824 Ratings 9,3

Home / Over ons / Maastricht

Vink tandtechniek Maastricht

  • Eigen laboratorium
  • Geen doorverwijzing nodig
  • Implantologie
  • Prothese specialist
  • Kunstgebit in 2 a 3 afspraken klaar!

Al meer dan 45 jaar de specialist voor uw kunstgebit

Vink Tandtechniek Maastricht heet u graag van harte welkom bij onze praktijk in Maastricht, waar wij dagelijks tientallen patiënten voorzien van kunstgebitten op maat. Deze kunstgebitten en klikgebitten sluiten naadloos aan bij de wensen en het huidige gebit van een patiënt.

Bent u zelf ook van plan om een kunstgebit te nemen, om uw kauwvermogen bijvoorbeeld weer te doen laten toenemen en de uitstraling van uw gebit te verbeteren? Onze tandtechniekers vertellen u graag meer over de mogelijkheden van Vink Tandtechniek Maastricht en onze werkwijze.

Wist u bijvoorbeeld dat Vink Tandtechniek een eigen tandtechnisch laboratorium heeft? Zo is het mogelijk om u de allerbeste kwaliteit te bieden voor uw kunstgebit.

Mede hierdoor kan uw nieuwe kunstgebit al in 2 of 3 afspraken klaar zijn, in plaats van de 6 afspraken die bij veel andere praktijken gebruikelijk is. Reparaties en rebasingen zijn meestal zo snel klaar dat u er op kunt wachten

De specialist van Vink Tandtechniek Maastricht

Iris Vrancken

Iris Vrancken
Klinisch prothese technieker

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Met al meer dan 45 jaar ervaring zijn wij de specialist voor uw kunstgebit! Bekijk ook de video.

Tandtechniek Maastricht

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van kunstgebitten, klikgebitten en het passend maken van een kunstgebit en reparaties van kunstgebitten. Door onze expertise en ervaring kunnen wij uw kunstgebit exact zo maken als u wilt. Iedere kleur en vorm tanden is mogelijk! U kunt direct met onze tandarts en tandtechnieker de wens bespreken. Zodat u precies het gebit krijgt wat u graag zou willen.
Kortom, wij zijn uw specialist voor alle soorten kunst- en klikgebitten! Doordat wij alles zelf doen, is de kwaliteit van ons product doorgaans hoger dan bij een tandarts. Onze specialisten hebben meer ervaring en een grotere, specifieke kennis over kunstgebitten.

Werkwijze Vink Tandtechniek Maastricht

Vink Tandtechniek Maastricht is een samenwerking tussen Tillmans Mondzorg en Vink Tandtechniek. Vink Tandtechniek is werkzaam in de praktijk van Tillmans Mondzorg. U als patiënt wordt behandeld door een zelfstandige behandelaar van Vink, onder supervisie en in samenspraak met de tandarts, op locatie die behandeling voor u uitvoert. Alle behandelingen worden door de desbetreffende praktijk gedeclareerd bij uw zorgverzekering. Al het tandtechnisch werk wordt gemaakt door Vink Tandtechniek in Waalre. Zo is bij iedere fase van uw behandeling de juiste professional betrokken.

Kunstgebit in Maastricht

Bij Vink Tandtechniek Maastricht bent u aan het juiste adres voor een kunstgebit van hoge kwaliteit. Onze ervaren tandtechnici vervaardigen uw kunstgebit in ons eigen laboratorium. Het kunstgebit wordt volledig op maat gemaakt en aangepast aan uw mond en gebit. U kunt bij ons terecht voor zowel een volledig kunstgebit als een gedeeltelijk kunstgebit.

Een kunstgebit kan voor veel mensen een uitkomst bieden bij het missen van meerdere tanden of kiezen. Bij Vink Tandtechniek Maastricht wordt het kunstgebit gemaakt van hoogwaardige materialen en wordt er uitgebreid de tijd genomen voor de aanpassingen en controles. Op deze manier bent u verzekerd van een kunstgebit dat niet alleen mooi oogt, maar ook goed past en prettig draagt.

U kunt bij ons rekenen op een uitstekende service en persoonlijke aandacht. Wij begrijpen dat het dragen van een kunstgebit een grote impact kan hebben op uw dagelijks leven en staan daarom altijd voor u klaar bij vragen of problemen. Onze specialisten zorgen ervoor dat u tevreden de deur uit gaat en jarenlang kunt genieten van uw nieuwe kunstgebit.

Klikgebit in Maastricht

Een klikgebit op implantaten biedt vele voordelen ten opzichte van een regulier kunstgebit. Zo blijft het kaakbot volledig intact, doordat de implantaten zorgen voor behoud van de natuurlijke functie van de wortels. Dit voorkomt verdere slinking van het kaakbot en vermindert daarmee ook de kans op andere tandheelkundige problemen. Bovendien zit het klikgebit stevig vast, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over verschuivingen of loszittende protheses tijdens het eten of spreken.

Bij Vink Tandtechniek Maastricht hebben we ruime ervaring in het plaatsen van klikgebitten op implantaten. Onze implantoloog zorgt ervoor dat de implantaten op de juiste manier worden geplaatst, zodat uw klikgebit perfect past en stevig vastzit. We werken daarbij alleen met hoogwaardige materialen, zodat u jarenlang plezier kunt hebben van uw nieuwe gebit.

Naast het plaatsen van het klikgebit, bieden we bij Vink Tandtechniek Maastricht ook uitstekende nazorg. We begeleiden u bij het wennen aan uw nieuwe gebit en zorgen ervoor dat het gebit goed blijft passen door regelmatige controles en eventuele aanpassingen. Onze service is gericht op het bieden van een zorgeloze ervaring, zodat u weer kunt genieten van een mooi en gezond gebit.

Implantaten in Maastricht

Bij Vink Tandtechniek in Maastricht kunt u terecht voor een implantaten behandeling van topkwaliteit. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en werken met de meest geavanceerde technieken en materialen om uw gebit weer een prachtige uitstraling te geven.

Implantaten zijn een uitstekende oplossing als u problemen heeft met uw gebit. Het vervangen van een tand of kies door een implantaat is een relatief eenvoudige ingreep die grote voordelen met zich meebrengt. Een implantaat is namelijk gemaakt van hoogwaardig titanium en is in staat om uw eigen wortel perfect te vervangen. Dit zorgt voor een natuurlijk uitziend en duurzaam resultaat.

Onze implantoloog zorgt er persoonlijk voor dat het implantaat op een professionele en vakkundige wijze geplaatst wordt. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen en behoeften, zodat het resultaat perfect aansluit op uw specifieke situatie. Bovendien wordt er altijd gezorgd voor een goede nazorg en ondersteuning, zodat u verzekerd bent van een comfortabel en duurzaam resultaat.

Gebitsprotheses in Maastricht

Bij Vink Tandtechniek in Maastricht bieden wij verschillende soorten gebitsprotheses aan, waaronder de flexibele prothese en de frameprothese. De keuze tussen deze twee protheses hangt af van uw persoonlijke situatie en wensen.

Een flexibele prothese is een gedeeltelijke prothese gemaakt van zeer flexibel materiaal, die dient als vervanger voor een beperkt aantal ontbrekende tanden en/of kiezen. Het grote voordeel is dat de gezonde tanden en kiezen behouden kunnen blijven, in tegenstelling tot een regulier kunstgebit. Een ander voordeel is het draagcomfort, doordat er geen verhemelteplaat nodig is. Bij Vink Tandtechniek wordt de flexibele prothese perfect passend gemaakt, waardoor het gebit functioneert alsof het uw eigen tanden zijn. In de meeste gevallen wordt de gedeeltelijke prothese met ankertjes vastgezet aan de bestaande tanden en wordt er rekening gehouden met de kleur van de tanden en het tandvlees voor een esthetisch gezien goede oplossing.

Een frameprothese, ook wel partiële prothese genoemd, is een gedeeltelijk kunstgebit met een metalen basis en minder kunststof dan een normaal gedeeltelijk kunstgebit. Het is de ideale oplossing als u één of meerdere tanden en/of kiezen mist in de mond. Het grote voordeel van een frameprothese is dat deze veel vaster zit dan een normaal gedeeltelijk kunstgebit, omdat het frame voorzien is van haakjes die om de eigen tanden heen klemmen. Hierdoor heeft u als het ware uw eigen tanden weer terug en ervaart u een uitstekend draagcomfort. Bij Vink Tandtechniek wordt er gezorgd voor een perfect passende frameprothese met een uitstekende service.

Uitgelichte informatie

Het team met tandtechniekers van Vink Tandtechniek Maastricht bestaat uit verschillende specialisten voor het maken van kunstgebitten. Doordat wij ons enkel bezig houden met het op maat maken van kunstgebitten, hebben deze specialisten een zeer vakspecifieke kennis. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van ons product waarborgen. Met meer dan 45 jaar ervaring geven we u graag advies over het nemen van een klik- of kunstgebit.

Standaard beschikt iedere praktijk van Vink Tandtechniek over twee specialisten, naast de tien specialisten binnen onze hoofdvestiging in Waalre. Zij kunnen u helpen bij het aanmeten en produceren van kunstgebitten. Zo wordt u snel geholpen en krijgt u bij ons een persoonlijke aandacht voor, tijdens en na de behandeling.

Kiest u voor een behandeling van onze tandtechniekers in Maastricht, dan kiest u voor een uitgebreide persoonlijke en gespecialiseerde aandacht. Wij vinden het belangrijk, dat u op de hoogte bent van de mogelijkheden en de gang van zaken bij het aanmeten of plaatsen van een kunstgebit. Wij nemen de tijd voor u. Doordat uw nieuwe kunstgebit in ons eigen tandtechnisch laboratorium wordt geproduceerd, wordt u het gehele traject geholpen door dezelfde tandarts, implantoloog en tandtechnieker.

Door ons laboratorium bent u niet langer afhankelijk van verschillende partijen, wat bij een standaardtandarts doorgaans wel het geval is. Een tandarts meet het kunstgebit aan, waarna de tandarts dit vervolgens bij een ander bedrijf laat produceren. Vink Tandtechniek werkt anders, door onze nauwe samenwerkingen is het alsof alles zich onder één dak bevindt! Dit geeft u het gewenste vertrouwde gevoel, en verzekerd u van de aller hoogste kwaliteit.

Wat maakt het zo aantrekkelijk om te kiezen voor een tandtechnicus in de praktijk van Vink Tandtechniek? Simpelweg de specialistische vakkennis van onze tandtechniekers. Wij kunnen u een professioneel advies op maat geven over het aanmeten en produceren van een kunstgebit.

Doordat u het gehele traject door dezelfde tandtechnicus geholpen wordt, is de kwaliteit van het uiteindelijke product hoger, dan wanneer u een dergelijke behandeling bij een tandarts zou laten uitvoeren. Onze klinisch tandtechicus meet namelijk niet alleen uw kunstgebit aan maar deze maakt ook het gehele kunstgebit voor u.

Wanneer u te maken krijgt met een kapot kunstgebit, staat Vink Tandtechniek in Maastricht voor u klaar.

Woont u in de omgeving van Maastricht, maak dan gerust een afspraak met een van de gespecialiseerde tandtechniekers in onze praktijk. Vaak is een reparatie van uw kunstgebit snel uitgevoerd. Waarmee kunnen we u helpen?

Uiteraard brengt een (nieuw) kunstgebit of klikgebit kosten met zich mee. Gelukkig wordt doorgaans een groot deel van de behandeling vergoedt vanuit het basispakket van de zorgverzekering. Hiervoor hoeft u dus geen aanvullende tandartsverzekering te hebben! In sommige gevallen wordt maximaal 75% van de behandeling vergoed. Bij een nieuw klikgebit is dat soms zelfs meer dan 90%. Let wel altijd op uw eigen risico en informeer vooraf bij uw zorgverlener naar de exacte vergoeding.

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u onder voorwaarden vaak in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Wanneer u kiest voor een kunstgebit, wilt u vanzelfsprekend zo snel mogelijk geholpen worden. Door te kiezen voor een behandeling bij een van onze tandtechniekers in Maastricht, bent u ervan verzekerd dat een reparatie aan uw kunstgebit dezelfde dag nog is uitgevoerd. Vaak kunt u wachten op een kunstgebit reparatie zo ook bij het opvullen ofwel passen maken van uw kunstgebit.

maastricht vink tandtechniek
vink tandtechniek waalre
tandtechniek waalre

Kom eens langs voor een intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering (exclusief uw eigen risico, informeer bij uw zorgverzekeraar voor de daadwerkelijke vergoedingen). Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek