819 Ratings 9,3

Home / Over ons / Weert

Vink Tandtechniek vestiging Weert

 • Eigen laboratorium
 • Geen doorverwijzing nodig
 • Implantologie

Dé specialist voor uw kunst- of klikgebit

Vink Tandtechniek Weert is al jaren dé specialist in het maken van topkwaliteit kunst- en klikgebitten. Onze specialisten helpen onze patiënten dagelijks met de best passende oplossing op basis van de specifieke situatie. We zorgen altijd dat uw nieuwe kunst- of klikgebit perfect aansluit bij uw wensen en geven daarin standaard advies op maat.

Daarbij bieden we ook nog eens razendsnelle service. Denkt u erover om een kunst- of klikgebit te nemen? Of heeft u al een kunst- of klikgebit en wilt u deze graag aan laten passen of een nieuwe laten maken? Wij geven u graag passend advies en informeren over de mogelijkheden en opties.

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Met al meer dan 45 jaar ervaring zijn wij de specialist voor uw kunstgebit! Bekijk ook de video.

Vink Tandtechniek Weert

Onze mooie praktijk in Weert bestaat uit een team van specialisten en professionals met jarenlange ervaring. We leggen ons volledig toe op het maken kunst- en klikgebitten, waar bijvoorbeeld een tandarts zich bezighoudt met een breed scala aan behandeling en ingrepen. Omdat we alles zelf doen en het hele proces beheersen kunnen we de allerbeste kwaliteit producten garanderen. We hebben meer dan 45 jaar ervaring in het maken van topkwaliteit kunst- en klikgebitten.

We zorgen er altijd voor dat u snel geholpen wordt en pas naar huis gaat als alles perfect past en u weer tevreden en met zelfvertrouwen kunt lachen!

Werkwijze Vink Tandtechniek Weert

Vink Tandtechniek Weert is een samenwerking tussen Vos centrum voor mondzorg en Vink Tandtechniek. Vink Tandtechniek is werkzaam in de praktijk van Vos centrum voor mondzorg. U als patiënt wordt behandeld door een zelfstandige behandelaar van Vink, onder supervisie en in samenspraak met de tandarts, op locatie die behandeling voor u uitvoert. Alle behandelingen worden door de desbetreffende praktijk gedeclareerd bij uw zorgverzekering. Al het tandtechnisch werk wordt gemaakt door Vink Tandtechniek in Waalre. Zo is bij iedere fase van uw behandeling de juiste professional betrokken.

Kunstgebit in Weert

Ontdek de perfecte oplossing voor een natuurlijk ogend kunstgebit bij Vink Tandtechniek Weert. Onze ervaren professionals begrijpen het belang van een comfortabel en goed passend kunstgebit. Met nauwkeurige maatwerktechnieken en hoogwaardige materialen zorgen we ervoor dat uw kunstgebit naadloos aansluit op uw mond en uw individuele behoeften. Of het nu gaat om het plaatsen van een volledig kunstgebit, reparaties of het verbeteren van de pasvorm, bij Vink Tandtechniek bent u verzekerd van vakmanschap en persoonlijke zorg. Herstel uw zelfvertrouwen en geniet weer volop van het leven met een stralende glimlach. Maak vandaag nog een afspraak bij Vink Tandtechniek in Weert!

Klikgebit in Weert

Ervaar het comfort en de stabiliteit van een klikgebit bij Vink Tandtechniek in Weert. Als gespecialiseerde praktijk begrijpen we dat een loszittend kunstgebit problemen kan veroorzaken bij het eten, praten en zelfvertrouwen. Met een klikgebit op implantaten bieden we een duurzame oplossing. We maken gebruik van implantaten die onze eigen implantoloog in de kaak zal zetten. Dit systeem zorgt ervoor dat uw gebit stevig verankerd is, waardoor u weer vrij kunt genieten van uw favoriete maaltijden en onbezorgd kunt lachen.

Onze deskundige specialisten werken nauw samen met u om een klikgebit op maat te ontwerpen dat perfect past bij uw specifieke behoeften en esthetische voorkeuren. Het resultaat is een comfortabel en natuurlijk ogend gebit dat uw zelfvertrouwen herstelt. Bij Vink Tandtechniek combineren we vakmanschap, geavanceerde technologie en persoonlijke aandacht om u de beste ervaring te bieden.

Implantaten in Weert

Ontdek de voordelen van implantaten bij Vink Tandtechniek in Weert. Een implantaat, gemaakt van titanium, vervangt uw eigen wortel en biedt een stabiele basis voor een constructie. In tegenstelling tot een regulier kunstgebit, behoudt het plaatsen van implantaten uw gezonde kaakbot. Dit zorgt voor een stevige verankering en een natuurlijke uitstraling die nauwelijks te onderscheiden is van uw eigen gebit. Geniet met zelfvertrouwen van eten en lachen, alsof het uw eigen tanden en kiezen zijn!

Implantaten zijn duurzaam en gaan een leven lang mee bij goede verzorging. Bij Vink Tandtechniek garanderen we de hoogste kwaliteit voor de kronen, bruggen of volledige gebitsconstructies die op de implantaten worden geplaatst. Bovendien bieden we de mogelijkheid van behandeling onder volledige narcose in onze praktijken in Veldhoven en Den Haag.

Gebitsprothese in Weert

Bij Vink Tandtechniek in Weert bent u aan het juiste adres voor gebitsprotheses op maat. Binnen ons aanbod bieden we verschillende opties, waaronder de frame prothese en de flexibele prothese.

Een frame prothese is een stevige en duurzame optie. Het bestaat uit een metalen frame dat de basis vormt van de prothese. Dit frame wordt op maat gemaakt en voorzien van kunsttanden en -kiezen. Door de bevestiging aan de overgebleven tanden en kiezen biedt een frame prothese extra stabiliteit en retentie. Bovendien kan het frame eenvoudig worden aangepast of uitgebreid indien nodig, wat zorgt voor flexibiliteit en een lange levensduur.

Daarnaast bieden we de flexibele prothese, gemaakt van een speciaal materiaal dat buigzaam en comfortabel is. Deze prothese past zich perfect aan de vorm van uw kaak aan en voelt natuurlijk aan in de mond. De flexibele prothese is ideaal voor mensen met gevoelige tandvlees of die allergisch zijn voor bepaalde materialen. Het biedt een uitstekende retentie zonder het gebruik van metalen frames.

Uitgelichte informatie

 • Meer dan 45 jaar ervaring in het maken van kunst- en klikgebitten
 • Bij ons werken alle specialisten nauw samen: de tandarts, implantoloog voor implantaten en tandtechniekers voor tandtechniek en prothetiek
 • Unieke, snelle en persoonlijke service met de hoogste kwaliteit. U hoeft slechts enkele malen naar de praktijk te komen.
 • Ruime vergoeding door de verzekering (exclusief uw eigen risico)
 • Uitgebreide intake
 • Gegarandeerd de beste pasvorm voor uw gebit

U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle tandheelkundige behandelingen. De keuze voor verschillende behandelingen en de opties die u heeft zijn afhankelijk van de huidige situatie en gezondheid van uw gebit, maar we onderscheiden de volgende behandelingen:

 • Nieuw kunstgebit
 • Kunstgebit passend maken, ook wel rebasing genoemd. Met het rebasen van het kunstgebit zorgen we ervoor dat het gebit weer goed in de mond past en goed blijft zitten.
 • (Spoed)reparaties aan het kunstgebit. Wij voeren alle (spoed)reparaties uit aan uw kunstgebit om te zorgen dat problemen snel verholpen zijn.
 • Kunstgebit op implantaten. Hierbij wordt de prothese vastgeklikt op drukknoppen. Zit vaster dan een regulier kunstgebit. Dit noemen we een klikgebit.
 • All of four of all on six. Een vastgeschroefde constructie op 4 of 6 implantaten. Deze behandeling benadert het gevoel van de eigen tanden.
 • Partiële (frame) prothese. Een gedeeltelijk kunstgebit, in sommige gevallen een goede optie als u nog gezonde tanden en kiezen heeft.
 • Kronen en bruggen, eventueel in combinatie met implantaten als u één of meerdere tanden en/of kiezen mist.
 • Tanden en kiezen trekken ten behoeve van een kunstgebit (immediaat)

Omdat we onze producten zo goed mogelijk willen aansluiten bij uw wensen en situatie begint een traject altijd met een intakegesprek waarbij we aandachtig luisteren naar uw verhaal en de huidige situatie van uw gebit inventariseren. Daarbij nemen we altijd ruim de tijd. Omdat we ons eigen tandtechnisch laboratorium in de praktijk hebben wordt u gedurende het hele traject door dezelfde specialisten geholpen.

Bij de reguliere tandarts bent u vaak afhankelijk van verschillende partijen en moet u vaak terug naar de tandarts. Zo’n traject kost vaak veel tijd. Wij zorgen dat u zo snel mogelijk geholpen wordt, veelal kan het zelfs in één dag gebeuren. Uiteraard leggen we u vooraf helder en duidelijk uit wat u kunt verwachten en waarom we bepaalde behandelingen uitvoeren. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. En dat is wel zo fijn. Een (nieuw) kunstgebit of klikgebit is vaak al spannend genoeg. Zo gaan we samen met vertrouwen en zekerheid de behandeling tegemoet.

De kwaliteit van onze kunst- en klikgebitten is de beste die er te vinden is. We werken enkel en alleen met de allerbeste en sterkste materialen. Doordat we het hele traject uitvoeren zorgen we voor een uitstekende pasvorm. Het eindproduct is een kunst- of klikgebit waar u jarenlang plezier van heeft! Tijdens ons intakegesprek vertellen u graag meer over onze werkwijze en aanpak.

Een tandtechnieker legt zich simpelweg volledig toe op het maken van kunst- en klikgebitten en kan u hierdoor simpelweg het beste advies geven op basis van zijn inzicht en jarenlange ervaring. U wordt gedurende het gehele traject door dezelfde tandtechnieker geholpen, waardoor het eindproduct precies op uw wensen en situatie wordt afgestemd. Wij voorzien onze klanten dagelijks van de beste kwaliteit op maat!

Een kapot kunst- of klikgebit is natuurlijk nooit fijn en het komt altijd ongelegen. Dergelijke voorvallen zijn in het weekend extra vervelend. Om te zorgen dat dergelijke ongemakken snel verholpen worden is locatie Waalre ook op even weken en op afspraak op zaterdag geopend. Woont u in de omgeving van Weert? Dan kunt u snel en eenvoudig een afspraak maken met één van de specialisten in onze praktijk in Waalre. De reparatie van uw gebit is vaak klaar terwijl u wacht!

Doorgaans wordt maximaal 75% van de kosten van een behandeling bij ons vergoed vanuit het basispakket van de zorgverzekering. In sommige gevallen, zoals bij een nieuw klikgebit wordt zelfs 92% vergoed. Hiervoor hoeft u dus niet aanvullend verzekerd te zijn. U moet wel rekening houden met uw eigen risico. Dit maakt het overwegen van een (nieuw) kunst- of klikgebit extra aantrekkelijk. Neem voor uitgebreide informatie of vragen over vergoedingen contact met ons of uw zorgverzekeraar op.

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u onder voorwaarden vaak in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Vanzelfsprekend wilt u zo snel mogelijk een afspraak maken als u hiertoe besloten heeft. Wij hebben snelle behandel- en werkprocessen, zodat u altijd zo snel mogelijk wordt geholpen. Neem contact met ons op en we plannen zo snel mogelijk een afspraak in!

Wij hanteren een geheel eigen en unieke werkwijze waarbij we zeer snelle service bieden tijdens het gehele traject. Uw prothese, het (nieuwe) kunst- of klikgebit is bij ons zeer snel klaar. Wij bieden namelijk alle specialismen voor de behandeling.

Bij de reguliere tandarts moet u vaak meerdere malen terugkomen en lang wachten op uw nieuwe gebit. De tandarts is immers afhankelijk van verschillende partijen die bijdragen aan het eindproduct. Wij werken vanuit een eigen tandtechnisch laboratorium en kunnen daardoor snel schakelen. Doordat we het hele proces beheersen draagt dit ook nog eens bij de algehele kwaliteit en bieden we u de allerbeste oplossing.

In ons specialistisch centrum nemen we direct afdrukken, waarna we op basis hiervan de nieuwe prothesen vervaardigen die precies passen en aangenaam aanvoelen in de mond. We gaan door totdat u tevreden bent en met een goed en fijn gevoel naar huis gaat.

vink tandtechniek weert
vink tandtechniek weert
vink tandtechniek weert

Kom eens langs voor een intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering (exclusief uw eigen risico, informeer bij uw zorgverzekeraar voor de daadwerkelijke vergoedingen). Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek