• Eigen bijdrage voor een prothese met implantaten
 • Bij prothese op bovenkaak; Een eigen bijdrage van slechts 8%
 • Bij prothese op onderkaak; Een eigen bijdrage van slechts 10%
 • Deze eigen bijdrage kan verdeeld over 8 termijnen worden voldaan!
 • Ruime openingstijden
 • U kunt bij ons terecht zonder doorverwijzing
 • Implantologie
 • Gratis intake
333 Klantbeoordelingen: 9,1

All on four voor een stralende lach

Iedereen wil graag een mooie, stralende lach. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Soms mist men meerdere tanden of kiezen of is de mond- en tandgezondheid dermate slecht dat een overstap naar een prothese onvermijdelijk is. Deze overstap hoeft echter niet te betekenen dat een regulier kunstgebit de enige mogelijkheid is. Door middel van de all on four methodiek geven we u uw stralende glimlach terug waarbij de prothese niet te onderscheiden is van echte tanden.

Iedereen wil graag een mooie, stralende lach. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Soms mist men meerdere tanden of kiezen of is de mond- en tandgezondheid dermate slecht dat een overstap naar een prothese onvermijdelijk is.

Deze overstap hoeft echter niet te betekenen dat een kunstgebit de enige mogelijkheid is. Door middel van de all on 4 methodiek geven we uw stralende glimlach terug waarbij de prothese niet te onderscheiden is van echte tanden.

 • Ruime openingstijden
 • U kunt direct bij ons terecht
 • Maximale vergoeding
  door de verzekering!
 • Gratis intake
 • Eigen bijdrage voor een prothese met implantaten
 • Bij prothese op bovenkaak; Een eigen bijdrage van slechts 8%
 • Bij prothese op onderkaak; Een eigen bijdrage van slechts 10%
 • Deze eigen bijdrage kan verdeeld over 8 termijnen worden voldaan!

Neem contact met mij op!

040-2216666

Bij all on 4 wordt er een vaste brug (of prothese) op vier implantaten in de onder- en/of bovenkaak geplaatst. Het bovenwerk (de tanden en kiezen) wordt vervolgens op de implantaten vastgezet. Met all on four verzekert u zich van een prachtige glimlach waar u jarenlang plezier van heeft!

Een ander alternatief is de all on six methode, waarbij – de naam zegt het al – zes implantaten per kaak worden gebruikt. Welke methode voor u de beste keuze is afhankelijk van de huidige situatie van uw gebit en de wensen die u heeft.

Plan zelf uw vrijblijvende intake!

Of bel mij terug op een later tijdstip

Bij all on four wordt er een vaste brug (of prothese) op vier implantaten in de onder- en/of bovenkaak geplaatst. Het bovenwerk (de tanden en kiezen) wordt vervolgens op de implantaten vastgezet. Met all on 4 verzekert u zich van een prachtige glimlach waar u jarenlang plezier van heeft!

Een ander alternatief is ‘all on six’, waarbij – de naam zegt het al – zes implantaten per kaak worden gebruikt. Welke methode voor u de beste keuze is afhankelijk van de huidige situatie van uw gebit en de wensen die u heeft.

De voordelen van all on four

All on 4 biedt veel voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een regulier kunstgebit of klikgebit, onder andere:

 • Een gehemelteplaat is overbodig bij all on four, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een regulier kunstgebit.
 • U hoeft niet bang te zijn dat de prothese los gaat zitten. Deze zit zeer stevig vast.
 • All on four benadert het gevoel van de eigen tanden
 • U kunt alles eten zonder bang te hoeven zijn dat uw prothese verschuift of beschadigt.
 • Bij all on four blijft het kaakbot intact waardoor het een goed houvast biedt aan de prothese.
 • All on four is een uitstekende oplossing voor de lange termijn. Op de lange termijn spaart u zelfs vaak tandartskosten uit.

De nota kan in vrijwel alle gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basis verzekering. Het overige deel kunt u in 6 of 8 termijnen betalen!

Altijd meerdere locaties bij u in de buurt


all on 4

all on four

all on four

all on four

all on six kunstgebit

all on six

All on four. Wanneer is het een goede oplossing?

All on four kan een goede oplossing zijn in meerdere situaties. Mist u meerdere tanden en/of kiezen of heeft u al een kunstgebit en wilt u overstappen naar een mooiere en vooral fijnere oplossing? Dan is all on four is prima keuze. In sommige situaties zijn de tanden en kiezen simpelweg niet meer te redden en zijn kronen en/of bruggen geen optie meer om de esthetiek en functionaliteit van het gebit te herstellen.

 

Het grote voordeel van all on four is dat de prothese door de implantaten zeer stevig op zijn plek zit en niet kan bewegen in de mond. Net als bij echte tanden. Mede daardoor is all on four niet te onderscheiden van echte tanden en kiezen.

all on four

behandelkamers

behandelstoel

behandelstoel

Het hoofdkantoor

Is all on four interessant voor u?

Wilt u weten of een all on 4 gebitsprothese ook voor u interessant kan zijn? Wij nodigen u graag van harte uit voor een vrijblijvend consult. Tijdens dit consult zullen we u meer vertellen over de mogelijkheden die u heeft. Het is afhankelijk van de situatie of all on four voor u geschikt is.

 

Grote slagingskans bij een all on four gebitsprothese

De slagingskans van een all on four is erg groot! Uit de resultaten van duizenden klanten over de hele wereld blijkt dat deze methodiek voor 97,8% van de patiënten succesvol is verlopen. In vergelijking met veel andere behandelingen uit de esthetische tandheelkunde is dit een erg hoog percentage.
 
Mocht een implantaat onverhoopt niet goed geplaatst zijn, of niet goed worden opgenomen door het kaakbot, dan is het heel eenvoudig om deze te verwijderen en een nieuw implantaat te plaatsen. Het spreekt voor zich dat wij het nieuwe implantaat in dit geval kosteloos voor u plaatsen. De kans dat het plaatsen van een nieuw implantaat noodzakelijk blijkt te zijn is minimaal.

wachtruimte Weert

wachtruimte

All on six

All on four resultaat

wachtruimte Weert

wachtruimte

De all on four behandeling

Voorafgaand aan het uitvoeren van de behandeling maken we meerdere digitale scans van de mond. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste en meest geavanceerde computertechnieken. Zo garanderen we uiterste precisie bij het plaatsen van de implantaten en wordt schade aan de weefsels in uw mond tegengegaan. Op basis van deze scans bepaalt onze eigen implantoloog op welke plekken de implantaten het beste geplaatst kunnen worden en van welke dikte en lengte de implantaten moeten zijn.
 
Tijdens de fase die hierop volgt kunt u uw persoonlijke wensen aan ons doorgeven. Denk daarbij aan de kleurtint van de tanden, de vorm etc. We stemmen de behandeling af op uw wensen.

Hoe een all on 4 klikgebit werkt

Na de planningsfase beginnen we aan de behandeling zelf, waarbij eerst eventueel aanwezige tanden en kiezen getrokken worden. Vervolgens worden de implantaten geplaatst, waarop de prothese in een later stadium kan worden aangebracht. In de tijd tussen het plaatsen van de implantaten en het produceren van de prothese worden de implantaten voorzien van een tijdelijke brug. Hierdoor hoeft u niet op esthetiek en functie in te leveren. De definitieve prothese wordt op de implantaten vastgeschroefd.

De kosten voor een all on four prothese

De kosten voor all on four zijn logischerwijs sterk afhankelijk van de huidige staat van uw gebit en de persoonlijke voorkeuren. Neem voor specifieke prijzen contact met ons voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek beoordelen we persoonlijke situatie en wensen en komen we met een gedetailleerde offerte. Neem vrijblijvend contact met ons op!