824 Ratings 9,3

Home / Over ons / Den Bosch

Vink Tandtechniek Den Bosch

  • Moderne praktijk
  • Géén lange wachtlijsten

Vink Tandtechniek Den Bosch

Bij Vink Tandtechniek Den Bosch streven we ernaar om onze patiënten de best mogelijke tandheelkundige oplossingen te bieden. Wij geloven dat kwaliteit en service de sleutel zijn tot een succesvolle behandeling en daarom werken we nauw samen met uw tandarts om ervoor te zorgen dat u de beste zorg krijgt.

Onze ervaren tandtechnici bieden een breed scala aan behandelingen, waaronder kunstgebitten, klikgebitten, implantaten en gebitsprotheses. We begrijpen dat elke patiënt uniek is en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect passen en er natuurlijk uitzien. Bij Vink Tandtechniek Den Bosch kunt u rekenen op persoonlijke aandacht, professionele service en hoogwaardige kwaliteit. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw glimlach te verbeteren.

Klikgebit in Den Bosch

Een klikgebit biedt vele voordelen ten opzichte van een traditioneel kunstgebit. Het voelt niet alleen natuurlijker aan, maar biedt ook meer stabiliteit tijdens het eten en spreken. Een klikgebit wordt geplaatst door gebruik te maken van implantaten die in de kaak worden gezet door de implantoloog. Het aantal implantaten dat nodig is, verschilt per persoon en hangt af van de kwaliteit van het kaakbot en de gewenste stabiliteit van het klikgebit. De implantaten zorgen voor een stevige basis waarop het klikgebit kan worden vastgeklikt. Na het plaatsen van de implantaten volgt er een periode van genezing, waarna het klikgebit op de implantaten kan worden vastgeklikt. Bij Vink Tandtechniek hebben we onze eigen implantoloog die zorg draagt voor het plaatsen van de implantaten.

Bij Vink Tandtechniek in Den Bosch zijn we gespecialiseerd in het aanmeten van klikgebitten en hebben we ruime ervaring op dit gebied. We werken met hoogwaardige materialen en moderne technieken, waardoor we een optimaal resultaat kunnen garanderen. Ons team van ervaren tandtechnici staat voor u klaar om u te helpen met al uw vragen over klikgebitten en de mogelijkheden hiervan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een consult.

De specialist van Vink Tandtechniek Den Bosch

Erwin vink tandtechniek Son

Erwin Siteur
Klinisch prothese technieker

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Met al meer dan 45 jaar ervaring zijn wij de specialist voor uw kunstgebit! Bekijk ook de video.

Kunstgebit in Den Bosch

Vink Tandtechniek in Den Bosch is de specialist voor uw kunstgebit. Wanneer uw eigen tanden en kiezen niet meer goed functioneren, kan een kunstgebit een goede oplossing zijn. Bij Vink Tandtechniek wordt er eerst een uitgebreid intakegesprek gevoerd om uw wensen en verwachtingen te bespreken.

Vervolgens wordt er een afdruk van uw mond gemaakt, waarna het kunstgebit in het tandtechnisch laboratorium op maat wordt gemaakt. Het kunstgebit wordt altijd zorgvuldig gecontroleerd en indien nodig bijgesteld. Vink Tandtechniek Den Bosch streeft naar een hoogwaardige kwaliteit en een esthetisch resultaat dat past bij uw persoonlijke wensen.

Gebitsprothese in Den Bosch

Bent u op zoek naar een specialist voor uw gebitsprotheses? Dan kunt u ook terecht bij Vink Tandtechniek Den Bosch. Wij bieden verschillende soorten gebitsprotheses, waaronder de frameprothese en de flexibele prothese. Het verschil tussen deze twee is dat de frameprothese bestaat uit een metalen frame met daarop kunsttanden en -kiezen, terwijl de flexibele prothese is gemaakt van een zacht en flexibel materiaal dat zich aanpast aan de vorm van uw mond.

In welke situatie welke prothese wordt aanbevolen, hangt af van verschillende factoren. De frameprothese is vaak geschikt wanneer er nog enkele natuurlijke tanden of kiezen aanwezig zijn, omdat het frame hierop kan rusten en zo zorgt voor extra stabiliteit. De flexibele prothese is daarentegen meer geschikt wanneer er geen natuurlijke tanden of kiezen meer zijn en er meer behoefte is aan comfort en esthetiek. Onze specialisten kunnen u hierin adviseren en helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw situatie.

Werkwijze Vink Tandtechniek Den Bosch

Als Vink tandtechniek werken we nauw samen met tandartspraktijk Dental & Co in Den Bosch om u als patiënt de beste zorg te bieden. Vink Tandtechniek heeft een eigen behandelaar in de praktijk die u behandelt onder toezicht en in overleg met onze tandartsen. Alle behandelingen worden door de praktijk gedeclareerd bij uw zorgverzekering. Het tandtechnisch werk wordt gemaakt door Vink Tandtechniek, zodat elke fase van uw behandeling wordt uitgevoerd door de juiste professional. Samen staan we garant voor hoogwaardige tandheelkunde en een persoonlijke aanpak.

Uitgelichte informatie

Twijfelt u over een kunstgebit of een klikgebit? Een kunstgebit is een uitneembare prothese die rust op het tandvlees en soms met behulp van een beetje kleefpasta op zijn plaats wordt gehouden. Een klikgebit is daarentegen een vastzittende prothese die op implantaten in de kaak wordt bevestigd. Het klikgebit biedt meer stevigheid en stabiliteit dan het kunstgebit en zorgt daardoor voor meer comfort en een betere functie.

Een kunstgebit is geschikt wanneer er geen of onvoldoende kaakbot aanwezig is om implantaten te plaatsen. Een klikgebit is daarentegen geschikt voor mensen die wel voldoende kaakbot hebben en op zoek zijn naar een comfortabelere en stabielere oplossing dan een traditioneel kunstgebit.

Den Bosch Vink tandtechniek
Den Bosch Vink tandtechniek
Den Bosch Vink tandtechniek

Kom eens langs voor een intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering (exclusief uw eigen risico, informeer bij uw zorgverzekeraar voor de daadwerkelijke vergoedingen). Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek