802 Ratings 9,5

Home / Over ons / Delft

Vink Tandtechniek Delft

  • Moderne praktijk
  • Implantologie
  • Géén lange wachtlijsten

Vink Tandtechniek Delft – ervaren specialist in kaakchirurgie en tandtechniek

Met meer dan 40 jaar ervaring is Vink Tandtechniek Delft de specialist in het vervaardigen en plaatsen van kwalitatieve kunstgebitten, klikgebitten en tandprothetiek. Ons team van gekwalificeerde professionals is toegewijd om onze patiënten in Delft te voorzien van topkwaliteit tandprothetiek oplossingen.

Als gerenommeerde tandtechniekers en tandprothetici met jarenlange ervaring, bieden wij de hoogste kwaliteit tandheelkundige oplossingen en producten aan onze patiënten.
Wij geloven in een persoonlijke aanpak en bieden altijd op maat gemaakt advies voor elke patiënt. Onze moderne faciliteiten en eigen laboratorium stellen ons in staat om snelle en efficiënte service te bieden en om ervoor te zorgen dat elk kunstgebit perfect aansluit bij uw wensen en de huidige situatie van uw gebit.

Bij Vink Tandtechniek en Tandprothetiek in Delft kunt u ook terecht voor het vervangen van uw huidige kunstgebit. Onze professionals staan altijd klaar om u te helpen met al uw vragen en zorgen, en zijn toegewijd om uw tanden en glimlach te herstellen en te onderhouden.

De specialisten van Vink Tandtechniek Delft

Tandarts hassan Vink tandtechniek Delft

H. Hassan
Tandarts

Tandarts raouf Vink tandtechniek Delft

K. Raouf
Tandarts

Tandarts kesrtholt Vink tandtechniek Delft

C.H. Kerstholt
Tandarts

Tandarts hanff Vink tandtechniek Delft

F. Hanff
Tandarts

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Met al meer dan 45 jaar ervaring zijn wij de specialist voor uw kunstgebit! Bekijk ook de video.

Behandelingen van de allerbeste kwaliteit bij onze locatie in Delft

Onze moderne faciliteiten en uitgebreide reeks van diensten omvatten tandprothetiek, implantaten, kronen, bruggen, beugels en nog veel meer. Ons team van deskundige tandartsen en tandtechnici in Delft zijn toegewijd om u de best mogelijke ervaring te bieden en u te helpen bij het herstellen van uw stralende glimlach.

Wij begrijpen dat het vinden van de juiste tandheelkundige zorg een uitdaging kan zijn. Daarom bieden wij persoonlijke aandacht en zorg aan elke patiënt en zijn we altijd bereid om vragen te beantwoorden en zorgen weg te nemen.

Onze vestiging in Delft is gemakkelijk bereikbaar en biedt voldoende parkeermogelijkheden. Wij nodigen u uit om een afspraak te maken voor een vrijblijvend consult, waarbij we uw tandheelkundige behoeften kunnen bespreken en een behandelplan op maat kunnen ontwikkelen.

Werkwijze Vink Tandtechniek Delft

Vink Tandtechniek Delft is een samenwerking tussen Tandartspraktijk Kerstholt en Vink Tandtechniek. Vink Tandtechniek is werkzaam in de praktijk van Tandartspraktijk Kerstholt. U als patiënt wordt behandeld door een zelfstandige behandelaar van Vink, onder supervisie en in samenspraak met de tandarts, op locatie die behandeling voor u uitvoert. Alle behandelingen worden door de desbetreffende praktijk gedeclareerd bij uw zorgverzekering. Al het tandtechnisch werk wordt gemaakt door Vink Tandtechniek in Waalre. Zo is bij iedere fase van uw behandeling de juiste professional betrokken.

Uitgelichte informatie

In onze praktijk in Delft werken enkel professionals. Vink Tandtechniek legt zich volledig toe op het maken van kunstgebitten en klikgebitten. Op deze manier vullen we elkaar complementair aan. Dit heeft veel voordelen voor onze patiënten, omdat we alle zorg onder één dak combineren. Deze nauwe samenwerking komt de kwaliteit van de totale behandeling ten goede.

Door onze ruime ervaring en expertise maken het gebit precies zoals u dat wilt, waarbij het perfect aansluit op uw persoonlijke situatie. Hierdoor past het gebit perfect in de mond, zodat het goed vast zit en niet vervelend aanvoelt. Zo gaat u weer lachend naar buiten.

Onze kunst- en klikgebitten zijn van de allerbeste kwaliteit. We werken enkel met de allerbeste en sterkste materialen en laatste technieken. Hiermee zorgen voor de grootst mogelijke duurzaamheid van een nieuw kunstgebit of klikgebit. Het eindproduct is een gebit waarvan u jarenlang plezier beleeft en dat het gevoel van uw eigen tanden zo goed mogelijk benadert.

Doordat we het hele behandeltraject zelf uitvoeren garanderen we de allerbeste kwaliteit. Een kwaliteit die doorgaans hoger is dan bij de reguliere tandarts. De tandarts is namelijk afhankelijk van meerdere partijen in de verschillende stadia van de behandeling. Onze professionals hebben zich volledig toegelegd op tandtechniek en prothetiek, waarbij veel ervaring en expertise is opgebouwd.

Om implantaten te kunnen plaatsen moeten er meestal een of meerdere bestaande tanden en/of kiezen worden getrokken. We begrijpen dat de stap naar implantaten, een (nieuw) kunstgebit of klikgebit best spannend kan zijn. Daarom begint een behandeltraject ook altijd met een persoonlijk gesprek en intake. Persoonlijke aandacht is voor ons erg belangrijk.

Tijdens het gesprek beoordelen we uw situatie en luisteren we uitgebreid naar uw wensen. Daarna adviseren we u over de mogelijkheden en opties die u heeft, en ook over het kostenplaatje. We vertellen uitgebreid over het behandeltraject, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Als er naderhand nog vragen of onduidelijkheden zijn kunt u altijd contact met ons opnemen.

De gemaakte kosten bij de reguliere tandarts worden in de meeste gevallen niet gedekt door de basis zorgverzekering, waardoor u zelf hoge kosten heeft. Wist u dat de kosten van een behandeling bij de kaakchirurg wel volledig worden vergoed van het basispakket? Daarom kan het dus extra voordelig zijn om te besluiten uw tanden te laten trekken. De uiteindelijke kosten zijn uiteraard wel afhankelijk van de actuele stand en de hoogte van uw eigen risico.

De behandelend tandarts vertelt u uitgebreid over de behandeling en de vereiste nazorg. Daarnaast krijgt u uitleg over de verzorging na de behandeling, zoals het spoelen en advies over voeding die u moet vermijden voor zo goed mogelijk herstel.

We begrijpen dat een behandeling bij de kaakchirurg iets is waar veel mensen tegenop zien. Je gaat er namelijk niet voor je plezier naar toe. Maar de behandeling is wel noodzakelijk.

In de praktijk geven mensen bijna altijd aan dat de pijn meevalt door een goede behandeling door ervaren specialisten en effectieve pijnbestrijding, zoals een plaatselijke verdoving. Ziet u erg op tegen de ingreep? Geef het bij ons aan en we begeleiden u uitgebreid bij het proces om de angst en pijn zo veel mogelijk weg te nemen.

vink tandtechniek delft
vink tandtechniek waalre
tandtechniek waalre

Kom eens langs voor een vrijblijvend intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden, die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek