824 Ratings 9,3

Home / Over ons / Lisse

Vink tandtechniek Lisse

  • Geen doorverwijzing nodig
  • Implantologie
  • Prothese specialist
  • Goede klantbeoordelingen!

Vink Tandtechniek in Lisse

Wij heten u graag welkom bij de praktijk in Lisse. Bij Vink Tandtechniek streven we ernaar om iedere patiënt de best mogelijke zorg te bieden. Gevestigd binnen Tandartspraktijk Post, bieden wij diverse tandheelkundige diensten aan. Dankzij onze nauwe samenwerking met de tandartsen en specialisten van Tandartspraktijk Post, kunnen wij al onze disciplines en specialismen onder één dak verenigen. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor een uitgebreide tandheelkundige zorg, waarbij wij de nieuwste technieken en beste materialen inzetten om uw glimlach te verbeteren. Meer weten over de behandelingen en over het team dat werkzaam is in deze praktijk? Wij vertellen u graag meer, lees verder of neem eenvoudig contact met ons op!

De specialist van Vink Tandtechniek Lisse

Hassib Razig
KPT-er i.o. Tandprothetiek

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Met al meer dan 45 jaar ervaring zijn wij de specialist voor uw kunstgebit! Bekijk ook de video.

Vink Tandtechniek

Bij Vink Tandtechniek zijn we trots op ons team van ervaren tandtechniekers. Onze specialisten werken volgens de nieuwste technieken en gebruiken de beste materialen om tandheelkundige protheses te vervaardigen. Dankzij onze volledige 3D technologie kunnen we kunstgebitten maken die perfect passen. Dit zorgt ervoor dat uw gebit goed en stevig in de mond zit, waardoor u weer met zelfvertrouwen kunt lachen en eten.

Behandelingen in Lisse

Door onze samenwerking met de tandartsen in tandartspraktijk Post, kunnen wij diverse behandelingen aanbieden. De tandartsen in de praktijk werken nauw samen met de tandtechniekers van Vink Tandtechniek.  U kunt bij ons terecht voor periodieke controles, maar ook voor bijvoorbeeld een nieuw kunstgebit. Hieronder leest u meer over de behandelingen.

Kunstgebit, klikgebit en meer protheses

De protheses van Vink Tandtechniek zijn gemaakt met de nieuwste technologieën en materialen. U kunt bij ons terecht voor vaste protheses, uitneembare protheses, volledige protheses en ook gedeeltelijke protheses. Wij adviseren u graag over de beste oplossing.

Kunstgebitten

Onze op maat gemaakte kunstgebitten zijn ontworpen voor een perfecte pasvorm en natuurlijke uitstraling. Een goed passend kunstgebit is erg belangrijk voor comfort en functionaliteit. Wij passen uw bestaande kunstgebit aan om ervoor te zorgen dat het goed blijft zitten en comfortabel aanvoelt, wat pijn en ongemak vermindert. Daarnaast, als uw kunstgebit beschadigd is, bieden wij snelle en professionele reparaties aan om het ongemak tot een minimum te beperken.

Klikgebitten

Voor extra stabiliteit bieden wij klikgebitten aan. Deze protheses worden op implantaten bevestigd, waardoor ze steviger in de mond zitten dan traditionele kunstgebitten. Dit verhoogt het comfort en de functionaliteit, vooral tijdens het eten en praten. De implantaten worden geplaatst door de gespecialiseerde implantoloog van Tandartspraktijk Post, waarmee we nauw samenwerken.

Gedeeltelijke protheses

Naast volledige kunstgebitten bieden wij ook gedeeltelijke protheses aan, waaronder flexibele en frameprotheses. Flexibele protheses zijn gemaakt van zachtere materialen, wat zorgt voor een comfortabelere pasvorm. Frameprotheses bieden een sterkere en stabielere oplossing voor complexere tandheelkundige situaties.

Overige behandelingen

Naast de protheses die Vink Tandtechniek vervaardigd, kunt u bij de tandartsen in de praktijk terecht voor andere behandelingen. Dit omvat onder andere periodieke controles, facings, implantaten, kronen, orthodontie en meer. Onze nauwe samenwerking zorgt ervoor dat u volledige tandheelkundige zorg onder één dak kunt ontvangen, wat uw behandeltraject vereenvoudigt en optimaliseert.

Zien we u binnenkort?

Bij Vink Tandtechniek staan we klaar om u te helpen. Onze deskundige en vriendelijke klantenservice staat paraat om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle nodige informatie. U kunt ons bellen of eenvoudig via ons contactformulier een terugbelverzoek inplannen.

Uitgelichte informatie

Vink Tandtechniek werkt nauw samen met de tandartsen van Tandartspraktijk Post in Lisse. Deze samenwerking zorgt ervoor dat alle disciplines en specialismen onder één dak zijn, wat leidt tot een uitgebreide en geïntegreerde tandheelkundige zorg.

Bij Vink Tandtechniek kunt u terecht voor nieuwe kunstgebitten, kunstgebit reparaties, kunstgebit passend maken, klikgebitten, implantaten, flexibele protheses en frameprotheses. De tandartsen van Tandartspraktijk Post bieden daarnaast behandelingen aan zoals facings, implantaten, kronen en orthodontie.

Het team van Vink Tandtechniek bestaat uit ervaren tandtechniekers die werken met de nieuwste technieken en de beste materialen. Zij zorgen ervoor dat elke prothese perfect past en er natuurlijk uitziet.

Het team van Tandartspraktijk Post bestaat uit tandartsen, preventieassistenten, stoelassistenten en mondhygiënisten. Samen bieden zij een breed scala aan tandheelkundige behandelingen aan.

U kunt een afspraak maken door te bellen naar onze klantenservice of door het contactformulier op onze website in te vullen. Onze medewerkers helpen u graag met het plannen van een afspraak.

Maandag: 07:30-12:00u, 13:00-17:00u, 17:40-19:30u

Dinsdag & Woensdag: 08:00-12:00u, 13:00-16:00u

Donderdag: 07:30-12:00u, 13:00-16:30u

Vrijdag: 08:00-12:00u, 13:00-15:00u

Vink tandtechniek Lisse
Vink tandtechniek Lisse
vink tandtechniek waalre

Kom eens langs voor een intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering (exclusief uw eigen risico, informeer bij uw zorgverzekeraar voor de daadwerkelijke vergoedingen). Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek