824 Ratings 9,3

Home / Over ons / Stevensweert

Vink Tandtechniek Stevensweert

  • Goede klantbeoordelingen
  • Géén lange wachtlijsten
  • Implantologie

Dé expert voor uw kunst- of klikgebit en allround tandtechniek

Vink Tandtechniek in Stevensweert is al jarenlang expert op het gebied van kunstgebitten, klikgebitten en allround tandtechniek van zeer goede kwaliteit. Ons ervaren team staat dagelijks klaar voor onze patiënten en helpt hen met de beste passende oplossing op basis van de specifieke wensen en huidige situatie van het gebit. Wij zijn niet klaar voordat het (nieuwe) gebit perfect aansluit bij de wensen en stoppen niet voordat u met zelfvertrouwen en mooie lach naar buiten gaat.

Doordat we werken vanuit ons eigen tandtechnisch laboratorium en onze eigen praktijk beheersen we het gehele behandeltraject en wordt u steeds geholpen door dezelfde professionals. Hierdoor hanteren we zeer snelle en persoonlijke service. Onze mensen kennen uw naam en persoonlijke wensen en voorkeuren.

Uw nieuwe gebit is veelal zeer snel klaar. Het is vaak mogelijk om in twee tot drie zittingen uw nieuwe gebit klaar te hebben. Verder kunt u uiteraard bij ons terecht voor reparaties en het opnieuw passend maken (rebasen) van het gebit. Een goede pasvorm en aansluiting is erg belangrijk, zodat het goed vast in de mond zit zonder onaangenaam aan te voelen.

Denkt u aan de overstap op een (nieuw) kunstgebit of klikgebit of is uw huidige gebit toe aan reparatie of rebasing? Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies om te bekijken wat voor u mogelijk is! Maak snel een afspraak!

De specialist van Vink Tandtechniek Stevensweert

Erwin vink tandtechniek Son

Erwin Siteur
Klinisch prothese technieker

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Met al meer dan 45 jaar ervaring zijn wij de specialist voor uw kunstgebit! Bekijk ook de video.

Vink Tandtechniek Stevensweert

Met onze praktijk in Stevensweert hebben we ons in de loop van jaren volledig toegelegd en gespecialiseerd in kunstgebitten, klikgebitten en allround tandtechniek. Doordat we ons volledig hebben gespecialiseerd garanderen de allerbeste kwaliteit. We hebben ons proces en werkwijze dusdanig ingericht dat we zeer snelle en persoonlijke service bieden voor onze patiënten.

Door onze ervaring en expertise laten we het nieuwe gebit optimaal aansluiten bij uw wensen en specifieke situatie. Het resultaat is een ongekende pasvorm. Het gebit moet er immers niet alleen maar goed uitzien. Het moet ook functioneel zijn en zorgen voor een optimaal kauwvermogen en een aangenaam draagcomfort. We zijn niet klaar voordat de pasvorm, de uitstraling en het draagcomfort naar uw wens zijn

Werkwijze Vink Tandtechniek Stevensweert

Vink Tandtechniek Stevensweert is een samenwerking tussen Tandartspraktijk Stevensweert en Vink Tandtechniek. Vink Tandtechniek is werkzaam in de praktijk van Tandartspraktijk Stevensweert. U als patiënt wordt behandeld door een zelfstandige behandelaar van Vink, onder supervisie en in samenspraak met de tandarts, op locatie die behandeling voor u uitvoert. Alle behandelingen worden door de desbetreffende praktijk gedeclareerd bij uw zorgverzekering. Al het tandtechnisch werk wordt gemaakt door Vink Tandtechniek in Waalre. Zo is bij iedere fase van uw behandeling de juiste professional betrokken.

Implantaten in Stevensweert

Kies voor Vink Tandtechniek in Stevensweert als u op zoek bent naar hoogwaardige implantaten om uw tandheelkundige gezondheid en functionaliteit te herstellen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een consult. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden naar de beste oplossing op maat voor uw specifieke behoeften.

Bijna iedereen kan in aanmerking komen voor implantaten, maar er zijn enkele factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Het is essentieel dat er voldoende gezond kaakbot aanwezig is op de plaats waar de implantaten worden geplaatst. Daarnaast moet het tandvlees en de mondgezondheid in het algemeen in goede staat zijn. Als er onvoldoende kaakbot aanwezig is, kan botopbouw noodzakelijk zijn om de implantaten te ondersteunen.

Klikgebit in Stevensweert

Bij Vink Tandtechniek streven we naar de hoogste kwaliteit en zorg voor onze patiënten in Stevensweert. Ons team van deskundige tandtechnici en tandheelkundige professionals zorgt voor een nauwkeurige afstemming van het klikgebit op uw individuele behoeften en esthetische voorkeuren. We begeleiden u gedurende het hele proces, van het eerste consult tot de nazorg, om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Voor het plaatsen van een klikgebit maken we gebruik van hoogwaardige implantaten die door onze ervaren implantologen in het kaakbot worden geplaatst. Deze implantaten fungeren als kunstmatige tandwortels en groeien op een natuurlijke wijze vast in het kaakbot, waardoor er een stevige verbinding ontstaat. Vervolgens wordt het klikgebit op de implantaten bevestigd, wat zorgt voor een veilige en stabiele pasvorm. We maken gebruik van implantaten die onze eigen implantoloog in de kaak zal zetten.

Gebitsprothese in Stevensweert

Bij Vink Tandtechniek zorgen we voor uitstekend passende partiële of frameprotheses die stevig in de mond zitten en waarmee u weer kunt genieten van een volledig gebit. Onze deskundige tandtechnici en tandheelkundige professionals zorgen voor een nauwkeurige afstemming van de prothese op uw individuele behoeften en esthetische voorkeuren. Met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën zorgen we voor een perfect passende prothese die volledig bij u past. Daarnaast houden we rekening met de kleur van uw tanden en tandvlees, zodat de prothese er esthetisch gezien zeer natuurlijk uitziet.

Bij Vink Tandtechniek in Stevensweert bieden we zowel flexibele protheses als frameprotheses aan. Een flexibele prothese is ideaal als vervanging voor een beperkt aantal ontbrekende tanden en/of kiezen. Deze prothese, gemaakt van flexibel materiaal, is eenvoudig uitneembaar en zorgt ervoor dat gezonde tanden behouden kunnen blijven. Het biedt een hoog draagcomfort zonder verhemelteplaat, wat de smaakbeleving, het praten en het algemene comfort ten goede komt.

Aan de andere kant biedt een frameprothese, een gedeeltelijk kunstgebit met een metalen basis, een stevige pasvorm. Met haakjes (klammers) die om de eigen tanden klemmen, zorgt het frame voor een stabiele en natuurlijke vervanging van ontbrekende tanden en/of kiezen. Bij Vink Tandtechniek streven we naar uitstekende service en zorgen we ervoor dat uw prothese perfect op maat wordt gemaakt voor optimaal comfort en functionaliteit.

Kunstgebit in Stevensweert

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele tandtechniekpraktijk voor uw kunstgebit in Stevensweert, dan bent u bij Vink Tandtechniek aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Wij helpen u graag bij het herstellen van uw glimlach en het verbeteren van uw levenskwaliteit met een op maat gemaakt kunstgebit.

Onze ervaren tandtechnici en tandheelkundige professionals zorgen ervoor dat het kunstgebit nauwkeurig wordt vervaardigd, rekening houdend met uw individuele mondstructuur, tandvorm en esthetische voorkeuren. Het kunstgebit wordt gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en comfortabel zijn, zodat het gebit goed blijft zitten en u weer kunt genieten van een natuurlijke lach en normale kauwfunctie.

Uitgelichte informatie

  • We combineren meer dan 45 jaar ervaring en vakmanschap met de allernieuwste technieken en beste materialen.
  • We zijn niet afhankelijk van externe partijen.
  • We hanteren een snelle en zeer persoonlijke service en kennen geen wachtlijsten.
  • Ruime vergoeding door de verzekering (exclusief uw eigen risico)
  • Persoonlijk adviesgesprek.
  • De beste pasvorm en een eindproduct van de allerbeste kwaliteit.

De kwaliteit van onze producten en behandeling is van de allerbeste kwaliteit die er op de markt te vinden is. We kunnen deze kwaliteit garanderen omdat we werken vanuit ons eigen laboratorium en daarmee het gehele behandeltraject en het productieproces beheersen.

We voeren de behandeling en het traject van begin tot eind zelf uit en u wordt steeds geholpen door dezelfde specialisten. Bij de reguliere tandarts gaat dat vaak anders, gezien hij afhankelijk is van meerdere partijen voor het aanmeten, produceren en het plaatsen van het gebit. Meer dan eens komt dit de kwaliteit van het eindproduct niet ten goede en moet u voor de behandeling naar meerdere behandelaren.

In ons eigen laboratorium werken we met de allernieuwste technieken en de allersterkste en meest duurzame materialen, die uiteraard voldoen aan de strengste richtlijnen en standaarden. Het eindresultaat is een gebit waarvan uw jarenlang plezier heeft en met zelfvertrouwen lacht en eet!

Voor ons vormt persoonlijke aandacht de basis van onze werkwijze. Daarom gaan we voorafgaand aan elke behandeling persoonlijk met de patiënt in gesprek om de wensen in kaart te brengen en de huidige specifieke situatie van het gebit te inventariseren.

Op basis van het persoonlijke gesprek maken we gezamenlijk een behandelplan op maat. Wij vinden het belangrijk dat u vooraf goed op de hoogte bent van onder andere de werkwijze, behandelprocedures, kosten en vergoeding door de zorgverzekering. Tijdens dit gesprek beantwoorden we al uw vragen. Mocht u nog vragen hebben, dan zijn we daar uiteraard altijd voor beschikbaar!

Als uw kunstgebit beschadigd of gebroken is heeft dit direct gevolgen voor uw uitstraling en kauwvermogen. Het is natuurlijk extra vervelend als u gebit in het weekend beschadigd raakt. Bij veel praktijken kunt u dan pas op maandag terecht om uw gebit te laten repareren. Daarom is onze praktijk in Waalre op even weken en op afspraak ook op zaterdag geopend voor spoedreparaties.

In vrijwel alle gevallen wordt uw gebit gerepareerd terwijl u wacht.

Het maken en plaatsen van een (nieuw) kunstgebit of klikgebit is een arbeidsintensief en kostbaar proces. Gelukkig hanteert de zorgverzekering in veel gevallen standaard een hoge vergoeding voor een (nieuw) kunstgebit of klikgebit. U hoeft hier dus niet aanvullend voor verzekerd te zijn. In sommige gevallen loopt de standaard vergoeding op tot maximaal 75%. Als u aanvullend verzekerd bent is de vergoeding mogelijk nog hoger. Let hierbij wel op uw eigen risico. Dit maakt de overweging voor een (nieuw) kunstgebit of klikgebit financieel gezien een stuk aantrekkelijker.

Informeer bij uw zorgverzekering naar uw persoonlijke dekking of vraag ons om advies.

Vanzelfsprekend wilt u zo snel mogelijk een afspraak maken. We zorgen er altijd voor dat u zo snel mogelijk terecht kunt. Daarbij hebben we zeer snelle werk- en behandelprocessen. Neem contact met ons op en we plannen zo snel mogelijk een afspraak in.

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u onder voorwaarden vaak in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

tandtechniek waalre
vink tandtechniek waalre
tandtechniek waalre

Kom eens langs voor een intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering (exclusief uw eigen risico, informeer bij uw zorgverzekeraar voor de daadwerkelijke vergoedingen). Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek