nov 14

Vink Tandtechniek Venray

Locatie Venray

Oostsingel 6
5802 AN Venray

Openingstijden:
ma t/m vr: 08.00 tot 16.30

 • Eigen Laboratorium
 • Implantologie
 • U kunt bij ons terecht zonder doorverwijzing
348 Klantbeoordelingen: 9,1

Vink Tandtechniek Venray – dé specialist voor uw kunst- of klikgebit

Adres

Oostsingel 6
5802 AN Venray
Openingstijden:
ma t/m vr: 08.00 tot 16.30

Vink Tandtechniek Venray is dé specialist in het maken en plaatsen van onder andere kunstgebitten en klikgebitten van de allerbeste kwaliteit. Dagelijks helpen we onze patiënten met de best passende oplossing op basis van de wensen en huidige specifieke situatie van de patiënt.

Dat het (nieuwe) gebit perfect aansluit op uw situatie en wensen vinden wij het allerbelangrijkst. Daarom geven we standaard vrijblijvend advies op maat. Zo weet u precies wat u van het behandelproces en van ons kunt verwachten en worden veel vragen vooraf al beantwoord.

Vink Tandtechniek Venray is dé specialist in het maken en plaatsen van onder andere kunstgebitten en klikgebitten van de allerbeste kwaliteit. Dagelijks helpen we onze patiënten met de best passende oplossing op basis van de wensen en huidige specifieke situatie van de patiënt. Dat het (nieuwe) gebit perfect aansluit op uw situatie en wensen vinden wij het allerbelangrijkst.

Daarom geven we standaard vrijblijvend advies op maat. Zo weet u precies wat u van het behandelproces en van ons kunt verwachten en worden veel vragen vooraf al beantwoord.

 • Meer dan 30 jaar ervaring en vakmanschap in kunst- en klikgebitten
 • Alle specialismen onder één dak. We werken enkel met ervaren specialisten
 • Snelle en persoonlijke service
 • Maximale vergoeding vanuit uw zorgverzekering
 • Vrijblijvend informatie aanvragen en gratis advies
 • Gegarandeerd de beste pasvorm voor uw (nieuwe ) kunst- of klikgebit

Neem contact met mij op!


Doordat wij het hele proces en behandeltraject beheersen bieden we zeer snelle service van ongekend niveau. Denkt u over het overstappen op een kunst- of klikgebit of heeft u al kunst- of klikgebit maar bent u daar niet helemaal tevreden over? Wij staan zeer graag voor u klaar en geven u passend advies over de mogelijkheden en verschillende opties.

040-2216666

Neem vandaag nog contact met ons op en we plannen zo snel mogelijk een afspraak in!

Plan zelf uw vrijblijvende intake!

Of bel mij terug op een later tijdstip

Doordat wij het hele proces en behandeltraject beheersen bieden we zeer snelle service van ongekend niveau. Denkt u over het overstappen op een kunst- of klikgebit of heeft u al kunst- of klikgebit maar bent u daar niet helemaal tevreden over?

Wij staan zeer graag voor u klaar en geven u passend advies over de mogelijkheden en verschillende opties. Neem vandaag nog contact met ons op en we plannen zo snel mogelijk een afspraak in!

Waarom kiezen voor Vink Tandtechniek Venray?

 • Meer dan 30 jaar aantoonbare ervaring en innovatie in het maken van kunstgebitten, klikgebitten en andere tandtechnische producten.
 • Alle specialismen onder één dak en één behandeltraject. U wordt steeds geholpen door dezelfde ervaren specialisten.
 • Snelle service afgestemd op uw persoonlijke situatie. U hoeft slechts enkele malen naar de praktijk te komen.
 • Maximale vergoeding vanuit het basispakket van de zorgverzekering.
 • Geheel vrijblijvend informatie aanvragen.
 • Gegarandeerd de beste pasvorm en gegarandeerde volledige tevredenheid. Wij stoppen niet voordat u tevreden bent!

De specialisten en professionals van Vink Tandtechniek Venray

Mw. Y.N. Vallen-Stolzenbach en Tandarts dhr. G.M.J. Vallen

Mw. Y.N. Vallen-Stolzenbach en Tandarts dhr. G.M.J. Vallen

Tandarts mw. R.H.Y. Vallen-van Tetering

Tandarts mw. R.H.Y. Vallen-van Tetering

tandarts van Zwamen

Tandarts mw. M. van Zwamen

Tinie

Tinie

Kroon en brugwerkspecialist.

Tandarts mw. R.H.Y. Vallen-van Tetering

Tandarts mw. R.H.Y. Vallen-van Tetering

Mondhygiënist Brugman

Mondhygiënist mw. V.T. Brugman

Ferry

Ferry

Allround tandtechnicus.

Tandarts mw. D. Bitić-Mandić

Tandarts mw. D. Bitić-Mandić

Kees

Kees

Allround tandtechnieker. Gebitsprothese specialist.

Philip

Philip

Tandtechnicus en prothesespecialist

Vink Tandtechniek Venray

In onze praktijk in Venray werken uitsluitend specialisten en professionals met jarenlange ervaring. Wij leggen ons volledig toe op tandtechnisch werk (zoals kunst- of klikgebitten), waar de tandarts zich bezighoudt met een breed pakket aan behandelingen.

Deze specialistische benadering komt de kwaliteit van het eindproduct uiteraard ten goede. Wij beheersen het hele proces en doen alles zelf. We zijn niet afhankelijk van externe partijen of tussenschakels. Alleen op deze manier kunnen we de allerbeste kwaliteit van ons eindproduct garanderen. Met meer dan 30 jaar ervaring zien we onszelf met trots als dé specialist voor uw kunstgebit of klikgebit.

Ons proces is erop afgestemd om u zo snel en goed mogelijk te helpen. We zorgen ervoor dat u altijd zo snel mogelijk wordt geholpen. Wij zijn pas klaar als u tevreden en met zelfvertrouwen naar buiten gaat!

receptie tandtechniek venray

recceptiebalie-venray

behandelkamer

Persoonlijke aandacht is de basis van onze service

Bij Vink Tandtechniek Venray beginnen alle behandeltrajecten met persoonlijke aandacht. Wij vinden het van groot belang om de tijd te nemen en rustig naar uw wensen en eventuele klachten te luisteren. Daarnaast bekijken we gezamenlijk de huidige staat van uw gebit en mondgezondheid. Op basis van het persoonlijke gesprek en de situatie stellen een persoonlijk behandelplan op maat op.

Doordat we werken vanuit ons eigen tandtechnisch laboratorium en onze eigen praktijk wordt u tijdens het gehele traject door dezelfde professionals geholpen. Zij kennen uw situatie en stemmen de behandeling daarop af. Zo bent u niet afhankelijk van meerdere partijen, zoals de eigen tandarts, een extern laboratorium etc. Wij vinden het van groot belang dat u steeds weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Dit geeft een vertrouwd gevoel en dat is wel zo fijn. De overstap naar een (nieuw) kunst- of klikgebit is immers al spannend genoeg!

Naast de persoonlijke aandacht komt onze aanpak de kwaliteit van het eindproduct ten goede. We zijn immers onafhankelijk en kunnen snel schakelen en waar nodig aanpassen op basis van de specifieke situatie. We werken enkel met de allerbeste en allersterkste materialen op basis van de laatste technieken en werkwijzen. Tijdens het intakegesprek vertellen we u hier graag meer over.

Bij Vink Tandtechniek Venray kunt u rekenen op:

 • Snelle service van topkwaliteit
 • Meer dan 30 jaar ervaring en innovatie
 • Ruime openingstijden
 • Gratis en vrijblijvend intakegesprek
 • De allerbeste pasvorm voor uw nieuwe kunstgebit of klikgebit

behandelkamer tandtechniek venray

behandelkamer

behandeling tandtechniek venray

Kies voor een gespecialiseerd tandtechnieker in plaats van de reguliere tandarts

De reguliere tandarts houdt zich veelal bezig met veel verschillende behandelingen en ingrepen en is voor een kunstgebit of klikgebit afhankelijk van externe partijen. Dit kost veel tijd en gaat vaak ten koste van het eindresultaat.

Vink Tandtechniek Venray is volledig gespecialiseerd in tandtechniek. We hebben alle disciplines onder één dak. Zo kunnen we er voor zorgen dat u zeer snel en goed wordt geholpen.

Reparaties op zaterdag

Een kapot, beschadigd of gebroken kunstgebit of klikgebit komt altijd ongelegen, maar als dat in het weekend gebeurd is het natuurlijk extra vervelend. Daarom is onze praktijk in Waalre altijd op zaterdag geopend voor spoedreparaties aan het kunstgebit. De reparatie is vrijwel altijd klaar terwijl u wacht. Zo hoeft u niet te wachten tot maandag en eet en lacht u direct weer met vertrouwen!

Vergoeding vanuit de zorgverzekering

Vrijwel al onze behandelingen worden voor een groot deel of zelfs volledig vergoed door de zorgverzekering. In veel gevallen zelfs vanuit het basispakket. U hoeft dus lang niet altijd aanvullend verzekerd te zijn om hiervoor in aanmerking te komen. Dit neemt de financiële drempel bij het kiezen voor een kunst- of klikgebit voor een groot deel weg en maakt de overweging extra aantrekkelijk.

Wij raden altijd aan om van tevoren even contact op te nemen met de verzekeraar om na te gaan wat wordt vergoed en wat niet. Desgewenst kunnen wij u hier ook over adviseren.

De nota kan in vrijwel alle gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basis verzekering. Het overige deel kunt u in maximaal 5 termijnen betalen!

Wanneer kan ik terecht bij Vink Tandtechniek Venray?

Vanzelfsprekend wilt u zo snel mogelijk een afspraak maken. We zorgen er altijd voor dat u zo snel mogelijk terecht kunt. Daarbij hebben we zeer snelle werk- en behandelprocessen. Neem contact met ons op en we plannen zo snel mogelijk een afspraak in.

Adviesgesprek aanvragen
Via website
Voornaam / letters*
Achternaam*
Telefoon*
E-mail*
Dag & tijdstip wanneer we u kunnen bellen?*

Kom langs of maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek

Wilt u overstappen op een (nieuw) kunstgebit of klikgebit of is huidige gebit toe aan reparatie of rebasing? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek en onze specialisten gaan met u in gesprek om u te adviseren over de mogelijkheden en beste oplossing. Neem vandaag nog contact met ons op!

Vink Tandtechniek Venray
Oostsingel 6
5802 AN Venray
Nederland
Telefoon: 040-2216666
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten