819 Ratings 9,3

Home / Over ons / Groningen

Vink tandtechniek Groningen

  • Goed klantbeoordelingen
  • Geen doorverwijzing nodig
  • Implantologie
  • Prothese specialist

Dé specialist voor uw klikgebit of kunstgebit

Wij heten u graag van harte welkom bij Vink Tandtechniek Groningen! In onze praktijk vervaardigen wij dagelijks tal van kunst- en klikgebitten voor onze patiënten. Naast de uitvoering van andere vormen van esthetische tandheelkunde. Deze kunstgebitten sluiten naadloos aan bij de wensen en het huidige gebit van de patiënt, doordat alle kunstgebitten op maat geproduceerd worden. Wanneer u zelf de behoefte heeft aan een kunstgebit, om uw kauwvermogen of de uitstraling van uw gebit te verbeteren, zijn onze gespecialiseerde tandtechniekers in Groningen u graag van dienst. Kom eens langs voor een uitgebreid intakegesprek, waarin onze specialisten u meer vertellen over de werkwijze en diensten van Vink Tandtechniek Groningen. Wist u bijvoorbeeld dat u bij ons niet afhankelijk bent van andere partijen, door ons eigen tandtechnisch laboratorium? Dit komt de snelheid en kwaliteit van de productie van uw kunstgebit ten goede.

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Met al meer dan 45 jaar ervaring zijn wij de specialist voor uw kunstgebit! Bekijk ook de video.

Vink Tandtechniek Groningen

Binnen onze praktijk in Groningen staat een team van ervaren tandspecialisten voor u klaar, om te helpen bij aanmeten en produceren van een perfect klik- of kunstgebit op maat. Onze tandtechniekers hebben meer dan 45 jaar ervaring, waardoor wij u op een zeer professionele wijze van dienst kunnen zijn. Wij richten ons voornamelijk op de productie van kunst- en klikgebitten, naast het plaatsen van kronen, implantaten en facings, waardoor wij verschillen van een gebruikelijke tandartspraktijk. Dit maakt het voor ons mogelijk om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen en u een specialistische behandeling aan te bieden!

Onze hoofdvestiging in Waalre biedt u tien ervaren tandspecialisten, die u een breed scala aan mogelijkheden bieden. In onze overige vestigingen staan minstens twee tandspecialisten voor u klaar om passende hulp te bieden bij het verbeteren van uw gebit

Werkwijze Vink Tandtechniek Groningen

Vink Tandtechniek Groningen is een samenwerking tussen Tandartspraktijk Kooistra en Vink Tandtechniek. Alle behandelingen worden door het team van Tandartspraktijk Kooistra uitgevoerd. Tevens wordt uw behandeling door tandarts praktijk Kooistra gedeclareerd bij uw zorgverzekering. Al het tandtechnisch werk wordt gemaakt door Vink Tandtechniek in Waalre. Zo is bij iedere fase van uw behandeling de juiste professional betrokken.

Uitgelichte informatie

Bij Vink Tandtechniek Groningen staat een persoonlijke en gespecialiseerde aandacht voorop tijdens de volledige behandeling. Wij nemen de tijd voor u! Tijdens de behandeling wordt u geholpen door dezelfde tandarts of tandtechnieker, zodat u precies weet op wie u kunt rekenen. Door onze nauwe samenwerkingen tussen tandartsenpraktijken en ons tandtechnisch laboratorium, bent u niet langer afhankelijk van verschillende partijen. Bij de meeste tandartsen kunt u namelijk wel een kunstgebit laten aanmeten, maar dient u deze door een externe partij te laten produceren. Dat is bij ons niet het geval! Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten. Dit zorgt voor meer vertrouwen, kortere lijnen en doorgaans een veel beter eindresultaat.

Het feit dat onze tandspecialisten zich richten op een beperkt aantal diensten, maakt het mogelijk om de kwaliteit van onze eindproducten zo hoog mogelijk te houden. Dit zult u bijvoorbeeld merken aan de manier waarop wij u behandelen tijdens het aanmeten en plaatsen van uw kunstgebit, evenals dat u dit terugziet in de kwaliteit van het kunst- of klikgebit zelf. In onze praktijk in Groningen wordt enkel met kwalitatief hoogwaardig materiaal gewerkt.

Wat maakt de dienstverlening van Vink Tandtechniek in Groningen zo uniek en waarom zou u kiezen voor een gespecialiseerde tandtechnieker, in plaats van uw vaste tandarts? Simpelweg omdat een tandtechnieker veel gespecialiseerder is in het geven van passend advies over en het produceren van een klik- en kunstgebit. Daarbij bevordert het feit dat u de gehele dag door dezelfde tandtechnieker geholpen wordt de kwaliteit van het eindproduct.

Niet alleen bij het aanmeten en het produceren van uw kunstgebit kunt u rekenen op de persoonlijke service van Vink Tandtechniek. Ook na het plaatsen van uw kunstgebit blijven we voor u klaarstaan! Mocht u in het weekend te maken krijgen met een kapot kunstgebit, dan kunnen we deze in Waalre, op even weken en op afspraak op zaterdag al voor u repareren. Maak gerust een afspraak met een van onze specialisten bij Vink Tandtechniek in Waalre, zodat u uw kauwvermogen snel weer terug heeft! Doorgaans zijn reparaties aan uw kunstgebit snel uitgevoerd en worden deze grotendeels gedekt door uw basisverzekering.

Uiteraard brengt een (nieuw) kunstgebit of klikgebit kosten met zich mee. Gelukkig wordt doorgaans een groot deel van de behandeling vergoedt vanuit het basispakket van de zorgverzekering. Hiervoor hoeft u dus geen aanvullende tandartsverzekering te hebben! In sommige gevallen wordt maximaal 75% van de behandeling vergoed. Bij een nieuw klikgebit is dat zelfs meer dan 90%. Let wel altijd goed op uw eigen risico.

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u onder voorwaarden vaak in  termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Bij Vink Tandtechniek begrijpen we dat u zo snel mogelijk geholpen wenst te worden! Zeker wanneer u een kunstgebit wilt laten repareren. Daarom bieden wij u de mogelijkheid aan om uw kunstgebit nog dezelfde dag passend te laten maken of te repareren. Zo heeft u uw kauwvermogen snel terug! Voor het laten aanmeten en produceren van een nieuw kunstgebit, proberen we u zo snel mogelijk te helpen, uw kunstgebit kan vaak in een dag al klaar zijn!

tandtechniek waalre
vink tandtechniek waalre
tandtechniek waalre

Kom eens langs voor een intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering (exclusief uw eigen risico, informeer bij uw zorgverzekeraar voor de daadwerkelijke vergoedingen). Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek