824 Ratings 9,3

Home / Behandelingen / Nieuw Kunstgebit / Kunstgebit passend maken

Een kunstgebit passend maken

Voor optimaal comfort!

  • 45 jaar ervaring
  • U kunt bij ons terecht zonder doorverwijzing
  • Ruime vergoeding door de verzekering (exclusief uw eigen risico)
  • Uitgebreide intake

Een kunstgebit passend maken, ofwel rebasing van een kunstgebit, is van groot belang, omdat een goed passend kunstgebit sterk bijdraagt aan het draagcomfort. Past uw kunstgebit niet langer goed, of heeft u het idee dat dit beter kan? Wij helpen u graag met het passend maken van uw kunstgebit, zodat u hier weer zonder problemen gebruik van kunt maken.

U kunt weer profiteren van de voordelen van een kunstgebit, zonder dat deze (te) los komt te zitten. Uiteraard werken we met bovengemiddeld gekwalificeerde professionals, die op korte termijn vakkundig maatwerk leveren. U kunt zonder verwijzing van uw tandarts bij ons terecht.

Zoek een praktijk bij u in de buurt

Hoogste kwaliteit

We gaan bij Vink Tandtechniek standaard voor de hoogst mogelijke kwaliteit op het moment dat we een kunstgebit passend maken. Iedere kaak is anders en door de jaren heen kan dit bovendien veranderen. Het is daarom van belang om regelmatig uw kunstgebit passend te laten maken, iets waar we u uitstekend mee van dienst kunnen zijn.

U merkt het verschil in comfort meteen op, we zorgen er met onze jarenlange ervaring en expertise voor dat het kunstgebit weer optimaal past. U kunt de maximale voordelen van een kunstgebit ervaren, en tevens profiteren van de scherpe prijzen die we hanteren.

Kunstgebit passend maken

Wanneer uw kunstgebit passend maken?

Heeft u het idee dat uw kunstgebit niet meer goed past? Is er sprake van ruimte tussen het gebit en de kaak, of heeft u het idee dat het kunstgebit te gemakkelijk los komt? In die gevallen is het doorgaans verstandig om uw kunstgebit passend te laten maken. Dit verhoogt niet alleen het draagcomfort, het zorgt er daarnaast voor dat u het risico op beschadigingen flink terug kunt brengen. Een kunstgebit dat niet goed past kan gemakkelijk beschadigd raken, of zelfs breken, waarna reparatie noodzakelijk is.

Het is dan sowieso verstandig om in ieder geval een intakegesprek te plannen.

Kunstgebit reparatie

Zoek een praktijk bij u in de buurt

Prijs kunstgebit passend maken

Uiteraard brengen we u graag op de hoogte van de prijs voor het passend maken van uw kunstgebit, we hanteren hiervoor scherpe tarieven. We presenteren u graag onze prijslijst, waar duidelijk in vermeld staat voor welk bedrag we u van dienst kunnen zijn. Het is verstandig om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar en daar na te gaan in hoeverre u een vergoeding ontvangt voor het passend maken van het kunstgebit. In veel van de gevallen vergoedt de zorgverzekering een groot deel van de kosten, vooral wanneer er sprake is van een rebasing.

Lab vink tandtechniek

Aanvullend advies van onze specialisten

Wenst u een aanvullend advies van onze specialisten, zodat u goed weet waar u aan toe bent en na kunt gaan hoe u het kunstgebit goed schoon dient te houden, of welk onderhoud er nodig is? Na het passend maken van uw kunstgebit vertellen we u daar graag meer over, zodat u goed op de hoogte bent van het juiste onderhoud van uw kunstgebit. Het is een stukje extra service die we bieden, die ervoor zorgt dat u het draagcomfort van uw kunstgebit zo lang mogelijk kunt behouden.

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u onder voorwaarden vaak in  termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Zoek een praktijk bij u in de buurt

Kom eens langs voor een intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering (exclusief uw eigen risico, informeer bij uw zorgverzekeraar voor de daadwerkelijke vergoedingen). Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek