819 Ratings 9,3

Home / Over ons / s-Heerenberg

Vink Tandtechniek ‘s-Heerenberg

 • Moderne praktijk
 • Geen doorverwijzing nodig

Dé specialist voor uw kunst- of klikgebit

Vink Tandtechniek ‘s-Heerenberg is een samenwerking tussen Vink Tandtechniek en Bergh tandartsen. Op deze locatie in ‘s-Heerenberg kunt u terecht voor tandprothetiek, tandtechniek, algemene tandheelkunde en implatologie. Al deze specialisten werken dus nauw samen! Neem snel contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een intakegesprek.

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Met al meer dan 45 jaar ervaring zijn wij de specialist voor uw kunstgebit! Bekijk ook de video.

Vink Tandtechniek ‘s-Heerenberg

In de praktijk in ‘s-Heerenberg werken we met een team van specialisten en professionals met jarenlange ervaring. We leggen ons volledig toe op het maken kunst- en klikgebitten, waar bijvoorbeeld een tandarts zich bezighoudt met een breed scala aan behandeling en ingrepen. Omdat we alles zelf doen en het hele proces beheersen kunnen we de allerbeste kwaliteit producten garanderen. We hebben meer dan 45 jaar ervaring in het maken van topkwaliteit kunst- en klikgebitten.

We zorgen er altijd voor dat u snel geholpen wordt en pas naar huis gaat als alles perfect past en u weer tevreden en met zelfvertrouwen kunt lachen!

Werkwijze Vink Tandtechniek ‘s-Heerenberg

Vink Tandtechniek ‘s-Heerenberg is een samenwerking tussen Bergh Tandartsen en Vink Tandtechniek. Vink Tandtechniek is werkzaam in de praktijk van Bergh Tandartsen. U als patiënt wordt behandeld door een zelfstandige behandelaar van Vink, onder supervisie en in samenspraak met de tandarts, op locatie die behandeling voor u uitvoert. Alle behandelingen worden door de desbetreffende praktijk gedeclareerd bij uw zorgverzekering. Al het tandtechnisch werk wordt gemaakt door Vink Tandtechniek in Waalre. Zo is bij iedere fase van uw behandeling de juiste professional betrokken.

Uitgelichte informatie

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor Vink Tandtechniek ‘s-Heerenberg:

 • Meer dan 45 jaar ervaring in het maken van kunst- en klikgebitten van topkwaliteit.
 • Alle specialismen werken nauw samen.
 • Wij garanderen onze klanten een unieke en uiterst persoonlijke service.
 • Ruime vergoeding door de verzekering (exclusief uw eigen risico)
 • Uitgebreid intakegesprek met de tandtechnieker.
 • Gegarandeerd de allerbeste pasvorm voor uw nieuwe kunstgebit.
 • U kunt bij ons terecht voor alle behandelingen rond uw kunstgebit of klikgebit. Van het maken van een nieuw gebit tot het rebasen en repareren van het gebit.

U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle tandheelkundige en tandtechnische behandelingen. De keuze voor verschillende behandelingen en de opties die u heeft zijn afhankelijk van de huidige situatie en gezondheid van uw gebit, maar we onderscheiden de volgende behandelingen:

 • Nieuw kunstgebit
 • Kunstgebit passend maken, ook wel rebasing genoemd. Met het rebasen van het kunstgebit zorgen we ervoor dat het gebit weer goed in de mond past en goed blijft zitten.
 • (Spoed)reparaties aan het kunstgebit. Wij voeren spoedreparaties uit aan uw kunstgebit zodat uw problemen snel verholpen zijn.
 • Kunstgebit op implantaten. Hierbij wordt de prothese vastgeklikt op drukknoppen. Dat zit vaster dan een regulier kunstgebit. Dit noemen we een klikgebit.
 • All of four of all on six. Een vastgeschroefde constructie op 4 of 6 implantaten. Deze behandeling benadert het gevoel van de eigen tanden.
 • Partiële (frame) prothese. Een gedeeltelijk kunstgebit, in sommige gevallen een goede optie als u nog gezonde tanden en kiezen heeft.
 • Kronen en bruggen, eventueel in combinatie met implantaten als u één of meerdere tanden en/of kiezen mist.
  Tanden en kiezen trekken ten behoeve van een kunstgebit (immediaat).

Omdat het eindproduct altijd zo goed mogelijk moet aansluiten op uw persoonlijke wensen en situatie begint een traject altijd met een intakegesprek waarbij we aandachtig luisteren naar uw verhaal en de huidige situatie van uw gebit inventariseren. Daarbij nemen we altijd ruim de tijd. Omdat we ons eigen tandtechnisch laboratorium in de praktijk hebben wordt u gedurende het hele traject door dezelfde specialisten geholpen.

Bij de reguliere tandarts bent u vaak afhankelijk van verschillende partijen en moet u vaak terug naar de tandarts. Zo’n traject kost vaak veel tijd. Wij zorgen dat u zo snel mogelijk geholpen wordt, veelal kan het zelfs in één dag gebeuren. Uiteraard leggen we u vooraf helder en duidelijk uit wat u kunt verwachten en waarom we bepaalde behandelingen uitvoeren. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. En dat is wel zo fijn. Een (nieuw) kunstgebit of klikgebit is vaak al spannend genoeg. Zo gaan we samen met vertrouwen en zekerheid de behandeling tegemoet.

De kwaliteit van onze kunst- en klikgebitten is de beste die er te vinden is. We werken enkel en alleen met de allerbeste en sterkste materialen. Doordat we het hele traject uitvoeren zorgen we voor een uitstekende pasvorm. Het eindproduct is een kunst- of klikgebit waar u jarenlang plezier van kunt hebben! Tijdens ons intakegesprek vertellen u graag meer over onze werkwijze en aanpak

Een tandtechnieker legt zich simpelweg volledig toe op het maken van kunst- en klikgebitten en kan u hierdoor simpelweg het beste advies geven op basis van zijn inzicht en jarenlange ervaring. U wordt gedurende het gehele traject door dezelfde tandtechnieker geholpen, waardoor het eindproduct precies op uw wensen en situatie wordt afgestemd. Wij voorzien onze klanten dagelijks van de beste kwaliteit op maat.

Een kapot kunst- of klikgebit is natuurlijk nooit fijn en het komt altijd ongelegen. Dergelijke voorvallen zijn in het weekend extra vervelend. Om te zorgen dat dergelijke ongemakken snel verholpen worden is locatie Waalre ook op even weken en op afspraak geopend op zaterdag. De reparatie van uw gebit is vaak klaar terwijl u wacht!

Uiteraard brengt een (nieuw) kunstgebit of klikgebit kosten met zich mee. Gelukkig wordt vaak een deel van de behandeling vergoedt vanuit het basispakket van de zorgverzekering. Hiervoor hoeft u dus geen aanvullende tandartsverzekering te hebben! Let hierbij wel op uw eigen risico. In sommige gevallen wordt maximaal 75% van de behandeling vergoed. Bij een nieuw klikgebit is dat zelfs meer dan 90%.

Dit maakt de overweging om een (nieuw) kunst- of klikgebit te nemen een stuk aantrekkelijker. Voor meer en specifiekere informatie over vergoedingen raden we u aan om contact op te nemen met uw zorgverzekering.

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u onder voorwaarden vaak in  termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Vanzelfsprekend wilt u zo snel mogelijk een afspraak maken als u hiertoe besloten heeft. Wij hebben snelle behandel- en werkprocessen, zodat u altijd zo snel mogelijk wordt geholpen. Neem contact met ons op en we plannen zo snel mogelijk een afspraak in!

Wij hanteren een geheel eigen en unieke werkwijze waarbij we de beste kwaliteit bieden tijdens het gehele traject. Uw prothese, het (nieuwe) kunst- of klikgebit is bij ons van zer goede kwaliteit. Wij hebben namelijk alle specialismen voor de behandeling onder één dak.

Bij de reguliere tandarts moet u vaak meerdere malen terugkomen en lang wachten op uw nieuwe gebit. De tandarts is immers afhankelijk van verschillende partijen die bijdragen aan het eindproduct. Wij werken vanuit een eigen tandtechnisch laboratorium en kunnen daardoor snel schakelen. Doordat we het hele proces beheersen draagt dit ook nog eens bij de algehele kwaliteit en bieden we u de allerbeste oplossing.

In ons specialistisch centrum nemen we direct afdrukken, waarna we op basis hiervan de nieuwe prothesen vervaardigen die precies passen en aangenaam aanvoelen in de mond. We gaan door totdat u tevreden bent en met een goed en fijn gevoel naar huis gaat.

's-heerenberg vink tandtechniek
's-heerenberg vink tandtechniek
's-heerenberg vink tandtechniek

Kom eens langs voor een intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering (exclusief uw eigen risico, informeer bij uw zorgverzekeraar voor de daadwerkelijke vergoedingen). Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek