819 Ratings 9,3

Home / Over ons / Haelen

Vink tandtechniek Haelen

  • Goede klantbeoordelingen
  • Geen doorverwijzing nodig
  • Implantologie

Vink Tandtechniek Haelen

Bij Vink Tandtechniek in Haelen heten wij u van harte welkom voor diverse tandheelkundige behandelingen. We zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige kunst- en klikgebitten, evenals in algemene tandtechniek en prothetiek. Vink Tandtechniek is gevestigd in de vertrouwde praktijk van Fincken Tandartsen, waarbij expertise en zorg hand in hand gaan. Dankzij onze fijne samenwerking met Fincken Tandartsen kunnen we perfect inspelen op uw tandheelkundige behoeften. Bij ons kunt u rekenen op hoogwaardige tandtechniek en de expertise van ervaren tandartsen.

We hechten veel waarde aan het feit dat uw nieuwe kunst- of klikgebit perfect aansluit op uw verwachtingen, zodat u met vertrouwen en tevredenheid onze praktijk verlaat. Dankzij ons eigen tandtechnisch laboratorium kunnen we snelheid en topkwaliteit garanderen, waardoor we u een efficiënte en hoogwaardige service kunnen bieden. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

De specialist van Vink Tandtechniek Haelen

Iris Vrancken

Iris Vrancken
Klinisch prothese technieker

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Met al meer dan 45 jaar ervaring zijn wij de specialist voor uw kunstgebit! Bekijk ook de video.

Hoogwaardige klikgebitten in Haelen

Bij Vink Tandtechniek in Haelen bieden we hoogwaardige klikgebitten die een uitstekend alternatief vormen voor traditionele gebitsprotheses. Een klikgebit, ook wel bekend als een implantatengedragen prothese, biedt stabiliteit en comfort doordat het stevig verankerd wordt aan implantaten in de kaak. Hierdoor kunt u weer met zelfvertrouwen eten, praten en lachen. Onze ervaren tandtechnici zorgen voor een nauwkeurige aanmeting en fabricage van het klikgebit, waarbij we rekening houden met uw individuele wensen en behoeften. Met ons vakmanschap en persoonlijke benadering streven we ernaar om u een klikgebit van topkwaliteit te bieden dat perfect past en langdurig meegaat.

De kunstgebit specialist in Haelen

Bij Vink Tandtechniek in Haelen maken we nieuwe kunstgebitten op maat en repareren we bestaande kunstgebitten met zorg en precisie. Een kunstgebit biedt tal van voordelen, zoals het herstellen van functionaliteit bij kauw- en spraakproblemen, het verbeteren van het uiterlijk en het herstellen van het zelfvertrouwen.

Ons proces begint met een uitgebreide consultatie, waarbij we uw wensen en behoeften bespreken en een zorgvuldige mondinspectie uitvoeren. Vervolgens maken we gebruik van geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen om een kunstgebit te vervaardigen dat perfect aansluit op uw mond en natuurlijk aanvoelt. We nemen de tijd om het kunstgebit nauwkeurig af te stellen en te testen, zodat het comfortabel zit en goed functioneert.

Gebitsprotheses: flexibele en frameprotheses

Bij Vink Tandtechniek in Haelen bieden we verschillende soorten gebitsprotheses aan, waaronder flexibele en frameprotheses. Flexibele protheses zijn gemaakt van een buigzaam materiaal dat zich comfortabel aanpast aan de vorm van uw mond. Ze zijn lichtgewicht en hebben geen metalen haakjes, waardoor ze esthetisch aantrekkelijk zijn en minder irritatie veroorzaken.

Frameprotheses zijn daarentegen gemaakt van een stevig metalen frame dat op maat is gemaakt voor uw mond. Ze bieden uitstekende stabiliteit en ondersteuning, vooral bij gedeeltelijke tandvervanging. Onze ervaren tandtechnici zorgen ervoor dat zowel flexibele als frameprotheses nauwkeurig worden vervaardigd en perfect passen, zodat u weer kunt genieten van een comfortabel en functioneel gebit.

Implantaten in Haelen

Bij Vink Tandtechniek in Haelen bieden we ook implantaten aan als duurzame oplossing voor het vervangen van ontbrekende tanden of kiezen. Een implantaat is een schroefje dat in het kaakbot wordt geplaatst en dient als kunstmatige tandwortel. Hierop wordt vervolgens een kroon, brug of klikgebit bevestigd. Het grote voordeel van implantaten is dat ze zorgen voor een stevige verankering in het kaakbot, waardoor uw gebit weer stabiel en functioneel wordt. Bovendien stimuleren implantaten het kaakbot, wat het slinken van het bot voorkomt en bijdraagt aan een gezonde kaakstructuur. Onze deskundige specialisten zorgen voor een nauwkeurige plaatsing en vervaardiging van implantaten, zodat u weer kunt genieten van een natuurlijk ogend en goed functionerend gebit.

Vink Tandtechniek Haelen
Vink Tandtechniek Haelen
tandtechniek waalre

Kom eens langs voor een intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering (exclusief uw eigen risico, informeer bij uw zorgverzekeraar voor de daadwerkelijke vergoedingen). Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek