jul 13

Vink Tandtechniek Weert

Locatie Weert

St. Maartenslaan 41
6001 CC Weert

Openingstijden:
Ma t/m Vr: 08:00 tot 16:30
(telefonisch tot 17.30).
Za: 09:00 tot 16:00 (Alleen Waalre)

 • Eigen Laboratorium
 • Geen doorverwijzing nodig
 • Implantologie
424 Klantbeoordelingen: 9,5

Vink Tandtechniek Weert - Dé specialist voor uw kunst- of klikgebit

Adres

St. Maartenslaan 41
6001 CC Weert
Openingstijden:
Ma t/m Vr: 08:00 tot 16:30
(telefonisch tot 17.30).
Za: 09:00 tot 16:00 (Alleen Waalre)

Waalre is ook op zaterdag geopend.

Vink Tandtechniek Weert is al jaren dé specialist in het maken van topkwaliteit kunst- en klikgebitten. Onze specialisten helpen onze patiënten dagelijks met de best passende oplossing op basis van de specifieke situatie. We zorgen altijd dat uw nieuwe kunst- of klikgebit perfect aansluit bij uw wensen en geven daarin standaard advies op maat.

Vink Tandtechniek Weert is al jaren dé specialist in het maken van topkwaliteit kunst- en klikgebitten.

 • Al meer dan 30 jaar de specialist voor uw kunstgebit!
 • Unieke en persoonlijke service
 • Maximale vergoeding door de verzekering!
 • Vrijblijvend informatie aanvragen
 • Ruime openingstijden
 • Gegarandeerd de beste pasvorm!

Neem contact met mij op!


Onze specialisten helpen onze patiënten dagelijks met de best passende oplossing op basis van de specifieke situatie. We zorgen altijd dat uw nieuwe kunst- of klikgebit perfect aansluit bij uw wensen en geven daarin standaard advies op maat. Daarbij bieden we ook nog eens razendsnelle service.

040-2216666

Denkt u erover om een kunst- of klikgebit te nemen? Of heeft u al een kunst- of klikgebit en wilt u deze graag aan laten passen of een nieuwe laten maken? Wij geven u graag passend advies en informeren over de mogelijkheden en opties.

Plan zelf uw vrijblijvende intake!

Of bel mij terug op een later tijdstip

Daarbij bieden we ook nog eens razendsnelle service. Denkt u erover om een kunst- of klikgebit te nemen? Of heeft u al een kunst- of klikgebit en wilt u deze graag aan laten passen of een nieuwe laten maken? Wij geven u graag passend advies en informeren over de mogelijkheden en opties.

Er zitten veel voordelen aan het kiezen voor een behandeling bij Vink Tandtechniek in Weert:

 • Meer dan 30 jaar ervaring in het maken van kunst- en klikgebitten
 • Wij hebben alle specialismen onder één dak: de tandarts, implantoloog voor implantaten en tandtechniekers voor tandtechniek en prothetiek
 • Unieke, snelle en persoonlijke service met de hoogste kwaliteit. U hoeft slechts enkele malen naar de praktijk te komen.
 • Maximale vergoeding vanuit de basisverzekering. Veelal wordt 75 tot 92% vanuit het basispakket van de zorgverzekering vergoed.
 • Vrijblijvend informatie aanvragen
 • Gegarandeerd de beste pasvorm voor uw gebit

De specialisten van Vink Tandtechniek Weert

Daniël Vos

Tandarts

Philip

Philip

Tandtechnicus en prothesespecialist

Rikkert Dings

Tandarts

Ferry

Ferry

Allround tandtechnicus.

Kim

Kim

Allround tandtechnicus. Gebitsprothese specialist.

Vera Coenen

Tandarts

Arie

Arie

Allround tandtechnicus. Prothesespecialist.

Vink Tandtechniek Weert

Onze mooie praktijk in Weert bestaat uit een team van specialisten en professionals met jarenlange ervaring. We leggen ons volledig toe op het maken kunst- en klikgebitten, waar bijvoorbeeld een tandarts zich bezighoudt met een breed scala aan behandeling en ingrepen. Omdat we alles zelf doen en het hele proces beheersen kunnen we de allerbeste kwaliteit producten garanderen. We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het maken van topkwaliteit kunst- en klikgebitten.

We zorgen er altijd voor dat u snel geholpen wordt en pas naar huis gaat als alles perfect past en u weer tevreden en met zelfvertrouwen kunt lachen!

receptie Weert

receptie Weert

wachtruimte Weert

wachtruimte Weert

Kunstgebit Weert

Behandelkamer Weert

Voor welke behandelingen kunt u bij Vink Tandtechniek Weert terecht?

U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle tandheelkundige behandelingen. De keuze voor verschillende behandelingen en de opties die u heeft zijn afhankelijk van de huidige situatie en gezondheid van uw gebit, maar we onderscheiden de volgende behandelingen:

 • Nieuw kunstgebit
 • Kunstgebit passend maken, ook wel rebasing genoemd. Met het rebasen van het kunstgebit zorgen we ervoor dat het gebit weer goed in de mond past en goed blijft zitten.
 • (Spoed)reparaties aan het kunstgebit. Wij voeren alle (spoed)reparaties uit aan uw kunstgebit om te zorgen dat problemen snel verholpen zijn.
 • Kunstgebit op implantaten. Hierbij wordt de prothese vastgeklikt op drukknoppen. Zit vaster dan een regulier kunstgebit. Dit noemen we een klikgebit.
 • All of four of all on six. Een vastgeschroefde constructie op 4 of 6 implantaten. Deze behandeling benadert het gevoel van de eigen tanden.
 • Partiële (frame) prothese. Een gedeeltelijk kunstgebit, in sommige gevallen een goede optie als u nog gezonde tanden en kiezen heeft.
 • Kronen en bruggen, eventueel in combinatie met implantaten als u één of meerdere tanden en/of kiezen mist.
 • Tanden en kiezen trekken ten behoeve van een kunstgebit (immediaat)

wachtkamer Weert

wachtkamer Weert

spoelkraan Weert

spoelkraan Weert

toegang behandelkamers Weert

toegang behandelkamers Weert

De beste service en kwaliteit begint met persoonlijke aandacht

Omdat we onze producten zo goed mogelijk willen aansluiten bij uw wensen en situatie begint een traject altijd met een intakegesprek waarbij we aandachtig luisteren naar uw verhaal en de huidige situatie van uw gebit inventariseren. Daarbij nemen we altijd ruim de tijd. Omdat we ons eigen tandtechnisch laboratorium in de praktijk hebben wordt u gedurende het hele traject door dezelfde specialisten geholpen.

Bij de reguliere tandarts bent u vaak afhankelijk van verschillende partijen en moet u vaak terug naar de tandarts. Zo’n traject kost vaak veel tijd. Wij zorgen dat u zo snel mogelijk geholpen wordt, veelal kan het zelfs in één dag gebeuren. Uiteraard leggen we u vooraf helder en duidelijk uit wat u kunt verwachten en waarom we bepaalde behandelingen uitvoeren. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. En dat is wel zo fijn. Een (nieuw) kunstgebit of klikgebit is vaak al spannend genoeg. Zo gaan we samen met vertrouwen en zekerheid de behandeling tegemoet.

De beste kwaliteit bij elke behandeling en elk product

De kwaliteit van onze kunst- en klikgebitten is de beste die er te vinden is. We werken enkel en alleen met de allerbeste en sterkste materialen. Doordat we het hele traject uitvoeren zorgen we voor een uitstekende pasvorm. Het eindproduct is een kunst- of klikgebit waar u jarenlang plezier van heeft! Tijdens ons vrijblijvende intakegesprek vertellen u graag meer over onze werkwijze en aanpak.

Waarom een tandtechnieker en niet de tandarts voor uw kunst- of klikgebit?

Een tandtechnieker legt zich simpelweg volledig toe op het maken van kunst- en klikgebitten en kan u hierdoor simpelweg het beste advies geven op basis van zijn inzicht en jarenlange ervaring. U wordt gedurende het gehele traject door dezelfde tandtechnieker geholpen, waardoor het eindproduct precies op uw wensen en situatie wordt afgestemd. Wij voorzien onze klanten dagelijks van de beste kwaliteit op maat!

Mogelijkheid tot reparaties op zaterdag

Een kapot kunst- of klikgebit is natuurlijk nooit fijn en het komt altijd ongelegen. Dergelijke voorvallen zijn in het weekend extra vervelend. Om te zorgen dat dergelijke ongemakken snel verholpen worden is locatie Waalre ook geopend op zaterdag. Woont u in de omgeving van Weert? Dan kunt u snel en eenvoudig een afspraak maken met één van de specialisten in onze praktijk in Waalre. De reparatie van uw gebit is vaak klaar terwijl u wacht!

Tandtechniek Weert

scanner Weert

kasten Weert

kasten Weert

wachtruimte Weert

wachtruimte Weert

Ruime vergoeding vanuit het basispakket van de zorgverzekering

In veel gevallen wordt minimaal 75% van de kosten van een behandeling bij ons vergoed vanuit het basispakket van de zorgverzekering. In sommige gevallen, zoals bij een nieuw klikgebit wordt zelfs 92% vergoed. Hiervoor hoeft u dus niet aanvullend verzekerd te zijn. Dit maakt het overwegen van een (nieuw) kunst- of klikgebit extra aantrekkelijk. Neem voor uitgebreide informatie of vragen over vergoedingen contact met ons of uw zorgverzekeraar op.

De nota kan in vrijwel alle gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u in maximaal 5 termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden

Wanneer kan ik terecht in de praktijk van Vink Tandtechniek Weert?

Vanzelfsprekend wilt u zo snel mogelijk een afspraak maken als u hiertoe besloten heeft. Wij hebben snelle behandel- en werkprocessen, zodat u altijd zo snel mogelijk wordt geholpen. Neem contact met ons op en we plannen zo snel mogelijk een afspraak in!

Unieke en snelle service

Wij hanteren een geheel eigen en unieke werkwijze waarbij we zeer snelle service bieden tijdens het gehele traject. Uw prothese, het (nieuwe) kunst- of klikgebit is bij ons zeer snel klaar. Wij hebben namelijk alle specialismen voor de behandeling onder één dak.

Bij de reguliere tandarts moet u vaak meerdere malen terugkomen en lang wachten op uw nieuwe gebit. De tandarts is immers afhankelijk van verschillende partijen die bijdragen aan het eindproduct. Wij werken vanuit een eigen tandtechnisch laboratorium en kunnen daardoor snel schakelen. Doordat we het hele proces beheersen draagt dit ook nog eens bij de algehele kwaliteit en bieden we u de allerbeste oplossing.

In ons specialistisch centrum nemen we direct afdrukken, waarna we op basis hiervan de nieuwe prothesen vervaardigen die precies passen en aangenaam aanvoelen in de mond. We gaan door totdat u tevreden bent en met een goed en fijn gevoel naar huis gaat.

Vink Tandtechniek Contact
Binnen gekomen via
Via de website
Voornaam / letters*
Achternaam*
Telefoon*
E-mail*
Dag & tijdstip wanneer we u kunnen bellen?*
Ik ga akkoord met hetprivacybeleid *

Kom bij ons langs voor een vrijblijvend intakegesprek

Wilt u overstappen op een kunst- of klikgebit of bent u toe aan een nieuw gebit? Kom dan gerust eens langs voor een vrijblijvend intakegesprek. Hierin vertellen we alles over de mogelijkheden, verschillende opties, behandelmethoden en de kosten daarvan. Onze specialisten staan voor u klaar! Maak vandaag nog een afspraak en ga voor een mooie lach met zelfvertrouwen!

Vink Tandtechniek Weert
St. Maartenslaan 41
6001 CC Weert
Nederland
Telefoon: 040-2216666

Wij gebruiken cookies om u de beste beleving te geven. Door op "Accepteer Cookies" te klikken, geeft u ons toestemming deze cookies te gebruiken. Lees meer op de privacypagina. Privacy

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten