produceren van kunst- en klikgebitten voor onze patiënten.

Vink Tandtechniek werkt in iedere vestiging met minimaal twee gespecialiseerde tandtechniekers, om u snel en vakkundig van dienst te kunnen zijn. Daarbij werken in onze hoofdvestiging in Waalre zelfs tien professionele tandtechniekers. Een persoonlijke aandacht staat bij onze werkwijze voorop, zodat u precies weet waar u aan toe bent als u voor een kunst- of klikgebit van Vink Tandtechniek kiest!

Doordat onze kunst- en klikgebitten in ons eigen tandtechnisch laboratorium geproduceerd worden bent u niet afhankelijk van andere partijen en kunnen we onze hoge kwaliteit waarborgen. Hierin onderscheiden wij onszelf van andere praktijken, waar uw kunst- of klikgebit vaak door een externe partij geproduceerd wordt.

Vink Tandtechniek Breda biedt u:

 • Al meer als 30 jaar de specialist voor uw kunstgebit!
 • Unieke en persoonlijke service
 • Maximale vergoeding door de verzekering!
 • Gratis intake
 • Ruime openingstijden
 • Gegarandeerd de beste pasvorm!

Persoonlijke aandacht staat voorop

Bij Vink Tandtechniek in Breda staat een persoonlijke en gespecialiseerde aandacht voorop! U wordt gedurende de gehele dag door dezelfde tandspecialist geholpen, wat u een vertrouwd gevoel zal geven. Tijdens deze dag nemen onze tandtechniekers de tijd voor u, zodat we samen tot een optimaal resultaat komen. Eerst meet een tandspecialist uw huidige gebit op en vervolgens zorgen voor we voor de productie van een passend kunstgebit.

De productie van klik- en kunstgebitten gebeurt bij Vink Tandtechniek in Breda enkel met kwalitatief hoogwaardige materialen. Zo wordt de kans op complicaties minimaal en is een optimaal eindresultaat gegarandeerd. Om u goed voor te kunnen bereiden op deze spannende dag, vertellen onze tandtechniekers u graag meer bij een gratis intakegesprek.

tandtechniek breda interieur

Breda interieur

Breda tandarts wachtkamer

Breda wachtkamer

Vergoeding via uw zorgverzekeraar

Wist u dat een nieuw kunst- of klikgebit helemaal niet duur hoeft te zijn? De zorgverzekeraar vergoedt over het algemeen 75% van de kosten voor een kunst- of klikgebit vanuit de basisverzekering. Wanneer u naast uw basisverzekering ook een aanvullende tandartsverzekering afsluit wordt deze dekking nog gunstiger. Uw zorgverzekeraar kan u meer vertellen over uw dekking. Deze vergoeding maakt het nog aantrekkelijker om een kunst- of klikgebit te nemen!

Alle nota's worden via ons factoringsbedrijf naar de zorgverzekering gestuurd. Bijna alle behandelingen vallen in de basis verzekering. Het overige deel kunt u in 6 of 8 termijnen betalen!

Wat is de wachttijd bij Vink Tandtechniek in Breda?

Een kunst- of klikgebit kan uw kauwvermogen en de uitstraling van uw gebit aanzienlijk verbeteren. Wij begrijpen dan ook dat u zo snel mogelijk geholpen wenst te worden. Het aanmeten en maken van een nieuw kunst- of klikgebit neemt doorgaans twee weken in beslag. U kunt uw nieuwe kunstgebit een week na het aanmeten bij ons ophalen.

Vraag een gratis intakegesprek aan!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw kauwvermogen of de uitstraling van uw gebit te verbeteren? Vraag een gratis intakegesprek aan bij onze tandtechniekers! We vertellen u gedurende het gratis intakegesprek meer over onze werkwijze, de specialisten die u tijdens de behandeling zullen helpen en de materialen waarmee gewerkt wordt. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Zo weet u voorafgaand aan deze spannende dag precies wat u kunt verwachten! Samen met een van onze ervaren tandtechniekers zoeken we naar de beste oplossing om uw kauwvermogen en de uitstraling van uw gebit te herstellen.

Vink Tandtechniek Breda
Wilhelminastraat 20
4818 SG Breda
Nederland
Telefoon: 040-2216666
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
Geplaatst in .