819 Ratings 9,3

Home / Over ons / Nunspeet

Vink tandtechniek Nunspeet

 • Goede klantbeoordelingen
 • Geen doorverwijzing nodig
 • Implantologie

Vink Tandtechniek Nunspeet

De specialist voor uw kunst- of klikgebit
We nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan Vink Tandtechniek in Nunspeet. Met een rijke ervaring van meer dan 45 jaar zijn wij de specialisten op het gebied van kunstgebitten, tandheelkundige implantaten en meer. Ons team van toegewijde tandtechnici staat altijd paraat om u te begeleiden en te voorzien van oplossingen op maat voor uw gebitsproblemen.

Samen met ons ervaren team werken we aan het herstellen van uw zelfvertrouwen en het bereiken van een stralende glimlach. Maak gerust een afspraak voor een intakegesprek, waarin we graag alle mogelijkheden met u doornemen.

De specialist van Vink Tandtechniek Nunspeet

Youri de Visser
Tandprotheticus

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Met al meer dan 45 jaar ervaring zijn wij de specialist voor uw kunstgebit! Bekijk ook de video.

Op maat gemaakte kunstgebitten in Nunspeet

Bij Vink Tandtechniek in Nunspeet vindt u de perfecte oplossing in de vorm van op maat gemaakte kunstgebitten die volledig voldoen aan uw specifieke wensen en behoeften. Onze deskundige specialisten begeleiden u gedurende het gehele traject, van het eerste consult tot de nauwkeurige plaatsing van uw kunstgebit.

Wat ons onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak, toewijding aan hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw kunstgebit niet alleen perfect past, maar ook optimaal comfort biedt. Bovendien staan we altijd klaar voor nazorg en eventuele aanpassingen om ervoor te zorgen dat uw kunstgebit in topconditie blijft functioneren.

Klikgebitten met implantaten in Nunpeet

Vink Tandtechniek in Nunspeet biedt ook hoogwaardige klikgebitten op implantaten aan, waardoor u weer volop kunt genieten van de functionaliteit en het comfort van uw eigen tanden. Een klikgebit zit stevig verankerd in zowel uw onder- als bovenkaak, dankzij geavanceerde implantatietechnologie. Dit geeft u de vrijheid om zonder zorgen te eten, praten en lachen.

Indien uw onderkaak aanzienlijk is geslonken en er onvoldoende houvast is voor een traditioneel kunstgebit, biedt een klikgebit de ideale oplossing. Onze ervaren implantologen plaatsen de implantaten, die als kleine schroefjes onder verdoving in uw kaak worden ingebracht. Deze schroefjes hechten zich op natuurlijke wijze aan het kaakbot, wat resulteert in een solide basis voor uw nieuwe gebit.

Gebitsprotheses op maat in Nunspeet voor een perfecte pasvorm

Bij Vink Tandtechniek in Nunspeet kunt u tevens rekenen op op maat gemaakte gebitsprotheses die nauwkeurig worden afgestemd op uw individuele behoeften. We bieden diverse soorten protheses aan, waaronder frameprotheses en flexibele protheses, die elk unieke voordelen met zich meebrengen.

Een frameprothese is bij uitstek geschikt als u nog enkele gezonde tanden heeft die dienst kunnen doen als ankerpunten. Deze prothese rust op een metalen frame dat naadloos aansluit op uw natuurlijke tanden en tandvlees, wat extra stabiliteit en comfort biedt.

Daarnaast hebben we flexibele protheses, vervaardigd uit een buigzaam en comfortabel materiaal dat zich perfect aanpast aan de vorm van uw mond. Deze protheses zijn een uitstekende keuze voor mensen zonder tanden of met ongeschikte overgebleven tanden als ankerpunten voor een frameprothese. De flexibele prothese biedt niet alleen een uitmuntende pasvorm, maar ziet er ook zeer natuurlijk uit.

Uitgelichte informatie

De tandartsen, tandtechniekers en prothesespecialisten van Vink Tandtechniek werken nauw samen om u te helpen. Wij houden rekening met uw wensen, uw persoonlijke situatie en de gezondheid van uw gebit. U kunt voor vrijwel alle tandheelkundige behandelingen terecht bij Vink Tandtechniek:

 • Nieuw kunstgebit
 • “Rebasing” van uw kunstgebit: het gebit past weer perfect in uw mond en blijft goed zitten.
 • Reparaties aan uw kunstgebit, ook met spoed
 • Klikgebit of kunstgebit op implantaten: de prothese klikt vast op drukknoppen. Een klikgebit zit vaster dan een regulier kunstgebit.
 • “All on four” en “all on six”: uw gebit zit vastgeschroefd op 4 of 6 implantaten. U voelt en ziet geen verschil met uw eigen tanden.
 • Partiële prothese of frame prothese: een gedeeltelijk kunstgebit naast uw gezonde tanden.
 • Kronen en bruggen, al dan niet in combinatie met implantaten.
 • Uiteraard trekken wij uw tanden en kiezen wanneer dat nodig is voor een kunst- of klikgebit.

Vink Tandtechniek beheerst het hele proces: van het maken van afdrukken tot het passend maken van uw nieuwe prothese. Wij werken vanuit een eigen tandtechnisch laboratorium van waaruit we het hele proces beheersen en snel kunnen opvolgen. Het verschil met een reguliere tandarts? Bij een reguliere tandarts moet u meerdere malen terugkeren en lang wachten: de tandarts is immers afhankelijk van verschillende partijen om uw kunstgebit passend te maken. Bij ons komt u slechts enkele malen naar de praktijk. Het traject is dan ook korter dan bij een reguliere tandarts.

We gaan door tot u met een prettig gevoel naar huis gaat. Vooraf krijgt u duidelijke informatie over wat u kunt verwachten en waarom we bepaalde behandelingen uitvoeren. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Een nieuw kunst- of klikgebit zorgt voor de nodige spanning. Samen zorgen we dat u vol vertrouwen de behandeling aanvat

Doorgaans wordt maximaal 75% van de kosten van een behandeling vergoed vanuit het basispakket van de zorgverzekering. Bij een nieuw klikgebit wordt soms tot 92% vergoed. Voor uitgebreide informatie kan u terecht bij uw zorgverzekeraar. Houd ook rekening met uw eigen risico.

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u onder voorwaarden vaak in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Vink Tandtechniek heeft meer dan 45 jaar ervaring in het maken van kunst- en klikgebitten. Al onze specialisten – tandartsen, implantologen, tandtechniekers – zijn professionals die regelmatig bijkomende opleidingen volgen. Op die manier kunnen we u optimaal adviseren en helpen met de laatste nieuwe technieken.

Het komt altijd ongelegen: uw kunst- of klikgebit is kapot. Maak dan snel een afspraak met één van onze specialisten. Vaak kunt u wachten terwijl wij de reparatie uitvoeren. Zelfs op zaterdag (Alleen locatie Waalre is op even weken en op afspraak op zaterdag geopend).

Tandartsengroepspraktijk-Nunspeet
tandtechniek waalre

Kom eens langs voor een intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering (exclusief uw eigen risico, informeer bij uw zorgverzekeraar voor de daadwerkelijke vergoedingen). Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek