819 Ratings 9,3

Home / Over ons / Purmerend

Vink Tandtechniek Purmerend

  • Moderne praktijk
  • Implantologie
  • Géén lange wachtlijsten

Vink Tandtechniek Purmerend

Welkom bij Vink Tandtechniek Purmerend! Wij zijn uw vertrouwde partner voor hoogwaardige tandtechniek en uitstekende service in Purmerend en omgeving. Op onze pagina vindt u informatie over de diverse behandelingen die wij aanbieden op deze locatie, evenals onze nauwe samenwerking met de tandartspraktijk.

Bij Vink Tandtechniek Purmerend werken ervaren specialisten die gespecialiseerd zijn in verschillende aspecten van de tandheelkunde. Ons team bestaat uit deskundige tandtechnici en tandartsen die nauw samenwerken om u de best mogelijke zorg te bieden. Op de pagina kunt u kennismaken met onze specialisten en meer te weten komen over hun expertisegebieden.

Wilt u meer informatie of een intake inplannen? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Ons vriendelijke team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en een afspraak voor u te regelen. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Vink Tandtechniek Purmerend en u te helpen met uw tandtechnische behoeften.

De specialist van Vink Tandtechniek Purmerend

Willem Launspach

Willem Launspach
Tandprotheticus

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Met al meer dan 45 jaar ervaring zijn wij de specialist voor uw kunstgebit! Bekijk ook de video.

Gebitsprotheses in Purmerend

Bij Vink Tandtechniek Purmerend bieden wij verschillende soorten gebitsprotheses aan, waaronder de flexibele prothese en de frameprothese. Deze protheses hebben elk hun eigen kenmerken en zijn geschikt voor verschillende situaties.

De flexibele prothese is gemaakt van een flexibel materiaal dat zich aanpast aan de vorm van uw kaak. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm en voorkomt eventuele drukpunten. De flexibiliteit maakt het ook mogelijk om de prothese gemakkelijk in en uit te nemen. Deze prothese is met name geschikt voor mensen die last hebben van gevoelige tandvlees of een veranderende kaakstructuur. Het biedt een goede oplossing voor gedeeltelijk tandverlies en zorgt voor een natuurlijke uitstraling.

De frameprothese daarentegen is gemaakt van een stevig metalen frame dat aan de natuurlijke tanden en/of implantaten wordt bevestigd. Dit zorgt voor extra stabiliteit en maakt het mogelijk om een gedeeltelijke prothese te creëren zonder volledige tandheelkundige ondersteuning. De frameprothese is vooral geschikt voor mensen met meerdere ontbrekende tanden, waarbij er nog voldoende natuurlijke tanden aanwezig zijn om het frame aan te bevestigen. Het biedt een duurzame oplossing met een uitstekende pasvorm en functionaliteit.

Klikgebit in Purmerend

Bij Vink Tandtechniek Purmerend bieden wij hoogwaardige klikgebitten op implantaten aan, waarmee u de functionaliteit en het gevoel van uw eigen tanden kunt herstellen. Een klikgebit wordt stevig verankerd in uw onder- en/of bovenkaak, waardoor u weer kunt genieten van normaal eten en spreken, zonder dat uw kunstgebit los kan komen te zitten. Dit geeft u het vertrouwen en gemak van een stabiel gebit.

We zorgen voor een nauwkeurige afstemming van het klikgebit op de implantaten, zodat het perfect past en comfortabel zit. Ons team van specialisten begeleidt u gedurende het hele proces en zorgt ervoor dat u zich gemakkelijk aan het nieuwe klikgebit kunt aanpassen. Met een klikgebit van Vink Tandtechniek Purmerend kunt u weer vol vertrouwen genieten van een stralende glimlach en een goed functionerend gebit.

Kunstgebit in Purmerend

Bij Vink Tandtechniek Purmerend kunt u rekenen op hoogwaardige kwaliteit en expertise in het vervaardigen van kunstgebitten. De specialisten bij Vink Tandtechniek begrijpen het belang van een goed passend en comfortabel kunstgebit. We werken met geavanceerde technieken en materialen om ervoor te zorgen dat het kunstgebit perfect aansluit op uw mond en aan uw specifieke behoeften voldoet. Daarnaast bieden we uitgebreide nazorg en begeleiding om ervoor te zorgen dat u comfortabel kunt wennen aan uw nieuwe kunstgebit. Bij Vink Tandtechniek Purmerend staat de tevredenheid van de patiënt voorop, en streven we ernaar om u met een stralende glimlach en vol zelfvertrouwen naar buiten te laten gaan.

Een kunstgebit is geschikt voor mensen die één of meerdere tanden missen en daardoor problemen ervaren bij het kauwen, spreken of het behouden van een natuurlijke glimlach. Het biedt hen de mogelijkheid om de esthetiek en functionaliteit van hun gebit te herstellen.

Daarnaast kan een kunstgebit ook helpen bij het ondersteunen van de structuur van de mond en het verbeteren van de kaaklijn.

Uitgelichte informatie

Indien u gebruik maakt van onze tandprothetische diensten in Heemskerk, zult u merken dat in veel gevallen maximaal 75% van de behandelkosten vergoed worden vanuit het basispakket van uw zorgverzekering. Voor specifieke behandelingen, zoals het laten plaatsen van een nieuw klikgebit, wordt soms zelfs 92% van de kosten vergoed. Zonder een aanvullende verzekering heeft u recht op deze vergoeding, let wel altijd op uw eigen risico en informeer vooraf bij uw zorgverlener naar de exacte vergoeding.

Purmerend vink tandtechniek
tandtechniek waalre

Kom eens langs voor een intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering (exclusief uw eigen risico, informeer bij uw zorgverzekeraar voor de daadwerkelijke vergoedingen). Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek