802 Ratings 9,5

Home / Over ons / Hoogland

Vink tandtechniek Hoogland

  • Goede klantbeoordelingen
  • Geen doorverwijzing nodig
  • Klikgebit op maat

Vink Tandtechniek Hoogland

U bent van harte welkom bij Vink Tandtechniek in Haelen, waar we verschillende tandheelkundige behandelingen aanbieden. We zijn gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige kunst- en klikgebitten, naast algemene tandtechniek en prothetiek. Vink Tandtechniek is gevestigd in de vertrouwde praktijk van Fincken Tandartsen, waardoor we kunnen samenwerken en gebruik kunnen maken van gedeelde expertise.

Het is voor ons van groot belang dat uw nieuwe kunst- of klikgebit perfect past en voldoet aan uw verwachtingen, zodat u met een tevreden gevoel onze praktijk verlaat. Dankzij ons eigen tandtechnisch laboratorium kunnen we snel en met topkwaliteit werken, waardoor we u een efficiënte en hoogwaardige service kunnen bieden. Maak eenvoudig een afspraak voor één van onze tandheelkundige behandelingen.

De specialisten van Vink Tandtechniek Hoogland

Gligor

E.S. Gligor
Tandarts

inna

I.V. Hurenkamp
Tandarts

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Met al meer dan 45 jaar ervaring zijn wij de specialist voor uw kunstgebit! Bekijk ook de video.

Kunstgebit op maat

Bij Vink Tandtechniek worden kunstgebitten op maat gemaakt om aan de unieke behoeften van elke patiënt te voldoen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het creëren van een volledig nieuw kunstgebit, reparaties en het passend maken van bestaande protheses. Als specialist in kunstgebitten streven we naar de hoogste kwaliteit en nauwkeurigheid in onze werkzaamheden. Onze ervaren tandtechnici gebruiken geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen om kunstgebitten te vervaardigen die comfortabel zitten en natuurlijk ogen. We begrijpen het belang van een goed passend kunstgebit voor uw zelfvertrouwen en kwaliteit van leven, en daarom zetten we ons in om u de beste tandheelkundige zorg te bieden.

Klikgebit van hoge kwaliteit in Hoogland

Een klikgebit, ook wel bekend als een implantatengedragen prothese, is een geavanceerde tandheelkundige oplossing die stabiliteit en comfort biedt door verankering aan implantaten in de kaak. Dit type gebitsprothese is ideaal voor mensen die problemen ervaren met traditionele loszittende gebitsprotheses of voor degenen die meerdere tanden missen. Een hoogwaardig klikgebit zorgt voor onder andere verbeterde stabiliteit tijdens het eten, praten en lachen, evenals het voorkomen van botverlies in de kaak. Bij Vink Tandtechniek wordt uw klikgebit met zorg en vakmanschap vervaardigd door ervaren tandtechnici. We bieden een persoonlijke benadering waarbij uw individuele wensen en behoeften centraal staan, zodat u kunt genieten van een klikgebit van topkwaliteit dat perfect bij u past.

Flexibele en frameprotheses als oplossing

Bij Vink Tandtechniek bieden we verschillende tandheelkundige oplossingen, waaronder flexibele en frameprotheses. Flexibele protheses zijn gemaakt van een buigzaam materiaal dat zich comfortabel aanpast aan de vorm van uw mond. Ze zijn lichtgewicht en esthetisch aantrekkelijk doordat ze geen metalen haakjes hebben, wat zorgt voor minder irritatie en een natuurlijke uitstraling.

Aan de andere kant bieden frameprotheses stabiliteit en ondersteuning dankzij het stevige metalen frame dat op maat is gemaakt voor uw mond. Deze protheses zijn vooral geschikt voor gedeeltelijke tandvervanging. Onze ervaren tandtechnici zorgen ervoor dat zowel flexibele als frameprotheses nauwkeurig worden vervaardigd en perfect passen, zodat u kunt genieten van een comfortabel en functioneel gebit.

Vink tandtechniek Hoogland
Vink tandtechniek Hoogland
tandtechniek waalre

Kom eens langs voor een vrijblijvend intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden, die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek