Vink Tandtechniek Wassenaar

Locatie Wassenaar

Kloosterland 1
2242 JS Wassenaar

Openingstijden:
ma: 07.00 tot 21.00
di t/m vr: 08.00 tot 16.45

 • Ruime ervaring
 • Géén wachtlijst
 • Implantologie
 • Esthetische tandheelkunde
305 Klantbeoordelingen: 9,1

Tandtechniek Wassenaar. Gespecialiseerd in het maken van uw kunstgebit

Adres

Kloosterland 1
2242 JS Wassenaar
Openingstijden:
ma: 07.00 tot 21.00
di t/m vr: 08.00 tot 16.45

Welkom bij Vink Tandtechniek in Wassenaar, de specialist op het gebied van kunst- en klikgebitten. Dagelijks voorzien wij onze patiënten uit Leiden, Katwijk, Noordwijk en Voorschoten van kunstgebitten op maat, die perfect aansluiten bij de wensen en het huidige gebit van een patiënt.

 

Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat het kauwvermogen van een patiënt toeneemt, of dat de uitstraling van het gebit van de patiënt verbeterd wordt.

Vink Tandtechniek Wassenaar is uw specialist voor:

 • Kunstgebitten
 • Klikgebitten
 • Het passend maken van kunstgebitten
 • Reparaties van kunstgebitten

Neem contact met mij op!


Dagelijks voorzien wij onze patiënten uit Leiden, Katwijk, Noordwijk en Voorschoten van kunstgebitten op maat, die perfect aansluiten bij de wensen en het huidige gebit van een patiënt.

040-2216666

Onze tandtechniekers vertellen u graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze.

Doordat wij met een eigen tandtechnisch laboratorium werken bent u niet langer afhankelijk van externe partijen en is de kwaliteit van onze kunstgebitten optimaal.

Plan zelf uw gratis intake!

Of bel mij terug op een later tijdstip

Onze tandtechniekers vertellen u graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze. Doordat wij met een eigen tandtechnisch laboratorium werken bent u niet langer afhankelijk van externe partijen en is de kwaliteit van onze kunstgebitten optimaal.

 

Vink Tandtechniek helpt u met kunstgebitten, klikgebitten, het passend maken van kunstgebitten of het uitvoeren van reparaties aan kunstgebitten.

Onze professionals

Kees

Kees

Allround tandtechnieker. Gebitsprothese specialist.

Tinie

Tinie

Kroon en brugwerkspecialist.

Arie

Arie

Allround tandtechnicus. Prothesespecialist.

Wouter

Wouter

Allround tandtechnicus.

Philip

Philip

Allround tandtechnieker. Gebitsprothese specialist.

Ferry

Ferry

Allround tandtechnicus.


Wie is Vink Tandtechniek Wassenaar?

De tandtechniekers van Vink Tandtechniek staan voor u klaar in het tandheelkundig centrum Wassenaar. Hier kunt u niet alleen terecht voor een klik- of kunstgebit, maar ook voor een periodieke controle of andere behandelingen bij de tandarts met wie wij samenwerken.

Onze tandtechniekers zijn stuk voor stuk gespecialiseerd in het produceren van kunstgebitten en klikgebitten, die naadloos aansluiten bij de wensen van een patiënt. Om de kwaliteit van ons product te kunnen waarborgen houden onze tandtechniekers zich enkel bezig met het aanmeten, repareren en produceren van kunst- en klikgebitten.

Iedere vestiging van Vink Tandtechniek beschikt over minstens twee gespecialiseerde tandtechniekers, zodat we u op korte termijn van dienst kunnen zijn. In onze hoofdvestiging in Waalre zijn zelfs tien tandtechniekers actief. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen staat persoonlijke aandacht bij ons voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Nieuwe kunstgebitten produceren wij in ons eigen tandtechnisch laboratorium, waardoor u niet afhankelijk bent van andere partijen en de kwaliteit van een kunstgebit doorgaans hoger is. Hierin verschillen wij van een gewone tandarts, die zich vaak ook nog bezighoudt met andere soorten behandelingen aan het gebit.

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

 • Kunstgebitten
 • Klikgebitten
 • Het passend maken van kunstgebitten
 • Reparaties van kunstgebitten

Alle nota's worden via ons factoringsbedrijf naar de zorgverzekering gestuurd. Bijna alle behandelingen vallen in de basis verzekering. Het overige deel kunt u in 6 of 8 termijnen betalen!

Persoonlijke en gespecialiseerde aandacht

Gedurende de gehele dag wordt u door dezelfde tandspecialist geholpen. Onze tandtechniekers nemen de tijd voor u, zodat u verzekerd bent van een optimaal resultaat. Daarbij geeft dit u het gewenste vertrouwde gevoel, wat u zeker op een spannende dag als deze goed kunt gebruiken. De tandspecialist zal uw gebit eerst opmeten en hier vervolgens een passend kunstgebit voor produceren.

Vink Tandtechniek in Wassenaar werkt enkel met kwalitatief hoogwaardige materiaal. Op deze manier wordt de kans op complicaties geminimaliseerd en een optimaal eindresultaat te behaald. Tijdens een gratis intakegesprek vertellen onze tandtechniekers u graag meer over onze werkwijze en de verdere invulling van de dag.

Het laboratorium

tandtechniek Wassenaar

Behandelkamer Wassenaar

behandelkamer Wassenaar

Behandelkamer Wassenaar

Reparaties aan uw kunstgebit in het weekend uit laten voeren

Vink Tandtechniek in Waalre en in Zoetermeer zijn op zaterdag geopend. Dus mocht uw kunstgebit in het weekend kapotgegaan zijn, dan kunt u hier een losse afspraak voor maken. Wij begrijpen dat een kapot kunstgebit uw kauwvermogen sterk kan verlagen. Wanneer u in Wassenaar, Den Haag, Leiden, Katwijk of Noordwijk woont kunt u vaak dezelfde dag nog een afspraak bij ons maken. Reparaties zijn over het algemeen snel voor u uitgevoerd. Met welke reparatie aan uw kunstgebit mogen onze tandtechniekers u helpen?

kunstgebit zijaanzicht

Kunstgebit uit eigen lab, zijaanzicht

Kunstgebit uit eigen lab - vooraanzicht Vink Tandtechniek

Kunstgebit uit eigen lab - vooraanzicht

Vergoeding via uw zorgverzekering

Een nieuw kunstgebit hoeft niet duur te zijn! Over het algemeen vergoedt een zorgverzekeraar zo’n 75% van de kosten voor een kunstgebit vanuit de basisverzekering. De dekking is nog gunstiger als u ook een aanvullende tandartsverzekering afsluit. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de precieze dekking van uw zorg-/tandartsverzekering. Zo kan het nog aantrekkelijker zijn om een kunstgebit te laten plaatsen.

Wanneer kan ik bij Vink Tandtechniek in Wassenaar terecht?

Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk geholpen wilt worden om een kapot kunstgebit, uw kauwvermogen of de uitstraling van uw gebit te herstellen. Over het algemeen kunt u dezelfde dag nog bij ons terecht voor het laten uitvoeren van een reparatie aan uw kunstgebit.

Voor een nieuw kunstgebit of het passend maken van uw huidige kunstgebit dient u doorgaans een week te wachten. Na een week kunt u het nieuwe kunstgebit in onze praktijk ophalen.

Kom langs voor een gratis intakegesprek!

De tandtechniekers van Vink Tandtechniek in Wassenaar nodigen u graag van harte uit voor een gratis intakegesprek. Wij vertellen u tijdens het gratis intakegesprek meer over onze werkwijze, de specialisten die u zullen helpen en de materialen waarmee wij werken om een optimaal resultaat te waarborgen. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Zo weet u voorafgaand aan een behandeling precies waar u aan toe bent en wat u van de behandeling kunt verwachten. Wij bieden u de tandtechnieker, die u zoekt voor advies over en het laten produceren van uw nieuwe kunstgebit!

Vink Tandtechniek Wassenaar
Kloosterland 1
2242 JS Wassenaar
Nederland
Telefoon: 040-2216666
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
Geplaatst in .