824 Ratings 9,3

Home / Over ons / Zoetermeer

Vink tandtechniek Zoetermeer

  • Eigen Laboratorium
  • Geen doorverwijzing nodig
  • Implantologie
  • Prothese specialist

Tandtechniek Zoetermeer

Vink Tandtechniek Zoetermeer is uw specialist in het vervaardigen van onder andere kunstgebitten en klikgebitten. Dagelijks voorzien wij onze patiënten van kunstgebitten op maat, perfect aansluitend bij de wensen en het huidige gebit van een patiënt. Bent u zelf ook van plan om een kunstgebit te nemen, om uw kauwvermogen bijvoorbeeld weer te doen laten toenemen en de uitstraling van uw gebit te verbeteren? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van Vink Tandtechniek en onze werkwijze. Wist u bijvoorbeeld dat Vink Tandtechniek een eigen tandtechnisch laboratorium heeft?

De specialist van Vink Tandtechniek Zoetermeer

Sander van Achteren
Tandprotheticus

Peter van de Hoef
Tandprotheticus

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Met al meer dan 45 jaar ervaring zijn wij de specialist voor uw kunstgebit! Bekijk ook de video.

Vink Tandtechniek Zoetermeer

De tandtechniekers van Vink Tandtechniek zijn stuk voor stuk specialisten in het maken van kunstgebitten en klikgebitten. In tegenstelling tot een tandarts, houdt een tandtechnicus zich enkel bezig met het maken van kunstgebitten. Zo kunnen wij de kwaliteit van ons product waarborgen! Inmiddels hebben wij meer dan 45 jaar ervaring in het maken van kunstgebitten en het geven van advies over alles omtrent de kunstgebitten.

In onze hoofdvestiging in Waalre zijn momenteel tien gespecialiseerde tandtechniekers actief, die dagelijks patiënten helpen bij het aanmeten en produceren van een kunstgebit. Andere vestigingen van Vink Tandtechniek beschikken over minimaal twee specialisten. Zo wordt u snel geholpen en krijgt u bij ons een persoonlijke aandacht!

Werkwijze Vink Tandtechniek Zoetermeer

Vink Tandtechniek Zoetermeer is een samenwerking tussen Tandartspraktijk Dental Luxe en Vink Tandtechniek. Vink Tandtechniek is werkzaam in de praktijk van Tandartspraktijk Dental luxe. U als patiënt wordt behandeld door een zelfstandige behandelaar van Vink, onder supervisie en in samenspraak met de tandarts, op locatie die behandeling voor u uitvoert. Alle behandelingen worden door de desbetreffende praktijk gedeclareerd bij uw zorgverzekering. Al het tandtechnisch werk wordt gemaakt door Vink Tandtechniek in Waalre. Zo is bij iedere fase van uw behandeling de juiste professional betrokken.

Kunstgebit in Zoetermeer

Vink Tandtechniek in Zoetermeer is dé specialist in het aanmeten en vervaardigen van kunstgebitten. Bij Vink Tandtechniek staat de klant altijd centraal en wordt er veel aandacht besteed aan de goede service. Het aanmeten van een kunstgebit begint met een intakegesprek waarin de wensen en behoeften van de klant besproken worden. Vervolgens wordt er een afdruk van de mond gemaakt en wordt het kunstgebit op maat gemaakt. Bij Vink Tandtechniek wordt er veel zorg en expertise gestoken in het aanmeten en vervaardigen van een kunstgebit, zodat de klant weer kan genieten van een mooi en functioneel gebit.

Klikgebit in Zoetermeer

Een klikgebit is een kunstgebit dat op implantaten in de kaak wordt bevestigd, waardoor het kunstgebit stevig op zijn plek blijft zitten en niet kan verschuiven. Dit biedt een ideale oplossing voor mensen die last hebben van een loszittend kunstgebit en hierdoor moeite hebben met eten of spreken. Vink Tandtechniek in Zoetermeer is gespecialiseerd in het aanmeten en plaatsen van klikgebitten. Bij Vink Tandtechniek staat goede service hoog in het vaandel en wordt er altijd veel aandacht besteed aan de klant. De ervaren tandtechnici zorgen voor een professionele behandeling en begeleiding, waardoor klanten met een tevreden gevoel de deur uitgaan.

Gebitsprothese in Zoetermeer

Vink Tandtechniek in Zoetermeer biedt diverse soorten gebitsprotheses aan, denk hierbij aan de flexibele prothese en de frameprothese. De flexibele prothese is gemaakt van een zacht, buigzaam materiaal dat zich aanpast aan de vorm van de mond, waardoor het dragen ervan comfortabeler is dan een traditionele prothese. Dit type prothese is vooral geschikt voor mensen met een gevoelige mond of tandvlees. De frameprothese is daarentegen vervaardigd van een stevig metalen frame en biedt meer ondersteuning dan de flexibele prothese. Deze prothese wordt aan de overgebleven tanden bevestigd en is ideaal voor mensen met een actieve levensstijl. Bij Vink Tandtechniek staat de klant centraal en wordt er veel waarde gehecht aan goede service. De deskundige tandtechnici bieden persoonlijke aandacht en begeleiding en zorgen voor een professionele behandeling, zodat klanten tevreden en met een glimlach de deur uitgaan.

Implantaten in Zoetermeer

Bij Vink Tandtechniek in Zoetermeer staan klanten altijd centraal en krijgen zij veel persoonlijke aandacht. Dit geldt ook voor de behandeling met implantaten, waarbij tandheelkundige implantaten in de kaak worden geplaatst ter vervanging van de wortels van ontbrekende tanden. Implantaten zijn een duurzame en effectieve oplossing voor mensen die één of meerdere tanden missen. Ze bieden niet alleen een stevige basis voor kronen, bruggen of klikgebitten, maar zorgen er ook voor dat de kaakstructuur behouden blijft. De ervaren tandtechnici van Vink Tandtechniek begeleiden klanten gedurende het hele proces en zorgen voor een professionele en persoonlijke benadering.

Uitgelichte informatie

Er zitten veel voordelen aan het kiezen voor een behandeling bij Vink Tandtechniek in Zoetermeer:

  • Meer dan 45 jaar ervaring in het maken van kunst- en klikgebitten.
  • Bij ons werken alle specialisten nauw samen: de tandarts, implantoloog voor implantaten en tandtechniekers voor tandtechniek en prothetiek.
  • Unieke, snelle en persoonlijke service met de hoogste kwaliteit. U hoeft slechts enkele malen naar de praktijk te komen.
  • Ruime vergoeding door de verzekering (exclusief uw eigen risico).
  • Uitgebreide intake.
  • Gegarandeerd de beste pasvorm voor uw gebit.

Wanneer u kiest voor onze tandtechnicus in Zoetermeer, dan kiest u voor een uitgebreide persoonlijke en gespecialiseerde aandacht. Wij nemen de tijd voor u! Doordat wij een eigen tandtechnisch laboratorium in onze praktijk hebben, wordt u gedurende de hele dag door dezelfde tandarts geholpen.

U bent hierdoor niet langer afhankelijk van verschillende partijen, zoals uw tandarts en een los tandtechnisch laboratorium elders in het land. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten op deze dag! Dit geeft u het gewenste vertrouwde gevoel, wat u zeker op een spannende dag als het plaatsen van een kunstgebit nodig kan hebben.

Daarbij is de kwaliteit van ons product doorgaans een stuk beter, dan de kunstgebitten van een tandarts. Vanzelfsprekend wordt er in onze tandartspraktijk in Zoetermeer enkel met kwalitatief hoogwaardig materiaal gewerkt, zodat de kans op complicaties in een later stadium geminimaliseerd wordt. Bij het intakegesprek wat we u bieden, vertellen we u graag meer over onze werkwijze.

Waarom zou u voor een tandtechnieker van Vink Tandtechniek kiezen? Simpelweg omdat een tandtechnieker veel gespecialiseerder is in het geven van advies over en het maken van een kunstgebit. Doordat u de hele dag door dezelfde tandtechnicus geholpen wordt, is de kwaliteit van het uiteindelijke product hoger, dan wanneer u een dergelijke behandeling bij een tandarts zou laten uitvoeren. De tandtechnieker neemt namelijk niet alleen de maten op, maar produceert het kunstgebit uiteindelijk ook voor u. Wij doen niet anders dan het maken van kunstgebitten op maat!

Het kan voorkomen, dat u in het weekend te maken krijgt met een kapot kunstgebit. Onze hoofd locatie in Waalre is op even weken en op afspraak op zaterdag geopend. Woont u in de omgeving van Zoetermeer of Leiden? Maak dan gerust een afspraak met een van de specialisten in onze praktijk, het is ongeveer anderhalf uur rijden naar Waalre vanuit Leiden. Het repareren van uw kunstgebit is vaak snel gedaan. Waarmee mogen we u van dienst zijn?

Wist u trouwens dat doorgaans maximaal 75% van de kosten vanuit uw basisverzekering worden gedekt door de zorgverzekeraar? Dit maakt het nog aantrekkelijker om een kunstgebit te overwegen! Let wel op uw eigen risico en informeer bij uw zorgverzekering naar de exacte vergoeding vanuit uw specifieke pakket.

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u onder voorwaarden vaak in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

U wilt vanzelfsprekend zo snel mogelijk geholpen worden! Wanneer u kiest voor een behandeling bij onze tandtechniekers, is een reparatie aan uw kunstgebit altijd dezelfde dag nog voor u uitgevoerd. Bij het passend maken van uw huidige kunstgebit, kunt u over het algemeen binnen een week na de eerste afspraak uw passende kunstgebit ophalen.

zoetermeer vink tandtechniek
vink tandtechniek waalre
tandtechniek waalre

Kom eens langs voor een intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering (exclusief uw eigen risico, informeer bij uw zorgverzekeraar voor de daadwerkelijke vergoedingen). Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek