Mondzorgcentrum Takenhofplein

Partner Mondzorgcentrum Takenhofplein

Takenhofplein 6
6538 SZ Nijmegen

Openingstijden:
ma t/m vr: 08.00 tot 16.30

 • Ultramoderne praktijk
 • Geen doorverwijzing nodig
 • Implantologie
 • Prothese specialist
Foto: Mondzorgcentrum Takenhofplein
Foto: Laboratorium Vink Tandtechniek Waalre
333 Klantbeoordelingen: 9,1

Vink Tandtechniek en Mondzorgcentrum Takenhofplein. Specialisten voor esthetische tandheelkunde!

Adres

Takenhofplein 6
6538 SZ Nijmegen
Openingstijden:
ma t/m do: 08.00 tot 17.30
vr: 08.00 tot 16.30

Tandtechniek Nijmegen: Vink Tandtechniek is een samenwerking aangegaan met Mondzorgcentrum Takenhofplein Nijmegen van tandarts - eigenaar S. Auw. Gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde, en kunstgebitten / klikgebitten. Deze partner heeft een zéér moderne praktijk. Al het tandtechnische werk zoals protheses, kronen en bruggen en dergelijke wordt in ons eigen laboratorium vervaardigd. In deze praktijk voorzien wij

Vink Tandtechniek partner Mondzorgcentrum Takenhofplein biedt u:

 • Zeer ruime ervaring in de vervaardiging van uw kunstgebit!
 • Unieke en persoonlijke service
 • Maximale vergoeding door de verzekering!
 • Gratis intake
 • Ruime openingstijden
 • Gegarandeerd de beste pasvorm!

Neem contact met mij op!


Vink Tandtechniek is een samenwerking aangegaan met Mondzorgcentrum Takenhofplein Nijmegen. Gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde, en kunstgebitten / klikgebitten. Deze partner heeft een zeer moderne praktijk, en al het tandtechnische werk zoals protheses, kronen en bruggen en dergelijke wordt in ons eigen laboratorium vervaardigd.

040-2216666

In deze praktijk voorzien wij dagelijks tal van patiënten van kunstgebitten op maat of andere tandtechnische voorzieningen. Wij zijn, door onze ruime ervaring, uitstekend in staat om uw kunstgebit exact zo te maken als u graag wil. De kleur van de tanden, de vorm van de tanden in de prothese, alles maken we naar uw wens. Of dit nu een traditioneel kunstgebit, een klikgebit, een kroon of een brug betreft, uw wens staat bij ons voorop! We zijn u graag van dienst!

Plan zelf uw vrijblijvende intake!

Of bel mij terug op een later tijdstip

dagelijks tal van patiënten van kunstgebitten op maat of andere tandtechnische voorzieningen. Wij zijn, door onze ruime ervaring, uitstekend in staat om uw kunstgebit exact zo te maken als u graag wil. De kleur van de tanden, de vorm van de tanden in de prothese, alles maken we naar uw wens. Of dit nu een traditioneel kunstgebit, een klikgebit, een kroon of een brug betreft, uw wens staat bij ons voorop! We zijn u graag van dienst!

De professionals van Mondzorgcentrum Takenhofplein

logo mondzorgcentrum takenhofplein


Mondzorgcentrum Takenhofplein Nijmegen en Vink Tandtechniek

Vink Tandtechniek Nijmegen is al dertig jaar gespecialiseerd in het aanmeten en produceren van kunstgebitten in Nederland. In onze hoofdvestiging in Waalre zijn momenteel tien gespecialiseerde tandtechniekers actief, die onze klanten dagelijks helpen bij het repareren, plaatsen en maken van kunstgebitten. In Nijmegen zijn we met het hypermoderne en nieuwe Mondzorgcentrum Takenhofplein een samenwerking aangegaan en zijn er, naast de specialisten van het mondzorgcentrum Takenhofplein, altijd tandtechniekers van Vink tandtechniek om u een persoonlijke en gespecialiseerde service te kunnen bieden. 
Vink Tandtechniek Nijmegen is gespecialiseerd in tandtechniek. Het product wat wij u samen met Mondzorgcentrum Takenhofplein kunnen leveren is hierdoor van onnavolgbare kwaliteit.

Professionele en persoonlijke aandacht

Bij Vink Tandtechniek en Mondzorgcentrum Takenhofplein Nijmegen vinden we het van groot belang, dat u een vertrouwd gevoel heeft voorafgaand aan en tijdens het plaatsen van een kunstgebit. Wij nemen de tijd voor u! Wanneer u daar dan ook kiest voor een kunstgebit, dan kiest u voor een persoonlijke en professionele aandacht. In plaats van dat u afhankelijk bent van verschillende partijen (zoals: een tandarts en een apart tandtechnisch laboratorium), heeft u bij Mondzorgcentrum Takenhofplein Nijmegen alles onder één dak!

U wordt de hele dag geholpen door dezelfde behandelaar, nadat u met hem de beste behandeling uitvoerig hebt besproken, in één dag op locatie in ons eigen tandtechnisch laboratorium voor u laat produceren. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten op deze toch al spannende dag! Dit zal u een vertrouwd gevoel geven, wat zeker bij een ingrijpende behandeling als het plaatsen van een kunstgebit gewenst is.
Bij Mondzorgcentrum Takenhofplein Nijmegen wordt alleen met de meest moderne, kwalitatief hoogwaardige apparatuur en materialen gewerkt, ook om de kans op complicaties te minimaliseren. Tijdens het intakegesprek voorafgaand aan de behandeling, laten we u onze werkwijze en apparatuur graag zien.

Vink Tandtechniek Nijmegen en Mondzorgcentrum Takenhofplein

 • De specialist voor uw kunstgebit!
 • Unieke en persoonlijke service
 • Maximale vergoeding door de verzekering!
 • Gegarandeerd de beste pasvorm!

Waarom kiezen voor dit concept in plaats van een willekeurige tandarts?

De belangrijkste reden is onze enorme ervaring en uw gemak. Onze tandtechniekers doen niet anders dan het maken van kunstgebitten en zijn dus veel gespecialiseerder dan de meeste tandartspraktijken die zo nu en dan een kunstgebit (laten) vervaardigen. Een tandtechnicus van Vink Tandtechniek neemt niet alleen het formaat voor het kunstgebit op, maar produceert deze ook zelf voor u. Dit is uw garantie voor een optimaal en kwalitatief hoogstaand eindproduct. En belangrijk voor u: Op dezelfde locatie. Veel beter dan wanneer u kiest voor het laten maken van een kunstgebit bij "zo maar" een tandarts. Wij doen niet anders dan het maken van kunstgebitten!

Dekking vanuit uw zorgverzekering

Wist u dat een kunstgebit niet duur hoeft te zijn? Over het algemeen wordt minimaal 75% van de kosten door een zorgverzekeraar gedekt, vanuit de basisverzekering! Dit maakt het wellicht nog aantrekkelijk om een kunstgebit te overwegen.

Wachtruimte Vink tandtechniek Nijmegen

Wachtruimte Nijmegen

foto laboratorium

Gebitsfoto laboratorium

tandartscontrole

Tandartscontrole

Wanneer kan ik bij Vink Tandtechniek Nijmegen terecht?

Wanneer een reparatie van uw kunstgebit noodzakelijk is, wordt u bij ons dezelfde dag nog geholpen! Terwijl u wacht, herstellen onze tandtechniekers uw kunstgebit. Bij het (passend) maken van een (bestaand) kunstgebit, kunt u uw kunstgebit doorgaans binnen een week na de eerste afspraak bij ons ophalen.

Kom eens langs voor een intakegesprek bij Vink Tandtechniek Nijmegen!

Bent u van mening, dat een kunstgebit het overwegen waard is? Of wilt u uw huidige kunstgebit, kronen of implantaten laten repareren? De specialisten van Mondzorgcentrum Takenhofplein in Nijmegen staan voor u klaar! Uw intakegesprek is gratis indien u besluit zich bij Mondzorgcentrum Takenhofplein te laten behandelen. Zo kunt u kennis maken met Mondzorgcentrum Takenhofplein en ons, onze werkwijze en de mogelijkheden die we u kunnen bieden. Zo weet u precies waar u op kunt rekenen, als u kiest voor een kunstgebit van Vink Tandtechniek! Wij bieden u een tandtechnieker, die weet waar hij over praat. Zo krijgt u het beste advies en een fraai resultaat, als u uw kunstgebit heeft laten maken. Tijdens de intake heeft u eerst een afspraak met tandarts-eigenaar S. Auw voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Mondzorgcentrum Takenhofplein
Takenhofplein 6
6538 SZ Nijmegen
Nederland
Telefoon: 040-2216666
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
Geplaatst in .