• Ruime openingstijden
 • U kunt bij ons terecht zonder doorverwijzing
 • Implantologie
 • Vrijblijvende intake
561 Klantbeoordelingen: 9,1

All on four voor een stralende lach - een blijvend, vast gebit op vier implantaten

Iedereen wil graag een mooie, stralende lach met gezonde tanden en kiezen. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Soms mist men meerdere tanden en/of kiezen of is de mondgezondheid dermate verslechterd dat de overstap naar een prothese onvermijdelijk is. Deze overstap hoeft echter niet te betekenen dat een regulier kunstgebit of klikgebit de enige mogelijkheid is.

All on four is zowel esthetisch als functioneel gezien een zeer goed alternatief voor een kunstgebit. Met all on four lijkt en voelt het alsof u uw eigen tanden en kiezen weer terug heeft!

Iedereen wil graag een mooie, stralende lach. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Soms mist men meerdere tanden of kiezen of is de mond- en tandgezondheid dermate slecht dat een overstap naar een prothese onvermijdelijk is.

Deze overstap hoeft echter niet te betekenen dat een kunstgebit de enige mogelijkheid is. Door middel van de all on 4 methodiek geven we uw stralende glimlach terug waarbij de prothese niet te onderscheiden is van echte tanden.

 • Ruime openingstijden
 • U kunt direct bij ons terecht
 • Maximale vergoeding
  door de verzekering!
 • Vrijblijvende intake
 • Eigen bijdrage voor een prothese met implantaten
 • Bij prothese op bovenkaak; Een eigen bijdrage van slechts 8%
 • Bij prothese op onderkaak; Een eigen bijdrage van slechts 10%
 • Deze eigen bijdrage kan verdeeld over 8 termijnen worden voldaan!

Neem contact met mij op!

Vinktandtechniek
Klantenbeoordeling
9,1 van maximaal 10 uit 561 beoordelingen
klantenvertellen

040-2216666

Bij all on 4 wordt er een vaste brug (of prothese) op vier implantaten in de onder- en/of bovenkaak geplaatst. Het bovenwerk (de tanden en kiezen) wordt vervolgens op de implantaten vastgezet. Met all on four verzekert u zich van een prachtige glimlach waar u jarenlang plezier van heeft!

Een ander alternatief is de all on six methode, waarbij – de naam zegt het al – zes implantaten per kaak worden gebruikt. Welke methode voor u de beste keuze is afhankelijk van de huidige situatie van uw gebit en de wensen die u heeft.

Plan zelf uw intake!

Of bel mij terug op een later tijdstip

Bij all on four wordt er een vaste brug op vier implantaten in de onder- en/of bovenkaak geplaatst. Het bovenwerk (de tanden en kiezen) wordt vervolgens op de implantaten vastgezet. Met all on 4 kiest u voor een sterk, vast gebit waar u jarenlang plezier van heeft!

Een ander alternatief is ‘all on six’, waarbij – de naam zegt het al – zes implantaten per kaak worden gebruikt. Welke methode voor u de beste keuze is afhankelijk van de huidige situatie van uw gebit en de wensen die u heeft. In overleg met de tandarts-implantoloog bepalen we samen wat voor u de beste keuze is.

Vinktandtechniek
Klantenbeoordeling
9,1 van maximaal 10 uit 561 beoordelingen
klantenvertellen

De voordelen van all on four

All on 4 biedt veel voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een regulier kunstgebit of klikgebit, waaronder:

 • All on four is zowel esthetisch als functioneel één van de beste oplossingen.
 • Een gehemelteplaat is overbodig bij all on four, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een regulier kunstgebit.
 • U hoeft niet bang te zijn dat de prothese los gaat zitten. Deze zit zeer stevig vast.
 • U kunt alles eten zonder bang te hoeven zijn dat uw prothese verschuift of beschadigt. Het kauwvermogen is hetzelfde als bij de eigen tanden en kiezen.
 • Bij all on four blijft het kaakbot intact waardoor het goed houvast biedt aan de vaste constructie.
 • All on four is een uitstekende oplossing voor de lange termijn. U investeert in uw kwaliteit van leven. Onderzoek heeft aangetoond dat een vaste contructie op lange termijn bijdraagt aan een betere kwaliteit van leven.
 • Deze behandeling heeft een zeer hoge slagingskans en is wereldwijd al bij duizenden patiënten met succes uitgevoerd.

In de praktijken Veldhoven en Den Haag kunnen wij u ook onder volledige narcose behandelen!

Altijd meerdere locaties bij u in de buurt


all on 4

all on four

all on four

all on four

all on six kunstgebit

all on six

All on four. Wanneer is het een goede oplossing?

All on four kan in meerdere situaties een goede oplossing zijn. Mist u meerdere tanden en/of kiezen of heeft u al een kunstgebit/klikgebit en wilt u overstappen naar een esthetisch betere en vooral comfortabelere oplossing? Dan is all on four een zeer goede keuze. In sommige situaties zijn de tanden en kiezen simpelweg niet meer te redden en zijn kronen en/of bruggen geen optie meer om de esthetiek en functionaliteit van het gebit te herstellen. Ook in dit geval kan all on four een uitkomst bieden.

Het grote voordeel van all on four is dat de constructie door de implantaten zeer stevig op zijn plek zit en niet kan bewegen in de mond. Net als bij echte tanden en kiezen. Mede daardoor is all on four niet te onderscheiden van echte tanden en kiezen. Of all on 4 voor u een geschikte oplossing is hangt af van meerdere factoren, zoals de huidige situatie, uw wensen en het budget. Graag gaan we met u in gesprek en beoordelen we uw situatie tijdens een specialistisch consult. Op basis daarvan beoordelen we of all on four voor u een goede oplossing is.

all on four

behandelkamers

behandelstoel

behandelstoel

Is all on four interessant voor u?

All on 4 is een zeer goede optie voor mensen die op dit moment al een kunst- of klikgebit dragen of voor mensen waarbij de huidige tanden en kiezen niet meer houdbaar zijn. Voor mensen die gezonde tanden en kiezen hebben en slechts één of enkele elementen missen is all on four niet geschikt. In dit geval zijn andere, eenvoudigere behandelingen op basis van kronen beter geschikt. Maar all on 4 is vooral een goede optie voor mensen die willen investeren in hun kwaliteit van leven. De investering in all on four is hoger dan bij een regulier kunstgebit, maar uit onderzoek blijkt dat mensen die kiezen voor een vaste constructie daarvan op lange termijn een aanzienlijk betere kwaliteit van leven ervaren.

Om definitief te beoordelen of all on four voor u geschikt is, is een specialistisch consult door de tandarts-implantoloog nodig. Hij bekijkt onder andere de huidige situatie, de algehele mondgezondheid en de conditie van het kaakbot en bepaalt naar aanleiding van dat consult of u in aanmerking komt voor all on four.

Grote slagingskans

De slagingskans van een all on four is erg groot. Uit de resultaten van duizenden klanten over de hele wereld blijkt dat deze methodiek voor 97,8% van de patiënten succesvol is verlopen. In vergelijking met veel andere behandelingen uit de esthetische tandheelkunde is dit een erg hoog percentage.

Mocht een implantaat onverhoopt niet goed geplaatst zijn, of niet goed worden opgenomen door het kaakbot, dan is het eenvoudig om deze te verwijderen en een nieuw implantaat te plaatsen. Het spreekt voor zich dat wij het nieuwe implantaat in dit geval kosteloos voor u plaatsen. De kans dat het plaatsen van een nieuw implantaat noodzakelijk blijkt te zijn is minimaal.

wachtruimte Weert

wachtruimte

All on six

All on four resultaat

wachtruimte Weert

wachtruimte

De all on four behandeling

Voorafgaand aan het uitvoeren van de behandeling maken we meerdere digitale scans van de mond. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste en meest geavanceerde computertechnieken. Zo garanderen we uiterste precisie bij het plaatsen van de implantaten en wordt schade aan de weefsels in uw mond tegengegaan. Op basis van deze scans bepaalt onze eigen implantoloog op welke plekken de implantaten het beste geplaatst kunnen worden en van welke dikte en lengte de implantaten moeten zijn.

Na de eerste fase wordt begonnen met de echte behandeling. Allereerst worden eventuele bestaande tanden en kiezen getrokken en worden de implantaten op de exact juiste plekken ingebracht. Nadat de implantaten zijn geplaatst wordt een foto gemaakt om te bekijken of deze goed in het bot staan. Nadat de implantaten zijn geplaatst wordt er een tijdelijke brug van acryl - een soort plastic - op de implantaten vastgezet. Nu moet het kaakbot herstellen en moeten de implantaten goed aan het kaakbot hechten. Door de tijdelijke brug kunt u tijdens de herstelfase gewoon eten, drinken en lachen. Op deze manier ondervindt u tijdens het behandeltraject geen persoonlijke hinder. In tussentijd wordt de definitieve, porseleinen brug in het laboratorium volledig voor u op maat gemaakt. Uiteraard op basis van uw persoonlijke wensen wat betreft kleur en vorm.

Nadat de implantaten goed zijn vastgegroeid in het kaakbot - dit duurt 1 tot 2 maanden - is het tijd om de definitieve vaste brug te plaatsen. Deze wordt volledig vastgeschroefd op de vier implantaten die nu een zeer goede basis bieden voor het bovenwerk. In overleg met u kunnen eventueel nog laatste kleine aanpassingen worden gedaan.

 

 

Hoe een all on four - blijvend, vast gebit werkt

Vink Tandtechniek Contact
Binnen gekomen via
Via de website
Voornaam / letters*
Achternaam*
Telefoon*
E-mail*
Dag & tijdstip wanneer we u kunnen bellen?*
Ik ga akkoord met hetprivacybeleid *

De kosten voor een all on four prothese

De kosten voor all on four zijn logischerwijs sterk afhankelijk van de huidige staat van uw gebit en de persoonlijke voorkeuren. Neem voor specifieke prijzen contact met ons op voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek beoordelen we persoonlijke situatie en wensen en komen we met een gedetailleerde offerte. Neem vrijblijvend contact met ons op!

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u in maximaal 5 termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden

 

Wij gebruiken cookies om u de beste beleving te geven. Door op "Accepteer Cookies" te klikken, geeft u ons toestemming deze cookies te gebruiken. Lees meer op de privacypagina. Privacy

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten