824 Ratings 9,3

Home / Over ons / Eindhoven

Vink tandtechniek Eindhoven

  • Geen doorverwijzing nodig
  • Implantologie
  • Prothese specialist
  • Goede klantbeoordelingen!

Vink Tandtechniek in Eindhoven – Woensel

Bij Vink Tandtechniek in Eindhoven, Woensel, bieden we samen met de tandartspraktijk een breed scala aan tandheelkundige behandelingen aan. In samenwerking met mondzorg kliniek Askar, zorgen onze ervaren tandtechniekers en tandartsen voor de best mogelijke zorg. De tandtechniekers van Vink Tandtechniek zijn gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige tandtechnische producten, zoals kunstgebitten, kronen, bruggen en protheses. De tandartsen van Askar voeren de nodige tandheelkundige behandelingen uit, zoals het plaatsen van implantaten, het voorbereiden van tanden voor kronen en bruggen, en algemene tandheelkundige ingrepen

Deze samenwerking stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke wensen en behoeften van onze patiënten. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust of plan een terugbelverzoek in voor meer informatie. Wij denken graag met u mee en plannen graag samen met u een afspraak in.

De specialisten van Vink Tandtechniek Eindhoven – Woensel

Tandarts Asker vink tandtechniek eindhoven

Askar
Tandarts

Tandarts Asker-beumers vink eindhoven

Askar-Beumers
Tandarts

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Met al meer dan 45 jaar ervaring zijn wij de specialist voor uw kunstgebit! Bekijk ook de video.

Tandheelkundige behandelingen in Eindhoven

Bij Vink Tandtechniek in Eindhoven, Woensel, bieden we verschillende tandheelkundige behandelingen aan. Onze ervaren tandtechniekers werken nauw samen met de tandartsen van mondzorgkliniek Askar, om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke zorg krijgt.

Kunstgebitten en overige protheses

Een prothese is een tandheelkundig hulpmiddel dat wordt gebruikt om ontbrekende tanden of weefsels te vervangen en de natuurlijke functies van de mond te herstellen. Bij Vink Tandtechniek in Eindhoven, Woensel, bieden we hoogwaardige kunstgebitten en andere protheses aan, vervaardigd met precisie in ons laboratorium in Waalre.

Bij Vink Tandtechniek in Eindhoven, gaan we verder dan alleen het maken van nieuwe kunstgebitten. Als uw kunstgebit beschadigd is, kunnen onze experts het snel en vakkundig repareren, zodat u snel weer kunt lachen. Ook als uw prothese niet lekker zit, kunnen we aanpassingen maken voor een betere pasvorm.

Implantaten voor klikgebitten

Een klikgebit, ook bekend als een implantaatgedragen prothese, is een ideale oplossing voor mensen met ontbrekende tanden of een loszittend kunstgebit. Het bestaat uit een prothese die stevig wordt verankerd op implantaten die in het kaakbot worden geplaatst. Dit zorgt voor een stabiele en comfortabele pasvorm, waardoor men weer met vertrouwen kan eten, spreken en lachen.

Bij Vink Tandtechniek in Eindhoven, Woensel, werken we nauw samen met mondzorg kliniek Askar. In ons laboratorium in Waalre vervaardigen onze ervaren tandtechnici hoogwaardige kunstgebitten op maat. Deze kunstgebitten worden zorgvuldig ontworpen en geproduceerd om perfect te passen en comfortabel te dragen. De ervaren tandartsen bij mondzorg kliniek Askar zijn gespecialiseerd in het plaatsen van implantaten. Deze chirurgische ingreep wordt uitgevoerd met precisie en zorg, met als doel een stevige basis te creëren voor klikgebitten en andere tandheelkundige voorzieningen.

Flexibele en frameprotheses in Eindhoven

Flexibele en frameprotheses zijn beide opties voor gedeeltelijke gebitsprotheses. Een flexibele prothese is gemaakt van een zacht en buigzaam materiaal dat zich aanpast aan de vorm van de mond, wat zorgt voor meer comfort en minder irritatie aan het tandvlees. Een frameprothese bestaat uit een metalen frame dat rondom natuurlijke tanden of implantaten wordt geplaatst, waardoor het extra stabiliteit en ondersteuning biedt. Beide prothesen zijn uitstekende opties voor mensen met ontbrekende tanden, en ons team kan u helpen bij het kiezen van de juiste optie voor uw specifieke behoeften.

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen zijn veel voorkomende tandheelkundige behandelingen die worden gebruikt om beschadigde of ontbrekende tanden te herstellen. Een kroon is een kapje dat over een beschadigde tand wordt geplaatst om de vorm, functie en esthetiek te herstellen. Een brug bestaat uit meerdere kronen die aan elkaar zijn bevestigd en wordt gebruikt om één of meer ontbrekende tanden te vervangen. De ervaren tandartsen van mondzorg kliniek Askar kunnen deze behandelingen uitvoeren om uw mondgezondheid te verbeteren.

Zien we u snel in Woensel, in Eindhoven?

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Vink Tandtechniek in Woensel, Eindhoven. Het toegewijde team staat klaar om u te voorzien van hoogwaardige tandheelkundige zorg en op maat gemaakte protheses. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken of stuur ons een terugbelverzoek via onze website. Tot ziens bij Vink Tandtechniek!

Uitgelichte informatie

Vink Tandtechniek bevindt zich in de tandartspraktijk van mondzorg kliniek Askar, in Eindhoven. Vink Tandtechniek en mondzorg kliniek Askar werken nauw samen door de tandheelkundige expertise van Askar te combineren met het vakmanschap van Vink Tandtechniek in het vervaardigen van protheses. Dit resulteert in een geïntegreerde aanpak voor hoogwaardige tandheelkundige zorg en op maat gemaakte protheses.

Het team van Vink Tandtechniek bestaat uit ervaren tandtechnici die gespecialiseerd zijn in het vervaardigen van hoogwaardige tandtechnische producten, zoals protheses, kronen en bruggen, met behulp van geavanceerde technologieën en materialen.

Mondzorg kliniek Askar heeft een team van gekwalificeerde tandartsen, die gespecialiseerd zijn in diverse gebieden van de tandheelkunde, waaronder algemene tandheelkunde, chirurgie, cosmetische tandheelkunde, orthodontie en mondhygiëne.

In Woensel, Eindhoven, kunt u terecht voor een breed scala aan tandheelkundige behandelingen, waaronder algemene tandheelkunde, esthetische tandheelkunde, chirurgie, implantologie, prothetiek en orthodontie.

De praktijk in Woensel, Eindhoven, is geopend van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 16:00 uur.

Vink tandtechniek eindhoven woensel
vink tandtechniek waalre
tandtechniek waalre

Kom eens langs voor een intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering (exclusief uw eigen risico, informeer bij uw zorgverzekeraar voor de daadwerkelijke vergoedingen). Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek