• Kunstgebitreparatie onder of boven is € 110,-
 • De verzekering vergoedt 92%.
 • Blijft dan over 8%, dat maakt slechts € 8,80!
 • Ruime openingstijden
 • U kunt direct bij ons terecht
 • Maximale vergoeding
  door de verzekering!
 • Gratis intake
305 Klantbeoordelingen: 9,1

Kunstgebit reparatie

Is uw kunstgebit kapot? Kunstgebit reparatie is één van onze specialiteiten! Vink Tandtechniek staat voor u klaar! Onze vestigingen in Waalre en Zoetermeer zijn zelfs ook op zaterdag geopend voor een spoedreparatie van uw kunstgebit! U wordt altijd vrijwel direct geholpen door onze specialisten. 

Is uw kunstgebit kapot? Kunstgebit reparatie is één van onze specialiteiten! Vink Tandtechniek staat voor u klaar! Enkele van onze locaties helpen u zelfs op zaterdag met een spoedreparatie van uw kunstgebit!

U wordt altijd vrijwel meteen geholpen.

 • Ruime openingstijden
 • U kunt direct bij ons terecht
 • Maximale vergoeding
  door de verzekering!
 • Gratis intake
 • Kunstgebitreparatie onder of boven is € 110,-
 • De verzekering vergoedt 92%.
 • Blijft dan over 8%, dat maakt slechts € 8,80!

Neem contact met mij op!

040-2216666

Wij stoppen niet bij alleen maar het repareren, wij maken uw kunstgebit na de reparatie ook gratis helemaal schoon. En ook wordt het gebit grondig gepolijst! Een reparatie aan een volledig kunstgebit wordt compleet vergoed door de zorgverzekering.

Plan zelf uw gratis intake!

Of bel mij terug op een later tijdstip

Altijd meerdere locaties bij u in de buurt

als nieuw is. Wij stoppen niet bij alleen maar het repareren, wij maken uw kunstgebit na de reparatie ook gratis helemaal schoon. En ook wordt het gebit grondig gepolijst! Een reparatie aan een volledig kunstgebit wordt compleet vergoed door de zorgverzekering.

Kunstgebit kapot gegaan in het weekend, wat nu?

Bij enkele locaties van Vink Tandtechniek staat ook op zaterdag iemand voor u klaar zodat u direct weer een goed kunstgebit heeft. U kunt direct bij ons terecht, zonder verwijzing van de tandarts. Op sommige locaties zelfs ook op zaterdag! Wel is het nodig om van te voren even een afspraak te maken. U kunt ons altijd bellen. Op zondag zijn alle locaties gesloten.

Wat zijn de kosten van een kunstgebit reparatie?

Een kunstgebit reparatie aan uw volledige kunstgebit wordt helemaal vergoed vanuit de basisverzekering. De kosten van een gedeeltelijke kunstgebit reparatie, zoals een plaatje of een frameprothese wordt niet vanuit de basisverzekering vergoed. De vergoeding hiervan is afhankelijk van het aanvullende verzekeringspakket dat u heeft. Wij adviseren dit altijd goed te na te vragen bij uw zorgverzekering.

Alle nota's worden via ons factoringsbedrijf naar de zorgverzekering gestuurd. Bijna alle behandelingen vallen in de basis verzekering. Het overige deel kunt u in 6 of 8 termijnen betalen!

Altijd meerdere locaties bij u in de buurt


kunstgebitreparatie

frameprothese

Hoe komt het dat een kunstgebit breekt tijdens het eten?

Is uw kunstgebit kapot gegaan tijdens het eten? Dan is de pasvorm van het kunstgebit misschien niet goed meer. Het gebit zit dan ook al vaak langere tijd los en daardoor kan deze makkelijker breken. Wij controleren na het repareren van de prothese altijd of de pasvorm nog goed is. Mocht deze niet goed meer zijn dan kunt u uw kunstgebit direct weer passend laten maken bij ons. Dit is altijd binnen een halve dag weer klaar en dit word ook vergoed door uw basisverzekering.

Ga nooit zelf uw kunstgebit repareren!

Het is verleidelijk om zelf even snel uw kunstgebit te repareren. Sommige mensen lijmen zelf dan ook hun kunstgebit. Maar dit zal niet lang standhouden en de kunsthars waarvan uw prothese is gemaakt reageert met de lijm, waardoor de uiteindelijke professionele reparatie van het kunsthars problemen kan geven. Een kunstgebitreparatie is echt iets voor de tandtechnieker!

Redenen om nooit zelf uw kunstgebit te repareren:

 • Een gelijmd kunstgebit is stukken lastiger te repareren.
 • Mocht u zelf uw kunstgebit gelijmd hebben is het vaak binnen en dag weer gebroken.
 • Het is voor de tandtechnieker veel meer werk om de kunsthars professioneel te repareren.
 • Daarom worden voor zo'n reparatie ook meerkosten in rekening gebracht.

Ik heb contact opgenomen maar krijg geen gehoor?

Soms is de dienstdoende tandtechnieker druk bezig met het repareren van een kunstgebit. U word altijd binnen een uur teruggebeld door de dienstdoende tandtechnieker. Deze zal met u een afspraak maken om zo snel mogelijk uw kunstgebit te repareren.