802 Ratings 9,5

Home / Beoordelingen van klanten

Beoordelingen van klanten

Lees hieronder onze beoordelingen van klantenvertellen.nl

10

Vakmanschap en vriendelijkheid.

Goede uitleg wat betrefd de noodprothese en de bijbehorende rebasen. Na 1 jaar begonnen voor mijn definitieve prothese. Na 3 keer passen van de prothese is hij definitief gereed en naar wens. Heel wat fijner als mijn nood prothese. Het personeel is zeer vriendelijk. Als de prothese niet lekker zit 's morgens bellen en de zelfde dag geholpen en hij zit weer lekker. Allemaal hartelijk dank voor de fijne en vakundige begeleiding. Ik wil hierbij zeker Kees niet vergeten die mij door dit alles met veel passie heeft geholpen. Vink tandtechniek Waalre bedankt. Maarten Dekkers
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nuenen
1

Nalatigheid

Er is een afspraak geweest waarvoor ik heb betaald voor een check up met offerte om mijn gebit te repareren. Na een aantal maal gevraagd te hebben naar deze offerte werd dit volledig genegeerd. Nu moet ik opnieuw deze kosten maken bij een andere tandarts voor alsnog een offerte. Ook is het apparatuur verouderd wat een scan zeer onaangenaam maakt. De 9,5 score is meer een marketingstunt dan de waarheid helaas.

Reactie van het bedrijf

Geachte heer, mevrouw, Wij betreuren het zeer dat u ons een negatieve review heeft gegeven. Wij zouden graag samen met u willen kijken naar een oplossing. Helaas kunnen wij geen contact met u opnemen omdat de review anoniem is geplaatst. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen zodat we samen kunnen bekijken hoe we u tegemoet kunnen komen. Bij voorbaat dank voor uw moeite, D. Vink

Zou je ons aanbevelen? Nee
- Emmen
9

Vakbekwame en prettige behandeling.

Ik heb de behandeling voor een nieuwe prothese als zeer prettig ervaren. Uitgevoerd door een vakbekwame technicus, die niet snel tevreden was met de tussenresultaten. Ben daarom een paar keer meer moeten komen, maar dat heb ik niet als belastend ervaren. Het eindresultaat mag er zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven
10

Perfecte dienstverlening

Flexibele tandprotheses : de ideale oplossing voor enkele ontbrekende kiezen. Van onthaal tot specialist: allemaal vriendelijke en professionele mensen; zeer tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Turnhout
9

Prima.

De hele behandeling zeer zorgvuldig en goed uitgelegd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Knegsel
10

echte vak mensen

mijn hele leven ben ik al bang voor de tandarts, nu op mijn 65e moest ik toch echt aan een kunstgebit, ik ben echt zo goed geholpen bij Vink van af het eerste telefoon gesprek, tot na de behandeling, ok ik ben onder narcose gegaan, maar ook dat was super goed geregeld, met hele aardige mensen. ik wou dat ik het 20 jaar eerder had gedaan
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere
10

geweldig nieuw gebit

vriendelijk personeel in een woord vakmensen geen enkel probleem met het gebit past perfect
Zou je ons aanbevelen? Ja
- valkenswaard
10

Super

Heel fijn geholpen en super vriendelijk mensen. Ga nooit meer op en ander heel fijn kunstgebit dat heel goed past.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heppen
10

Voortreffelijke zorg en service

de medewerkers van Vink stellen je op je gemak. Nemen de tijd voor je en gaan zeer vakkundig te werk. Ook de nabehandeling is uitstekend. Er kan altijd ergens een drukpunt zijn waar pijn ontstaat. je kunt vrijwel meteen terecht om dit te verhelpen. Zeer vriendelijk vanaf de balie tot in de behandelkamer. De reden dat je er zit is niet leuk, maar de hele behandeling is een “feestje”.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven
10

Uitstekend

Goede service Fijne mensen En een goede uitleg
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven
10

Prachtig resultaat

Weet wat hij doet, zeer kundig en een prachtig gebit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven
10

Super

Altijd bang geweest voor de tandarts,heb vink gevonden op internet en kan zeggen,super,fijne mensen goede uitleg,ben blij dat ik bij vink terecht ben gekomen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wijk en aalburg
10

Het heeft lang geduurd, maar je krijgt er wat voor terug!!

Wat een verademing, na bijna 10 maanden een noodgebied te hebben gedragen, waarmee ik niet kon eten, zelfs niet lachen, nu bijna 2 weken het nieuwe gebit, wat een verschil, kan ermee eten en lachen, het blijft gewoon zitten Dankjewel, het is echt alle ritten naar Waalre waard geweest!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Swalmen
10

Prima behandeling.

Vriendelijke mensen. Deskundig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lage Mierde
10

Al jaren goede ervaringen

Afspraken voor een nieuwe prothese worden snel gemaakt. Binnen 3 a 4 weken heb je een nieuw gebit. Ook kun je snel een afspraak maken als je last hebt van drukplekken. Meestal kun je dezelfde dag nog terecht, als dat onverhoopt niet lukt dan toch uiterlijk de volgende dag. Vink tandtechniek is pas tevreden als je nergens last meer van hebt en de prothese perfect past.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven
9

Wat een kundig team in Waalre!

Na een zoektocht via het internet en het lezen van de vele positieve reviews ben ik uiteindelijk bij Vink Tandtechniek Waalre uitgekomen. Voor een snelle dépannage van mijn prothese kon ik meteen bij hun terecht. De vriendelijke receptioniste regelde een keurige afspraak daags nadien waar ik nog de zelfde dag uitstekend geholpen werd. Met zo’n fantastische service voelde ik meteen vertrouwen waardoor ik Vink de opdracht gaf om een nieuwe prothese te maken. Cees en zijn team waren zeer kundig en steeds positief, TOP! Een volgende stap zou voor mij de Implantologie Mondig Veldhoven in combinatie met Vink worden. Jullie zijn allemaal gepassioneerde toppers, dankjewel!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hasselt (B)
10

Zeer goed geholpen

Ik kon elke keer terugkomen als er iets niet goed was en het werd meteen opgelost. IK RAAD IEDEREEN AAN OM NAAR VINK TE GAAN !!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schijndel
10

geweldig

Zeer tevreden over Vink tandtechniek. zeer kundig personeel. en je word op een vriendelijke manier ontvangen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waalre
8

ben tevreden over mijn deel-prothese

Sinds 1 week heb ik mijn definitieve deelprothese. Het in- en uitnemen vergt enige oefening, maar gaat al wat beter. Prettige begeleiding en informatie door Iris. Ook een correcte en vriendelijke bemanning aan de telefoon.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waalre
10

Ik ben zeer tevreden over vink tandtechniek

Ze komen de gemaakte afspraken goed na en zijn duidelijk in wat er gaat gebeuren ik ben zeer te vreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bladel
806 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10