• Ruime openingstijden
  • U kunt bij ons terecht zonder doorverwijzing
  • Implantologie
  • Vrijblijvende intake
555 Klantbeoordelingen: 8,8

Lees hieronder onze beoordelingen van klantenvertellen.nl

10

Eerste ervaring, ik kon op zaterdag terrecht voor reparatie!

Ik had meteen de eerste keer vertrouwen in deze praktijk. Dus meteen een afspraak gemaakt voor een volledig nieuwe prothese. Geweldig geholpen, meteen helemaal goed. Een keer terug geweest voor een klein drukpuntje. Ben echt heel tevreden met het resultaat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

Zeer deskundig.

Prettig geholpen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

Vakkundig en klantvriendelijk

geen haastwerk, goede voorlichting en meedenken
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Ben erg tevreden op mijn gebit heb nu weer een jaarlijkse controle gehad na 8 jaar advies nieuw gebit groetjes Willem
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

Supper

Echt klantvriendelijk en word goed behandeld echt supper
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

Super!

Kom al jaren bij Kees en ben super tevreden. Kees luistert naar je en geeft advies. Heb mijn klikprothese door Kees laten maken en ben hier zeer tevreden over. Korte wachttijden en snel geholpen! Kees en collega's bedankt voor de altijd vriendelijke en snelle service!
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

Bedankt team Zoetermeer!

Langs geweest bij de vestiging in Zoetermeer. Deskundig advies gekregen bij mijn intake en nu was het dan eindelijk zo ver om mijn kunstgebit te gaan plaatsen. Spannende dag maar door de goede en duidelijke intake wist ik dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Ben erg tevreden met het resultaat en kan iedereen Vink Tandtechniek aanraden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

Implantaatwerk

Ik heb mijn kunstgebit op implantaten laten maken bij Vink tandtechniek. Ik ben eerst opzoek gegaan naar een goede optie bij mij in de buurt, die was er niet. vervolgens via internet gaan zoeken en uitgekomen bij Vink tandtechniek. Ik ben zelf woonachtig in Rosmalen en ben langs gegaan bij de vestiging in Waalre. Het was de reistijd dubbel en dwars waard. Zeker een aanrader!!!! nogmaals bedankt Dhr. Vink & collega's!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

in 1 woord: geweldig

Zeer tevreden over de deskundigheid van team Vink. Ben zeer tevreden over de kwaliteit van mijn nieuwe prothese.
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

Goed en deskundig geholpen bij de aanschaf van gebitsprotheses.

Omdat ik in mijn eigen woonplaats geen eigen tandarts meer had, ben ik op Internet gaan zoeken en zo vanwege de goede reviews bij Vink in Waalre terecht gekomen. Op zich opmerkelijk omdat ik steeds de ritten van Roosendaal naar Waalre heen en terug moest maken. Ik heb er echter geen spijt van gehad. Ik ben steeds deskundig en klantvriendelijk geholpen door een vaste medewerker. In mijn geval was dat door Kees. Ik heb nu een prima passend gedeeltelijk ondergebit en volledige bovengebit. Er wordt goed rekening gehouden met de wensen van de klant en is er iets niet in orde , dan kun je meteen (ook op zaterdag) terecht voor hulp. Kortom een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

Altijd bereid om een oplossing te zoeken

Zeer content met de manier van problemen oplossen. Mijn kunstgebit was niet goed (gemaakt bij een andere tandarts) en Vink heeft echt er alles aan gedaan om een goede en betaalbare oplossing te vinden. Bedankt!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

goede kwaliteit

Ben erg tevreden met mijn kunstgebit gemaakt door Vink tandtechniek. Ik werd prettig geholpen en toen mijn kunstgebit niet goed zat werd het meteen opgelost. super service
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

Kunstgebit

Blij dat ik mijn kunstgebit via Vink heb laten doen. Andere Tandartsen konden of wilde mij niet helpen en bij Vink waren ze bereidt mij te helpen. Ik heb nu weer een mooi gebit
Zou je ons aanbevelen? Ja
6

achteraf rekening

behandeling was goed,maar kreeg achteraf nog rekening omdat vink niet bij zorgverzekering was aangesloten bij cz .dit kreeg ik achteraf van mijn verzekering te horen.Volgens voorwaarden wordt 94% vergoed,mijn verzekering vergoed maar 75 % moest achteraf nog 34,22 bij betalen aanbevelen NVT 06-20000493
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

Zeer goed

Bij de eerste tandtechniek persoon had ik twijfels daarna 4 keer door een andere persoon geholpen die mij op een zeer correcte wijze heeft geholpen. Ik heb al van jongs af aan een gruwel wat met tandarts te maken heeft hij heeft er voor gezorgd dat mij vrees niet nodig was op een zeer deskundige wijze heeft hij dat uitgevoerd bij mij.
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

bedankt

Bedankt naar vestiging Zoetermeer, Prettig geholpen en de resultaat ziet er goed uit
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

in 1 woord: TOP!

Ik ben altijd erg bang geweest voor de tandarts door ervaringen met de kindertandarts. Sindsdien erg slechts gezorgd voor mijn gebit met alle gevolgen van dien... Via internet uitgekomen bij Vink, ik ben behandeld in de praktijk in Reusel, werd super prettig geholpen en ze wisten goed hoe ze met mijn angst konden omgaan. niet alleen blij met mijn nieuwe lach maar ook nog eens een angst overwonnen! Super bedankt team Vink! 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

Geduldig en Profecioneel !

Ik heb jaren gewacht voordat ik een nieuwe prothese durfde te nemen ! Ik ben nu zo blij dat ik bij Vink Tandtechniek zo fijn geholpen ben, mijn prothese ziet er super mooi en natuurlijk uit. Raad iedereen deze tandtechniekes aan.... Heel erg bedankt,
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

super goed

heb niks te klagen over de kwaliteit van men prothese, alles zit goed en werd prima geholpen. veel beter dan mijn eigen (eigenwijze) tandarts
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

Aanrader (heb zelfs mijn ganse familie binnen gebracht)

Mijn eerlijke mening? Héél nette en verzorgde praktijk. George Robinson kent zijn stiel...geeft de juiste raad en is een rustgevende vriendelijk verschijning... Ook het de tandarts assistenten zijn toppers... en niet te vergeten het balie personeel... Ik heb mijn vaste tandarts gevonden... Je mag mij gerust een tevreden klant vanuit Belgie noemen !!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
555 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Wij gebruiken cookies om u de beste beleving te geven. Door op "Accepteer Cookies" te klikken, geeft u ons toestemming deze cookies te gebruiken. Lees meer op de privacypagina. Privacy

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten