• De specialist voor uw kunstgebit!
  • U kunt bij ons terecht zonder doorverwijzing
  • Maximale vergoeding door de verzekering!
  • Gratis intake
333 Klantbeoordelingen: 9,1

Tandtechniek van het hoogste niveau voor Venlo en omstreken

U zoekt de best mogelijke tandtechnische oplossing voor uw gebit? Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van een nieuw kunstgebit, een klikgebit, een partiële prothese of kronen. We zijn bijzonder goed te bereiken vanuit Venlo en omstreken. Weet u al precies waar u naar zoekt, of wenst u advies van een

deskundige vanuit Venlo? Neem dan via de telefoon, chat of mail contact met ons op! We beschikken over een eigen praktijk en een tandtechnisch laboratorium, waardoor we u snel en efficiënt kunnen helpen! U kunt direct bij ons terecht, zonder verwijzing van uw tandarts.

Volledige gebitsprothese omgeving Helmond

Met tandprothetiek Venlo richten we ons weliswaar op Venlo, maar dat hoeft niet te betekenen dat we u niet ook van dienst kunnen zijn als u in bijvoorbeeld in Deurne of Helmond woont. Ook dan kunnen we u van dienst zijn met een volledige gebitsprothese. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de prothese, of heeft u vragen over het dragen van een kunstgebit? Wij zorgen voor een nieuw gebit dat uitstekend past. Gaat het gebit na verloop van tijd wat losser zitten? Wij kunnen uw kunstgebit herstellen of het kunstgebit passend maken. Zo zorgen we voor de hele regio tussen Geldrop en Venlo op de best mogelijke tandheelkundige zorg. We zijn gevestigd in Waalre, maar het is de reis meer dan waard!

Altijd meerdere locaties bij u in de buurt


Kunstgebit reparatie

We staan 7 dagen per week voor u klaar en hebben een uitgebreide ervaring met onder andere het repareren van kunstgebitten. Dat betekent dat u, ook wanneer u in Mierlo of Velden woont, van harte welkom bent op het moment dat uw kunstgebit niet meer goed past. Of wanneer u meer informatie wilt over een volledige prothese. Wilt u wellicht gebruik maken van een klikgebit met implantaten, of bent u benieuwd naar de verschillen tussen de diverse mogelijkheden? Wij horen graag van u. Of u nu in Venlo, Velden of Wielder woont, we zijn u graag van dienst te met tandtechniek van het hoogste niveau.

Het hoofdkantoor

Woont u in Venlo, Maasbree of Tegelen en heeft u kronen nodig?

Indien u meer informatie wilt over de mogelijkheden bij ons in de praktijk, zoals nieuwe kronen of mogelijk kronen op bruggen, dan nodigen we u graag uit voor een gratis intake. We verwelkomen graag nieuwe cliënten uit Maasbree en Tegelen, maar ook uit Venlo, de overige genoemde plaatsen en heel de regio. Woont u in Waalre? Daar staat onze praktijk, waardoor we als het ware bij u om de hoek zitten. Neem vrijblijvend contact op voor een gratis intake voor een kunstgebit of klikgebit, of kom gewoon eens kennismaken. U bent van harte welkom, wij horen graag van u. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.