819 Ratings 9,3

Home / Over ons / Leende

Vink tandtechniek Leende

  • Geen doorverwijzing nodig
  • Implantologie
  • Prothese specialist
  • Goede klantbeoordelingen!

Vink Tandtechniek Leende

Vink Tandtechniek in Leende ligt heel praktisch vlakbij de A2, in de buurt van Eindhoven. Hier bieden we in samenwerking Tandartspraktijk Volmondig een uitgebreid aanbod van tandheelkundige behandelingen. De specialisten van deze praktijk voeren naast algemene tandheelkundige ingrepen ook kroon- en brugwerk, het plaatsen van implantaten en het aanmeten van kunstgebitten of klikgebitten aan. De kronen, bruggen, protheses en kunstgebitten worden door de tandtechniekers van Vink Tandtechniek vervaardigd.

Door deze samenwerking bent u er niet alleen verzekerd dat u het allerbeste resultaat met een perfecte pasvorm heeft, uw tandtechnische producten zijn ook nog eens snel klaar.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust of plan een terugbelverzoek in voor meer informatie. Wij denken graag met u mee en plannen graag samen met u een afspraak in.

De specialist van Vink Tandtechniek Leende

Arnold Claes

Arnold Claeijs
Implantoloog

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Met al meer dan 45 jaar ervaring zijn wij de specialist voor uw kunstgebit! Bekijk ook de video.

De specialiteit van onze tandheelkundige kliniek in Leende

Angst voor de tandarts is een veelvoorkomende, maar ook vaak onderschatte angst die mensen van alle leeftijden kan treffen. Dergelijke angst kan variëren van lichte nervositeit tot intense paniek. Vooral in het laatste geval weerhoudt dit mensen om naar de tandarts te gaan waardoor er diverse tandheelkundige problemen kunnen ontstaan.

Vink Tandtechniek in Leende is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met ernstige angst voor de tandartsstoel. Wij hebben begrip voor uw spanning en zorgen en nemen uitgebreid de tijd om de behandeling langzaam op te bouwen. We leggen u precies uit welke handelingen uitgevoerd gaan worden en nemen waar nodig pauzes. Op deze manier wordt uw bezoek aan de tandarts een stuk prettiger en comfortabeler.

Implantaten in Leende laten plaatsen

Wanneer u een of meerdere tanden bent verloren, kunnen deze door implantaten  worden vervangen. U kunt deze implantaten als kunstwortels zien die in het kaakbot worden geplaatst. Op deze manier vormt een implantaat een solide basis voor kronen, bruggen of protheses.

Onze tandheelkundige kliniek in Leende heeft een eigen implantoloog die er samen met de tandtechnici van Vink Tandtechniek voor zorgt dat uw implantaat of implantaten nauwelijks van uw eigen tanden en kiezen zijn te onderscheiden. Hierdoor kunt u weer vol zelfvertrouwen eten en lachen

Kunstgebitten en overige protheses

Wanneer er sprake is van ontbrekende tanden en weefsels is een prothese ook een goed hulpmiddel om de natuurlijke functie van de mond te herstellen. Bij Vink Tandtechniek in Leende kunt u zowel voor protheses als volledige kunstgebitten en klikgebitten terecht. Deze tandtechnische hulpmiddelen worden met grote precisie in ons laboratorium in Waalre gemaakt zodat u bent verzekerd van een perfecte pasvorm.

Heeft u een prothese die niet lekker zit? We maken graag aanpassingen zodat u weer zorgeloos kunt eten. Wanneer uw kunstgebit beschadigd is geraakt kunnen onze experts dit snel en vakkundig weer repareren.

Zien we u snel in Leende?

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Vink Tandtechniek in Leende. Het toegewijde team staat klaar om u te voorzien van hoogwaardige tandheelkundige zorg en op maat gemaakte protheses. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken of stuur ons een terugbelverzoek via onze website. Tot ziens bij Vink Tandtechniek!

Uitgelichte informatie

Vink Tandtechniek bevindt zich in de tandartspraktijk van Tandartspraktijk Volmondig in Leende. Vink Tandtechniek en Tandartspraktijk Volmondig werken nauw samen door de tandheelkundige expertise van Volmondig te combineren met het vakmanschap van Vink Tandtechniek in het vervaardigen van protheses. Dit resulteert in een geïntegreerde aanpak voor hoogwaardige tandheelkundige zorg en op maat gemaakte protheses.

In Leende bieden we diverse tandheelkundige behandelingen aan. Dit varieert van algemene tandheelkunde tot kroon- en brugwerk en het plaatsen van implantaten of kunstgebitten.

De specialisten van onze tandheelkundige kliniek in Leende zijn gespecialiseerd in het behandelen van mensen met angst voor de tandarts. Of u nu enkel nerveus bent of paniekaanvallen vreest, bij onze specialisten bent u altijd in goede handen.

Onze praktijk in Leende is op maandag tot en met donderdag geopend van 8:15 tot 17:00. Voor spoedgevallen kunt u om de week (even weken en op afspraak) op zaterdagen bij onze hoofdvestiging in Waalre terecht.

Gespecialiseerde tandheelkundige zorg, zoals het aanmeten van een kunstgebit of het plaatsen van implantaten, brengt meestal ook de nodige kosten met zich mee. Of uw zorgverzekering deze kosten (gedeeltelijk) vergoed is afhankelijk van uw specifieke polis. Tijdens een intakegesprek kijken we graag met u mee om te zien voor welke vergoedingen u in aanmerking komt.

tandtechniek waalre
Vink tandtechniek Leende
vink tandtechniek waalre

Kom eens langs voor een intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering (exclusief uw eigen risico, informeer bij uw zorgverzekeraar voor de daadwerkelijke vergoedingen). Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek