824 Ratings 9,3

Home / Over ons / Damwoude

Vink tandtechniek Damwoude

  • Geen doorverwijzing nodig
  • Implantologie
  • Prothese specialist
  • Goede klantbeoordelingen!

Vink Tandtechniek Damwoude

Bij Vink Tandtechniek vinden we het belangrijk om samen te werken, vooral als het gaat om het bieden van goede zorg aan onze patiënten. Daarom werken we nauw samen met Tandheelkunde Damwoude, een vertrouwde tandartspraktijk in Damwoude. Door samen te werken kunnen we een breed scala aan diensten aanbieden, van tandtechniek tot algemene tandheelkunde, en ervoor zorgen dat onze patiënten de best mogelijke zorg krijgen. Onze tandtechniekers en de tandartsen van Tandheelkunde Damwoude werken samen om ervoor te zorgen dat elke patiënt een behandeling op maat krijgt die aan hun behoeften voldoet.

Een concreet voorbeeld van onze samenwerking is te zien bij implantologie: de tandartsen van Tandheelkunde Damwoude plaatsen implantaten, terwijl onze tandtechnici bij Vink Tandtechniek op maat gemaakte protheses vervaardigen die perfect aansluiten op deze implantaten. We streven ernaar om elke patiënt een behandeling op maat te bieden die aan hun behoeften voldoet. Maak vandaag nog een afspraak bij Vink Tandtechniek in Damwoude. Neem contact op via telefoon of laat ons u terugbellen.

De specialist van Vink Tandtechniek Damwoude

Willem de Zwaan

Willem Zwaan
Klinisch Prothesetechnicus

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Met al meer dan 45 jaar ervaring zijn wij de specialist voor uw kunstgebit! Bekijk ook de video.

Tandheelkundige behandelingen in Damwoude

Onze tandartsen en tandtechnici in Damwoude werken samen om ervoor te zorgen dat u de beste zorg krijgt. We bieden diverse tandheelkundige oplossingen aan, die altijd op basis van uw persoonlijke situatie worden uitgevoerd.

Volledige protheses: kunstgebit en meer

In Damwoude bieden we diverse behandelingen op het gebied van volledige protheses, ook bekend als kunstgebitten. We streven ernaar om elke patiënt een behandeling op maat te bieden die aan hun individuele behoeften voldoet. Van het maken van een nieuw kunstgebit dat perfect past en comfortabel aanvoelt, tot het uitvoeren van snelle reparaties om uw prothese weer in topconditie te brengen, wij zorgen ervoor dat u weer vol zelfvertrouwen kunt lachen en eten. En voor diegenen die op zoek zijn naar een meer permanente oplossing, bieden we ook klikgebitten aan. Deze vaste protheses worden op implantaten bevestigd, waardoor ze extra stevig en stabiel aanvoelen.

Implantologie

In Damwoude bieden we niet alleen diverse behandelingen voor volledige protheses, maar ook gespecialiseerde zorg op het gebied van implantaten. Deze behandelingen worden mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen de tandartsen van Tandheelkunde Damwoude en de tandtechnici van Vink Tandtechniek.

De tandartsen zijn experts in het plaatsen van implantaten, een innovatieve oplossing voor het vervangen van ontbrekende tanden. Na een grondig onderzoek, plaatsen zij de implantaten op strategische locaties in het kaakbot. Deze implantaten vormen een stevige basis voor de uiteindelijke restauratie van de tanden. Na het plaatsen van de implantaten, werken onze tandtechnici nauw samen met de tandartsen om op maat gemaakte protheses te vervaardigen die perfect passen op de geplaatste implantaten.

Gedeeltelijke protheses

Naast volledige protheses bieden we in Damwoude ook gespecialiseerde zorg op het gebied van gedeeltelijke protheses, waaronder flexibele protheses en frame protheses. Gedeeltelijke protheses zijn een uitstekende oplossing voor patiënten die slechts enkele ontbrekende tanden hebben. Deze protheses kunnen worden gebruikt om de lege ruimtes in uw gebit op te vullen en te zorgen voor een natuurlijke en evenwichtige glimlach. Flexibele protheses zijn gemaakt van een zacht, flexibel materiaal dat comfortabel en discreet is. Ze passen zich gemakkelijk aan de vorm van uw mond aan en zijn een populaire keuze vanwege hun comfort en natuurlijke uitstraling.

Vaste constructies

In Damwoude bieden we een uitgebreide selectie van vaste tandheelkundige constructies, waaronder kronen, bruggen en geavanceerde opties zoals All on 4 en All on 6. Kronen worden gebruikt om beschadigde of verzwakte tanden te herstellen, terwijl bruggen ontbrekende tanden vervangen door kunstmatige tanden die worden ondersteund door aangrenzende natuurlijke tanden of implantaten.

All on 4 en All on 6 zijn innovatieve behandelingen waarbij een volledige set tanden wordt ondersteund door respectievelijk vier of zes implantaten, wat een duurzame en esthetische oplossing biedt. Onze ervaren tandartsen en tandtechnici werken nauw samen om op maat gemaakte vaste constructies te creëren die perfect passen en functioneren als natuurlijke tanden.

Maak eenvoudig uw afspraak

Voor tandheelkundige behandelingen in Damwoude maken we het eenvoudig voor u om uw afspraak te plannen en de zorg te krijgen die u nodig heeft. U kunt ons telefonisch bereiken om direct een afspraak in te plannen of ons contactformulier invullen, zodat wij u spoedig terugbellen. Onze klantenservicemedewerkers helpen u graag bij het vinden van een geschikte datum en tijd die past bij uw agenda.

Uitgelichte informatie

Vink Tandtechniek en Tandheelkunde Damwoude werken nauw samen om ervoor te zorgen dat elke patiënt de best mogelijke zorg krijgt. Onze tandartsen en tandtechnici combineren hun expertise om op maat gemaakte tandheelkundige oplossingen te bieden die perfect passen bij de behoeften van onze patiënten.

Het team van Vink Tandtechniek bestaat uit ervaren tandtechnici die gespecialiseerd zijn in het maken van hoogwaardige tandtechnische producten.

Bij Tandheelkunde Damwoude werkt een deskundig team van tandartsen en ondersteunend personeel dat zich inzet voor de beste zorg voor onze patiënten.

Vaak worden een groot deel van de kosten voor een nieuw kunstgebit of klikgebit gedekt door de basisverzekering. U kunt contact opnemen met uw zorgverzekeraar voor meer informatie over vergoedingen. Houd ook altijd rekening met uw eigen risico.

In Damwoude bieden we een breed scala aan behandelingen, waaronder controles, extracties, protheses, implantaten, kronen, bruggen, en meer.

Onze praktijk in Damwoude is open op maandag, woensdag en donderdag.

Voor spoedgevallen buiten onze openingstijden werken we samen met Dental365 Spoed Tandarts Leeuwarden. U kunt contact opnemen met Dental365 Leeuwarden voor dringende tandheelkundige hulp buiten onze reguliere openingstijden.

Damwoude
vink tandtechniek waalre
tandtechniek waalre

Kom eens langs voor een intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering (exclusief uw eigen risico, informeer bij uw zorgverzekeraar voor de daadwerkelijke vergoedingen). Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek