• Kunstgebitreparatie onder of boven is € 110,-
 • De verzekering vergoedt 92%.
 • Blijft dan over 8%, dat maakt slechts € 8,80!
 • Ruime openingstijden
 • U kunt bij ons terecht zonder doorverwijzing
 • Maximale vergoeding
  door de verzekering!
 • Vrijblijvende intake
352 Klantbeoordelingen: 9,1

Kunstgebit kapot? Vink Tandtechniek is de specialist in kunstgebit reparatie!

Is uw kunstgebit kapot? Kunstgebit reparatie is één van onze specialiteiten! Vink Tandtechniek staat voor u klaar! Onze vestigingen in Waalre en Zoetermeer zijn zelfs ook op zaterdag geopend voor een spoedreparatie van uw kunstgebit! U wordt altijd vrijwel direct geholpen door onze specialisten.

Is uw kunstgebit kapot? Kunstgebit reparatie is één van onze specialiteiten! Vink Tandtechniek staat voor u klaar! Enkele van onze locaties helpen u zelfs op zaterdag met een spoedreparatie van uw kunstgebit!

U wordt altijd vrijwel meteen geholpen.

 • Ruime openingstijden
 • U kunt direct bij ons terecht
 • Maximale vergoeding
  door de verzekering!
 • Vrijblijvende intake
 • Kunstgebitreparatie onder of boven is € 110,-
 • De verzekering vergoedt 92%.
 • Blijft dan over 8%, dat maakt slechts € 8,80!

Neem contact met mij op!

040-2216666

Wij stoppen niet bij alleen maar het repareren, wij maken uw kunstgebit na de reparatie ook gratis helemaal schoon. En ook wordt het gebit grondig gepolijst! Een reparatie aan een volledig kunstgebit wordt compleet vergoed door de zorgverzekering.

Plan zelf uw vrijblijvende intake!

Of bel mij terug op een later tijdstip

Altijd meerdere locaties bij u in de buurt

We repareren uw gebit niet alleen volledig, na afloop van de reparatie maken we het kunstgebit volledig schoon. Daarnaast wordt het gebit grondig gepolijst! Een reparatie aan een volledig kunstgebit wordt compleet vergoed door de zorgverzekering.

Kunstgebit kapot gegaan in het weekend, wat nu?

Een kapot kunstgebit is natuurlijk extra vervelend in het weekend. In het weekend gaan veel mensen de deur uit en zijn tandartspraktijken of tandtechnisch laboratoria gesloten. Bij enkele locaties van Vink Tandtechniek staat daarom ook op zaterdag iemand voor u klaar zodat u direct weer een goed kunstgebit heeft. U kunt bij ons terecht zonder verwijzing van de tandarts. Op sommige locaties zelfs ook op zaterdag! Wel is het nodig om van tevoren even een afspraak te maken. U kunt ons altijd bellen. Op zondag zijn alle locaties gesloten.

Wat zijn de kosten van een kunstgebit reparatie?

Een kunstgebit reparatie aan uw volledige kunstgebit wordt helemaal vergoed vanuit de basisverzekering. De kosten van een gedeeltelijke kunstgebit reparatie, zoals een plaatje of een frameprothese wordt niet vanuit de basisverzekering vergoed. De vergoeding hiervan is afhankelijk van het aanvullende verzekeringspakket dat u heeft. Wij adviseren daarom om dit altijd goed te na te vragen bij uw zorgverzekering, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

De nota kan in vrijwel alle gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basis verzekering. Het overige deel kunt u in maximaal 5 termijnen betalen!

Altijd meerdere locaties bij u in de buurt


kunstgebit reparatie

kunstgebit reparatie

Hoe komt het dat een kunstgebit breekt tijdens het eten?

Is uw kunstgebit kapot gegaan tijdens het eten? Dan is de pasvorm van het kunstgebit waarschijnlijk niet meer naar behoren. Het gebit zit dan ook vaak al langere tijd los en daardoor kan het makkelijker breken. Wij controleren na het repareren van de prothese altijd of de pasvorm nog goed is. Mocht deze niet goed meer zijn dan kunt u uw kunstgebit direct weer passend laten maken bij ons. Dit is altijd binnen een halve dag weer klaar en dit word ook vergoed door uw basisverzekering. Hiervoor hoeft u dus niet aanvullend verzekerd te zijn.

Ga nooit zelf uw kunstgebit repareren!

Een kapot, beschadigd of gebroken kunstgebit is altijd zeer vervelend. U kunt dan immers niet goed eten en daarnaast zult u niet met zelfvertrouwen kunnen lachen. Soms gaan mensen zelf aan de slag met de reparatie van het kunstgebit door het te lijmen. Het zelf repareren van het kunstgebit wordt zwaar afgeraden, gezien de reparatie niet lang stand zal houden en het gebit verder beschadigd raakt. De kunsthars waarvan uw prothese is gemaakt reageert met de lijm, waardoor de uiteindelijke professionele reparatie van het kunsthars problemen kan geven voor de tandtechnieker. Het is voor de tandtechnieker dan ook veel meer werk om de schade te repareren als mensen zelf aan de slag zijn gegaan met het herstel van het gebit. Een kunstgebitreparatie is specialistische klus voor een professional!

Redenen om nooit zelf uw kunstgebit te repareren:

 • Een gelijmd kunstgebit is stukken lastiger te repareren.
 • Mocht u zelf uw kunstgebit hebben gelijmd is het vaak binnen één dag weer gebroken.
 • Het is voor de tandtechnieker veel meer werk om de kunsthars professioneel te repareren.
 • Daarom worden voor zo'n reparatie ook meerkosten in rekening gebracht.

Vink Tandtechniek Contact
Binnen gekomen via
Via de website
Voornaam / letters*
Achternaam*
Telefoon*
E-mail*
Dag & tijdstip wanneer we u kunnen bellen?*
Ik ga akkoord met hetprivacybeleid *

Ik heb contact opgenomen maar krijg geen gehoor?

In sommige gevallen is de dienstdoende tandtechnieker druk bezig met het repareren van een kunstgebit en kan de telefoon niet worden aangenomen. U word altijd binnen een uur teruggebeld door de dienstdoende tandtechnieker. Deze zal met u een afspraak maken om u zo snel mogelijk te helpen en uw kunstgebit te repareren.