802 Ratings 9,5

Home / Over ons / Sliedrecht

Vink tandtechniek Sliedrecht

  • Goede klantbeoordelingen
  • Geen doorverwijzing nodig
  • Implantologie

Vink Tandtechniek Sliedrecht

Bij Vink Tandtechniek in Sliedrecht bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige tandheelkundige oplossingen. We werken nauw samen met tandartsenpraktijk Zomer & Grond om ervoor te zorgen dat u de beste zorg krijgt, van begin tot eind. Samen streven we naar een gezonde en stralende glimlach, waarbij tandtechniek en tandheelkunde hand in hand gaan.

Heeft u vragen over uw gebit of overweegt u een tandheelkundige behandeling bij Vink Tandtechniek? Neem eenvoudig contact met ons op via onze website of bel direct voor een vrijblijvende afspraak.

De specialisten van Vink Tandtechniek Sliedrecht

Jason Fong

Jason Fong
Tandarts

Mark Zomer

Mark Zomer
Tandarts

Paul van t Veer

Paul van t Veer
Tandarts

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Met al meer dan 45 jaar ervaring zijn wij de specialist voor uw kunstgebit! Bekijk ook de video.

Kunstgebit in Sliedrecht

Een kunstgebit is een uitneembare prothese die wordt gebruikt ter vervanging van ontbrekende tanden en kiezen. Het biedt een oplossing voor mensen met tandheelkundige problemen, variërend van tandverlies tot ernstige gebitsaandoeningen. Bij Vink Tandtechniek in Sliedrecht wordt uw kunstgebit met zorg en vakmanschap vervaardigd. Onze benadering is gericht op maatwerk, waarbij we uw specifieke behoeften in acht nemen, zodat u kunt genieten van een comfortabel en natuurlijk ogend gebit.

Uitgelichte informatie

Een klikgebit, ook wel bekend als een klikprothese, biedt een stabiele en comfortabele oplossing voor mensen met een verminderde kaakfunctie. In tegenstelling tot traditionele gebitsprotheses maakt het klikgebit gebruik van implantaten die stevig in de kaak worden verankerd. Vink Tandtechniek in Sliedrecht staat bekend om zijn expertise in het leveren van hoogwaardige klikgebitten. We maken gebruik van implantaten die onze eigen implantoloog in de kaak zal zetten. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw klikgebit perfect past.

Implantaten zijn titanium schroeven die in de kaak worden geplaatst als vervanging van natuurlijke tandwortels. Vink Tandtechniek in Sliedrecht biedt een betrouwbare oplossing voor implantaten, waarbij ons ervaren team garant staat voor professionele plaatsing en hoogwaardige constructies bovenop de implantaten. Door voor Vink Tandtechniek te kiezen, kiest u voor duurzaamheid en kwaliteit bij implantologische behandelingen.

Bij Vink Tandtechniek in Sliedrecht bieden we twee geavanceerde varianten: flexibele- en frameprotheses.

Een flexibele prothese is gemaakt van zacht, buigzaam materiaal dat comfortabel en natuurlijk aanvoelt in de mond. Deze prothese past zich aan de vorm van uw tandvlees aan, wat resulteert in een aangename draagervaring.

Een frameprothese, aan de andere kant, maakt gebruik van een metalen basis die stevig om de bestaande tanden klikt. Dit type prothese biedt een stabiele pasvorm en voorkomt schuiven tijdens het spreken of eten. Bij Vink Tandtechniek in Sliedrecht begrijpen we de unieke behoeften van elke patiënt, en onze ervaren tandtechnici zorgen ervoor dat zowel de flexibele- als frameprotheses vakkundig worden aangemeten en vervaardigd.

Bij Vink Tandtechniek in Sliedrecht streven we naar meer dan alleen tandheelkundige oplossingen; we bieden een persoonlijke benadering waarin uw comfort en tevredenheid centraal staan. Onze nauwe samenwerking met tandartsenpraktijk Zomer & Grond garandeert een professionele aanpak, waarbij uw specifieke behoeften en verwachtingen voorop staan. Onze ervaren specialisten nemen de tijd om uw situatie te begrijpen en bieden op maat gemaakte oplossingen. Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen via onze website of telefonisch voor een vrijblijvende afspraak, zodat u het zelf kunt ervaren.

Vink Tandtechniek Sliedrecht
Sliedrecht Vink Tandtechniek
tandtechniek waalre

Kom eens langs voor een vrijblijvend intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden, die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek