802 Ratings 9,5

Home / Over ons / Waalre

Vink Tandtechniek vestiging Waalre

 • Eigen Laboratorium
 • Geen doorverwijzing nodig
 • Implantologie
 • Prothese specialist
 • Kunstgebit kan in 2 a 3 afspraken klaar!

Vink Tandtechniek & Tandprothetiek vestiging Waalre

Van harte welkom bij Vink Tandtechniek Waalre. Wij zijn uw specialist in het vervaardigen van kunstgebitten en klikgebitten. In onze praktijk voorzien wij dagelijks tal van patiënten van kunstgebitten op maat, perfect aansluitend bij de wensen en het huidige gebit van een patiënt.

Wanneer u zelf ook toe bent aan een kunstgebit, om uw kauwvermogen of de uitstraling van uw gebit te verbeteren, zijn wij u graag van dienst. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek vertellen onze kunstgebit specialisten u graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden bij Vink Tandtechniek in Waalre. Bent u er bijvoorbeeld van op de hoogte, dat wij een eigen tandtechnisch laboratorium hebben?

Daarom kunnen wij ten alle tijden de allerbeste kwaliteit garanderen. Dit is ook de reden dat uw nieuwe kunstgebit al in gemiddeld 2 of 3 afspraken klaar kan zijn, bij veel andere praktijken is het gebruikelijk dat hier meer afspraken voor nodig zijn. Reparaties en rebasingen zijn meestal zo snel klaar dat u er op kunt wachten! In Waalre is behandeling op zaterdag mogelijk!

Vink Tandtechniek en praktijk   Implantologie en Tandheelkunde hebben een intensieve samenwerking. Praktijk Mondig Implantologie en Tandheelkunde heeft contracten afgesloten met zorgverzekeraars, waaronder VGZ en CZ, waardoor u verzekerd bent van goede zorg voor de beste tarieven.

VGZ

Onze professionals

Kees Vink

Kees Vink
Allround tandtechnieker. Gebitsprothese specialist.

Dorrie
Allround tandtechnieker en praktijkmanager

Philip Vink

Philip
Allround tandtechnieker. Gebitsprothese specialist

Ferry vink tandtechniek

Ferry
Allround tandtechnicus

Tinie vink tandtechniek

Tinie
Kroon en brugwerkspecialist

Wouter vink tandtechniek

Wouter
Allround tandtechnicus

Cor vink tandtechniek

Cor
Chauffeur

Erik Vink tandtechniek

Erik
Leerling tandtechniek

Ilse vink tandtechniek

Ilse
Financieel manager

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Met al meer dan 45 jaar ervaring zijn wij de specialist voor uw kunstgebit! Bekijk ook de video.

Vink Tandtechniek Waalre,
biedt u:

 • Al meer dan 40 jaar de specialist voor uw kunstgebit!
 • Unieke en persoonlijke service
 • Zeer ruime vergoeding vanuit de basiszorgverzekering!
 • Vrijblijvende intake
 • Ruime openingstijden
 • Gegarandeerd de beste pasvorm!
Vink Tandtechniek

Eigen tandtechnisch laboratorium

Doordat wij een eigen tandtechnisch laboratorium in onze praktijk hebben, worden onze kunstgebitten altijd door dezelfde specialisten gemaakt. Enkel en alleen met de allerbeste materialen en volgens de nieuwste technieken. De lijnen zijn kort zodat de wens van de patiënt perfect vertaald wordt naar een nieuw kunstgebit. Daarbij is de kwaliteit van de kunstgebitten zeer hoog door onze specialistische kennis

Kunstgebit in Waalre

Vink Tandtechniek in Waalre is dé specialist voor uw kunstgebit. Als u problemen heeft met uw gebit of wanneer u tanden of kiezen mist, dan kan een kunstgebit uitkomst bieden. Bij Vink Tandtechniek in Waalre wordt er samen met u gekeken naar de beste oplossing voor uw situatie. Dit begint met een uitgebreide intake waarbij er gekeken wordt naar uw wensen en de mogelijkheden. Vervolgens wordt er een op maat gemaakt kunstgebit gemaakt door de ervaren tandtechnici. Het kunstgebit wordt zorgvuldig afgestemd op uw mond, zodat het goed past en comfortabel zit. Bij Vink Tandtechniek in Waalre wordt er ook aandacht besteed aan nazorg en controle, zodat u altijd verzekerd bent van een optimaal resultaat. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult en ontdek wat Vink Tandtechniek in Waalre voor u kan betekenen op het gebied van kunstgebitten.

Klikgebit in Waalre

Bent u op zoek naar een klikgebit in Waalre? Bij Vink Tandtechniek kunt u terecht voor een klikgebit op implantaten. We maken gebruik van implantaten die onze eigen implantoloog in de kaak zal zetten. Een klikgebit is een kunstgebit dat op implantaten in de kaak wordt vastgeklikt. Hierdoor zit het kunstgebit steviger en heeft u meer stabiliteit bij het kauwen en spreken. Bij Vink Tandtechniek wordt eerst een behandelplan op maat gemaakt, waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijke wensen en de conditie van uw kaak en gebit. Vervolgens worden de implantaten geplaatst en wordt het klikgebit erop bevestigd. Zo kunt u weer zorgeloos genieten van uw favoriete eten en hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw kunstgebit loskomt.

Gebitsprothese in Waalre

Bij Vink Tandtechniek in Waalre kunt u terecht voor verschillende soorten gebitsprotheses, waaronder frameprotheses en flexibele protheses. Een frameprothese is een gedeeltelijke prothese die aan een metalen frame vastzit en zo stevigheid biedt aan de kunsttanden en -kiezen. Een flexibele prothese is gemaakt van een zacht en buigzaam materiaal en past zich aan aan de vorm van uw mond. Dit maakt de flexibele prothese comfortabeler om te dragen en minder gevoelig voor breuken dan een frameprothese. Bij Vink Tandtechniek zorgen ze voor een zorgvuldige afstemming van de prothese op uw gebit, zodat deze zo goed mogelijk aansluit en comfortabel aanvoelt tijdens het dragen.

Implantaten in Waalre

Bij Vink Tandtechniek in Waalre kunt u terecht voor implantaten. Dit is een behandeling waarbij er een kunstmatige tandwortel in de kaak wordt geplaatst om een ontbrekende tand of kies te vervangen. Het plaatsen van een implantaat gebeurt in verschillende fases en vereist vaak meerdere afspraken. Tijdens de eerste afspraak wordt er een behandelplan opgesteld en worden er röntgenfoto’s gemaakt om de kaakstructuur te beoordelen. Vervolgens wordt het implantaat in de kaak geplaatst en krijgt het enige tijd om te integreren met het bot. Als het implantaat goed is vastgegroeid, kan er een op maat gemaakte kroon, brug of prothese op worden geplaatst. Bij Vink Tandtechniek werken ervaren specialisten die u kunnen adviseren over de mogelijkheden en de beste opties voor uw specifieke situatie.

Uitgelichte informatie

In onze praktijk in Waalre staat een team van specialisten voor u klaar, om u te helpen bij het aanmeten van een perfect kunstgebit of klikgebit op maat. In tegenstelling tot een tandarts, houdt een tandtechnicus van Vink Tandtechniek in Waalre zich enkel bezig met het maken van kunstgebitten. Dit maakt het voor ons mogelijk om de kwaliteit van ons product te waarborgen! Met meer dan dertig jaar ervaring in ons vak kunnen we u een passend advies geven.

In onze vestiging in Waalre zijn momenteel tien gespecialiseerde tandtechniekers actief, die dagelijks patiënten helpen bij het aanmeten en het vervaardigen van een kunstgebit. Wanneer u kiest voor een andere vestiging, staan minstens twee specialisten voor u klaar. Zo kunnen we u snel van dienst zijn en geniet u van een persoonlijke aandacht.

Mocht u voor een behandeling kiezen bij onze tandtechnicus in Waalre, dan kiest u voor een uitgebreide persoonlijke en gespecialiseerde aandacht. In onze praktijk wordt de tijd voor u genomen! Tijdens de behandeling wordt u steeds door dezelfde tandarts en tandtechnieker geholpen, doordat wij alles onder één dak hebben.

Zo bent u niet langer afhankelijk van verschillende partijen, de meeste tandartsen hebben een los tandtechnisch laboratorium elders in het land. Bij Vink Tandtechniek in Waalre weet u precies waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten! Dit zorgt voor meer vertrouwen, kortere lijnen en een veel beter eindresultaat.

Ook is de kwaliteit van ons product doorgaans een stuk hoger dan bij een tandarts. Onze specialisten hebben een veel specifiekere vakkennis dan de meeste andere tandartsen. Dit zult u merken aan de manier waarop wij u behandelen tijdens het aanmeten en plaatsen van uw kunstgebit, en vooral in de kwaliteit van het kunstgebit zelf. Vanzelfsprekend wordt er in onze tandartspraktijk in Waalre enkel met kwalitatief hoogwaardig materiaal gewerkt. Zodat u zeker bent van de allerhoogste kwaliteit.

Waarom zou u voor een tandtechnieker van Vink Tandtechniek in Waalre kiezen? Simpelweg omdat een tandtechnieker gespecialiseerd is in het geven van advies over en het maken van een kunstgebit, doordat wij geen andere diensten aanbieden. Ook een groot pluspunt voor u is het feit dat u het hele traject door dezelfde tandtechnicus geholpen wordt. Dit bevordert ook de kwaliteit van het uiteindelijke product.

Mocht u in een weekend te maken krijgen met een kapot kunstgebit, dan wilt u deze vanzelfsprekend zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Om uw kauwvermogen te behouden, kunt u bij Vink Tandtechniek Waalre ‘s zaterdags een afspraak maken. ’s Zondags zijn alle locaties gesloten. Maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten. Gelukkig is een reparatie aan uw kunstgebit over het algemeen snel uitgevoerd en zit deze in de basis verzekering, zodat u direct weer verder kunt. Met welke reparatie mogen we u helpen?

Bent u er van op de hoogte, dat een kunstgebit niet duur hoeft te zijn? Tegenwoordig wordt minimaal 75% van de kosten via uw basisverzekering gedekt door een zorgverzekeraar. Bent u aanvullende verzekerd dan zijn de kosten vaak nihil. Ook het opvullen van uw kunstgebit zit in de basis verzekering.

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u onder voorwaarden vaak in maximaal 5 termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Wanneer u een nieuw kunstgebit wil of uw huidige kunstgebit wilt laten repareren, wilt u vanzelfsprekend zo snel mogelijk geholpen worden. Bij Vink Tandtechniek in Waalre is het bij een reparatie en het passend maken van uw kunstgebit mogelijk om dit dezelfde dag nog uit te laten voeren. Op een kunstgebit reparatie kunt u zelfs wachten.
Kiest u voor een nieuw kunstgebit, dan kunt u deze vaak anderhalve week na uw eerste afspraak ophalen in onze praktijk.

tandtechniek waalre
vink tandtechniek waalre
tandtechniek waalre

Kom eens langs voor een vrijblijvend intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden, die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek