802 Ratings 9,5

Home / Over ons / Weesp

Vink Tandtechniek Weesp

  • Moderne praktijk
  • Implantologie
  • Geen lange wachtlijsten

Vink Tandtechniek Weesp

Bij Vink Tandtechniek Weesp werken we met een team van gespecialiseerde tandtechnici en tandprothetici die zich volledig inzetten voor het leveren van hoogwaardige tandtechnische producten en diensten.

Wij geloven dat elke patiënt uniek is en daarom bieden we maatwerkoplossingen aan die zijn afgestemd op de individuele behoeften en wensen van elke patiënt. Of het nu gaat om reparaties van kunstgebitten, implantaten, kronen, bruggen of protheses, wij hebben de kennis en ervaring om uw gebitsproblemen op te lossen.

We werken nauw samen met tandartsen en andere specialisten in de mondzorg om ervoor te zorgen dat onze producten en diensten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Daarnaast maken we gebruik van de nieuwste technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat onze producten duurzaam en betrouwbaar zijn.

Naast onze professionele expertise vinden we het ook belangrijk om een persoonlijke band met onze patiënten op te bouwen. We hechten veel waarde aan een open communicatie en staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. Vraag vrijblijvend een terugbelverzoek of een intakegesprek aan.

De specialisten van Vink Tandtechniek Weesp

Marjolein de Jong tandtechniek weesp

Marjolein de Jong
Tandarts

Wiresh Gahar tandtechniek weesp

Wiresh Gahar
Tandarts

Willem tandtechniek weesp

Willem
Tandprotheticus

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Met al meer dan 45 jaar ervaring zijn wij de specialist voor uw kunstgebit! Bekijk ook de video.

De specialist voor uw kunstgebit in Weesp?

Bent u op zoek naar professionals die u kunnen voorzien van een nieuw kunstgebit in Weesp? Één van de behandelingen die we aanbieden bij Vink Tandtechniek Weesp is het plaatsen van kunstgebitten. We begrijpen dat het verliezen van tanden en kiezen een grote impact kan hebben op uw leven en daarom bieden we maatwerkoplossingen aan die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

Onze ervaren specialisten werken nauw met u samen om een kunstgebit te maken dat perfect past en er natuurlijk uitziet. Daarnaast maken we gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat uw kunstgebit duurzaam en comfortabel is.

Klikgebit in Weesp: alternatief voor kunstgebitten

Naast het plaatsen van traditionele kunstgebitten, bieden we bij Vink Tandtechniek Weesp ook klikgebitten aan. Een klikgebit is een oplossing voor mensen die problemen hebben met loszittende of pijnlijke kunstgebitten.

Het klikgebit wordt bevestigd op implantaten die in de kaak worden geplaatst, waardoor het gebit stevig op zijn plaats blijft zitten. Dit biedt niet alleen meer comfort en gemak, maar ook meer stabiliteit tijdens het kauwen en spreken. We vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw gebit en daarom staan we altijd klaar om eventuele problemen op te lossen.

Uitgelichte informatie

Als u op zoek bent naar een gebitsprothese in Weesp, dan kunt u ook terecht bij Vink Tandtechniek. Bij Vink Tandtechniek Weesp bieden we twee soorten gebitsprotheses aan: de flexibele prothese en de frameprothese. Het belangrijkste verschil tussen beide protheses is de manier waarop ze zijn opgebouwd. Een flexibele prothese is gemaakt van een zacht en flexibel materiaal dat zich aanpast aan de vorm van uw kaak en tandvlees. Dit maakt de flexibele prothese comfortabeler om te dragen en minder irriterend voor uw mondweefsel.

Een frameprothese daarentegen is gemaakt van een metalen frame dat stevigheid biedt en kan worden gecombineerd met verschillende soorten tandheelkundige materialen zoals porselein of acryl. Beide protheses zijn op maat gemaakt om ervoor te zorgen dat ze perfect passen.

weesp vink tandtechniek

Kom eens langs voor een vrijblijvend intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden, die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek