819 Ratings 9,3

Home / Over ons / Haarlem

Vink Tandtechniek vestiging Haarlem

 • Goede klantbeoordelingen
 • Geen doorverwijzing nodig
 • Implantologie

De specialist voor uw tandprotheses

Met meer dan vier decennia aan ervaring zijn wij dé specialist in op maat gemaakte tandprotheses en tandheelkundige implantaten. Ons team van gedreven tandtechnici staat altijd paraat om u te begeleiden en te voorzien van comfortabele en op maat gemaakte oplossingen voor uw tandproblemen.

Kom langs bij Vink Tandtechniek in Haarlem en ervaar zelf onze professionele zorg en persoonlijke aandacht. Samen werken we aan een stralende glimlach. Aarzel niet om een afspraak te maken voor een intakegesprek, waarin we alle mogelijkheden uitvoerig kunnen bespreken.

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Met al meer dan 45 jaar ervaring zijn wij de specialist voor uw kunstgebit! Bekijk ook de video.

Kunstgebit op maat in Haarlem

Bij Vink Tandtechniek in Haarlem bent u aan het juiste adres voor kunstgebitten op maat die naadloos aansluiten bij uw wensen en behoeften. Onze ervaren specialisten begeleiden u gedurende het gehele traject, van het consult tot de uiteindelijke plaatsing van uw tandprothese.

Bij Vink Tandtechniek in Haarlem onderscheiden we ons door onze persoonlijke aanpak, hoogwaardige kwaliteit en uitmuntende service. We streven naar de best mogelijke resultaten en zorgen ervoor dat uw tandprothese niet alleen perfect past, maar ook uiterst comfortabel aanvoelt. Daarnaast staan we altijd klaar voor nazorg en eventuele aanpassingen om ervoor te zorgen dat uw tandprothese optimaal blijft functioneren.

Klikgebitten met implantaten in Haarlem

Vink Tandtechniek in Haarlem biedt tevens hoogwaardige klikgebitten op implantaten aan, waardoor u weer kunt genieten van de functionaliteit en het comfort van uw eigen tanden. Een klikgebit is stevig verankerd in uw onder- en/of bovenkaak dankzij implantaten, waardoor u zonder zorgen kunt eten, praten en lachen.

Als uw onderkaak aanzienlijk is geslonken en een traditionele tandprothese niet voldoende houvast biedt, biedt een klikgebit de ideale oplossing. Onze ervaren implantologen plaatsen de implantaten, die als kleine schroefjes onder verdoving in uw kaak worden ingebracht. Deze schroefjes hechten zich op natuurlijke wijze aan het kaakbot, wat resulteert in een solide basis voor uw nieuwe tandprothese.

Implantaten in Haarlem

In onze praktijk in Haarlem werkt ook een ervaren implantoloog, die gespecialiseerd is in tandheelkundige implantaten. Tandheelkundige implantaten zijn een uitstekende oplossing voor mensen die één of meerdere ontbrekende tanden of kiezen hebben. Deze implantaten, doorgaans gemaakt van duurzaam titanium, fungeren als kunstmatige wortels en worden stevig in uw kaak geplaatst. Ze bieden een solide basis voor het bevestigen van een tandprothese, kroon of brug.

Op maat gemaakte gebitsprotheses in Haarlem

Bij Vink Tandtechniek in Haarlem kunt u eveneens rekenen op op maat gemaakte gebitsprotheses die nauwkeurig worden afgestemd op uw individuele behoeften. We bieden diverse soorten protheses aan, waaronder frameprotheses en flexibele protheses, die elk hun eigen voordelen hebben.

Een frameprothese is bij uitstek geschikt als u nog enkele gezonde tanden heeft die als ankerpunten kunnen dienen. Daarnaast hebben we flexibele protheses, vervaardigd uit een buigzaam en comfortabel materiaal dat zich perfect aanpast aan de vorm van uw mond. Deze protheses zijn een uitstekende keuze voor mensen zonder tanden of met ongeschikte overgebleven tanden als ankerpunten voor een frameprothese.

Uitgelichte informatie

De tandartsen, tandtechniekers en prothesespecialisten van Vink Tandtechniek werken nauw samen om u te helpen. Wij houden rekening met uw wensen, uw persoonlijke situatie en de gezondheid van uw gebit. U kunt voor vrijwel alle tandheelkundige behandelingen terecht bij Vink Tandtechniek:

 • Nieuw kunstgebit
 • “Rebasing” van uw kunstgebit: het gebit past weer perfect in uw mond en blijft goed zitten.
 • Reparaties aan uw kunstgebit, ook met spoed
 • Klikgebit of kunstgebit op implantaten: de prothese klikt vast op drukknoppen. Een klikgebit zit vaster dan een regulier kunstgebit.
 • “All on four” en “all on six”: uw gebit zit vastgeschroefd op 4 of 6 implantaten. U voelt en ziet geen verschil met uw eigen tanden.
 • Partiële prothese of frame prothese: een gedeeltelijk kunstgebit naast uw gezonde tanden.
 • Kronen en bruggen, al dan niet in combinatie met implantaten.
 • Uiteraard trekken wij uw tanden en kiezen wanneer dat nodig is voor een kunst- of klikgebit.

Vink Tandtechniek beheerst het hele proces: van het maken van afdrukken tot het passend maken van uw nieuwe prothese. Wij werken vanuit een eigen tandtechnisch laboratorium van waaruit we het hele proces beheersen en snel kunnen opvolgen. Het verschil met een reguliere tandarts? Bij een reguliere tandarts moet u meerdere malen terugkeren en lang wachten: de tandarts is immers afhankelijk van verschillende partijen om uw kunstgebit passend te maken. Bij ons komt u slechts enkele malen naar de praktijk. Het traject is dan ook korter dan bij een reguliere tandarts.

We gaan door tot u met een prettig gevoel naar huis gaat. Vooraf krijgt u duidelijke info over wat u kunt verwachten en waarom we bepaalde behandelingen uitvoeren. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Een nieuw kunst- of klikgebit zorgt voor de nodige spanning. Samen zorgen we dat u vol vertrouwen de behandeling aanvangt.

In sommige gevallen wordt maximaal 75% van de kosten van een behandeling vergoed vanuit het basispakket van de zorgverzekering. Bij een nieuw klikgebit wordt soms tot 92% vergoed. Voor uitgebreide informatie kan u terecht bij uw zorgverzekeraar. Houd daarbij ook rekening met uw eigen risico.

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u onder voorwaarden vaak in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Vink Tandtechniek heeft meer dan 45 jaar ervaring in het maken van kunst- en klikgebitten. Al onze specialisten – tandartsen, implantologen, tandtechniekers – zijn professionals die regelmatig bijkomende opleidingen volgen. Op die manier kunnen we u optimaal adviseren en helpen met de laatste nieuwe technieken.

Het komt altijd ongelegen: uw kunst- of klikgebit is kapot. Maak dan snel een afspraak met één van onze specialisten. Vaak kunt u wachten terwijl wij de reparatie uitvoeren. Zelfs op zaterdag (Alleen locatie Waalre op even weken en op afspraak op zaterdag geopend).

Haarlem Vink tandtechniek
Haarlem Vink tandtechniek
Haarlem Vink tandtechniek

Kom eens langs voor een intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering (exclusief uw eigen risico, informeer bij uw zorgverzekeraar voor de daadwerkelijke vergoedingen). Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek