802 Ratings 9,5

Home / Over ons / Dronten

Vink Tandtechniek Dronten

  • Moderne praktijk
  • Implantologie
  • Geen lange wachtlijsten
  • Angsttandarts aanwezig

Vink Tandtechniek Dronten – Gespecialiseerd in het maken van uw kunstgebit

Welkom bij Vink Tandtechniek Dronten, gespecialiseerd in het maken van kunst- en klikgebitten. Dagelijks voorzien wij onze patiënten van kunstgebitten op maat, die perfect aansluiten bij de wensen en het huidige gebit van een patiënt.

Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat het kauwvermogen van een patiënt toeneemt, of dat de uitstraling van het gebit van de patiënt verbeterd wordt.

Dat het (nieuwe) gebit perfect aansluit op uw situatie en wensen vinden wij het allerbelangrijkst. Daarom geven we standaard vrijblijvend advies op maat. Zo weet u precies wat u van het behandelproces én van ons kunt verwachten en worden veel vragen vooraf al beantwoord.

Onze tandtechniekers vertellen u graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze. Doordat wij met een eigen tandtechnisch laboratorium werken bent u niet langer afhankelijk van externe partijen en is de kwaliteit van onze kunstgebitten optimaal.

De specialisten van Vink Tandtechniek Dronten

Maarten Vaartjes vink tandtechniek dronten

Maarten Vaartjes
Tandarts

Gillian vink tandtechniek

Gilian
Tandprotheticus

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Met al meer dan 45 jaar ervaring zijn wij de specialist voor uw kunstgebit! Bekijk ook de video.

Wie is Vink Tandtechniek Dronten?

De tandtechniekers van Vink Tandtechniek staan voor u klaar in Tandartspraktijk Dronten. Hier kunt u niet alleen terecht voor een klik- of kunstgebit, maar ook voor een periodieke controle of andere behandelingen bij de tandarts met wie wij samenwerken.

Onze tandtechniekers zijn stuk voor stuk gespecialiseerd in het produceren van kunstgebitten en klikgebitten, die naadloos aansluiten bij de wensen van een patiënt. Om de kwaliteit van ons product te kunnen waarborgen houden onze tandtechniekers zich enkel bezig met het aanmeten, repareren en produceren van kunst- en klikgebitten.

Werkwijze Vink Tandtechniek Dronten

Iedere vestiging van Vink Tandtechniek beschikt over minstens twee gespecialiseerde tandtechniekers, zodat we u op korte termijn van dienst kunnen zijn. In onze hoofdvestiging in Waalre zijn zelfs tien tandtechniekers actief. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen staat persoonlijke aandacht bij ons voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Nieuwe kunstgebitten produceren wij in ons eigen tandtechnisch laboratorium, waardoor u niet afhankelijk bent van andere partijen en de kwaliteit van een kunstgebit doorgaans hoger is. Hierin verschillen wij van een gewone tandarts, die zich vaak ook nog bezighoudt met andere soorten behandelingen aan het gebit.

Uitgelichte informatie

Gedurende de gehele dag wordt u door dezelfde tandspecialist geholpen. Onze tandtechniekers nemen de tijd voor u, zodat u verzekerd bent van een optimaal resultaat. Daarbij geeft dit u het gewenste vertrouwde gevoel, wat u zeker op een spannende dag als deze goed kunt gebruiken. De tandspecialist zal uw gebit eerst opmeten en hier vervolgens een passend kunstgebit voor produceren.

Vink Tandtechniek in Dronten werkt enkel met kwalitatief hoogwaardig materiaal. Op deze manier wordt de kans op complicaties geminimaliseerd en een optimaal eindresultaat te behaald. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek vertellen onze tandtechniekers u graag meer over onze werkwijze en de verdere invulling van de dag.

Soms moet er één of meerdere tanden en/of kiezen worden getrokken om implantaten te plaatsen. We adviseren altijd eerst uitgebreid op basis van de persoonlijke situatie, de wensen en de mogelijkheden. Denkt u aan een ingreep, bijvoorbeeld een kunstgebit, maar twijfelt u wat de beste keuze is? Tijdens een intake consult bekijken we samen wat voor u persoonlijk de beste keuze is.

Bij meeste behandelingen bij de reguliere tandarts worden niet door de basis zorgverzekering vergoed. Als u bijvoorbeeld tanden moet laten trekken betekent dat hogere kosten, tenzij u specifiek aanvullend verzekerd bent. Behandelingen bij de kaakchirurg worden wel volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Dit betekent dat u (afhankelijk van eventueel restant eigen risico) minder hoge kosten heeft in relatie tot bij de tandarts.

Vink Tandtechniek in Waalre is op zaterdag geopend. Dus mocht uw kunstgebit in het weekend kapotgegaan zijn, dan kunt u hier een losse afspraak voor maken. Wij begrijpen dat een kapot kunstgebit uw kauwvermogen sterk kan verlagen.  Reparaties zijn over het algemeen snel voor u uitgevoerd. Met welke reparatie aan uw kunstgebit mogen onze tandtechniekers u helpen?

Een nieuw kunstgebit hoeft niet duur te zijn! Over het algemeen vergoedt een zorgverzekeraar zo’n 75% van de kosten voor een kunstgebit vanuit de basisverzekering. De dekking is nog gunstiger als u ook een aanvullende tandartsverzekering afsluit. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de precieze dekking van uw zorg-/tandartsverzekering. Zo kan het nog aantrekkelijker zijn om een kunstgebit te laten plaatsen.

Dronten vink tandtechniek
Dronten vink tandtechniek
Dronten vink tandtechniek

Kom eens langs voor een vrijblijvend intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden, die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek