824 Ratings 9,3

Home / Over ons / Terneuzen

Vink tandtechniek Terneuzen

  • Geen doorverwijzing nodig
  • Implantologie
  • Prothese specialist
  • Goede klantbeoordelingen!

Vink Tandtechniek in Terneuzen

Vink Tandtechniek in Terneuzen is gevestigd in tandartspraktijk Bonnez en bestaat uit een team van ervaren tandtechnici. Door onze nauwe samenwerking met de tandartsen van tandartspraktijk Bonnez kunnen wij een naadloze afstemming garanderen tussen tandheelkunde en tandtechniek. Het team van tandartsen en tandtechnici communiceert nauw met elkaar om ervoor te zorgen dat uw behandelingen perfect worden uitgevoerd. Uw wensen en behoeften staan altijd centraal. Door te kiezen voor Vink Tandtechniek in tandartspraktijk Bonnez, kiest u voor hoogwaardige zorg en een persoonlijke benadering. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen te werken aan een gezond en stralend gebit. Neem eenvoudig contact op voor meer informatie of plan een afspraak in.

De specialist van Vink Tandtechniek Terneuzen

Roberto Alejandro Aquila Badani
Tandtechnieker

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Met al meer dan 45 jaar ervaring zijn wij de specialist voor uw kunstgebit! Bekijk ook de video.

Tandheelkundige behandelingen bij Vink Tandtechniek in Terneuzen

Bij Vink Tandtechniek willen we dat elke stap van uw behandeling perfect verloopt, vanaf het eerste consult tot aan de nazorg. We begrijpen dat iedereen verschillende behoeften heeft, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die precies passen bij uw wensen en verwachtingen. We kijken ernaar uit om u te helpen uw gebit gezond en stralend te maken.

Kunstgebit in Terneuzen: ontdekt de mogelijkheden

Bent u op zoek naar een betrouwbare oplossing voor ontbrekende tanden? Bij Vink Tandtechniek in Terneuzen bieden we hoogwaardige kunstgebitten die perfect passen en comfort bieden, zodat u weer vol zelfvertrouwen kunt lachen en eten. Onze ervaren tandtechnici staan klaar om u te begeleiden door de mogelijkheden van kunstgebitten. Of u nu behoefte heeft aan een nieuw kunstgebit, reparaties, het passend maken van een bestaand gebit, of zelfs het verkennen van geavanceerde opties zoals klikgebitten, we hebben de expertise en technologie om aan uw behoeften te voldoen.

Klikgebit op implantaten in Terneuzen

Het klikgebit is een goede oplossing voor mensen die last hebben van loszittende kunstgebitten of tandeloosheid. Als u één of meerdere tanden mist en op zoek bent naar een permanente vervanging, kunnen implantaten in combinatie met een klikgebit een natuurlijke en esthetische oplossing bieden. Het klikgebit op implantaten wordt mogelijk gemaakt door een nauwe samenwerking tussen Vink Tandtechniek en tandartspraktijk Bonnez. Onze ervaren tandtechnici werken samen met de tandartsen van tandartspraktijk Bonnez om ervoor te zorgen dat de implantaten nauwkeurig worden geplaatst en het klikgebit perfect wordt vervaardigd.

Implantaten in Terneuzen

Bent u op zoek naar een permanente oplossing voor één of meerdere ontbrekende tanden? Overweeg dan implantaten. Implantaten zijn titanium schroeven die in het kaakbot worden geplaatst en dienen als kunstwortels voor vervangende tanden of kronen. Bij Vink Tandtechniek werken we nauw samen met tandartspraktijk Bonnez om implantaten van hoge kwaliteit te plaatsen en te integreren met onze hoogwaardige tandtechnische oplossingen.

Diverse gebitsprotheses in Terneuzen: frameprothese en flexibele prothese

Bij Vink Tandtechniek in Terneuzen bieden we verschillende gebitsprotheses aan om aan de unieke behoeften van onze patiënten te voldoen. Twee van de populaire opties die we aanbieden zijn de frameprothese en de flexibele prothese.

Een frameprothese is een gedeeltelijke prothese die bestaat uit een metalen frame dat rondom de natuurlijke tanden of implantaten wordt geplaatst. Dit frame zorgt voor stabiliteit en ondersteuning van de prothese. Ze zijn een uitstekende keuze voor patiënten met meerdere ontbrekende tanden die nog voldoende natuurlijke tanden hebben om de prothese te ondersteunen.

Een flexibele prothese is gemaakt van een zacht en buigzaam materiaal dat zich aanpast aan de vorm van uw mond. Dit maakt het comfortabel om te dragen en vermindert het risico op irritatie van het tandvlees. Flexibele protheses zijn een goede optie voor patiënten die gevoelig zijn voor traditionele prothesematerialen of die last hebben van terugtrekkend tandvlees.

Maak eenvoudig een afspraak

Bij Vink Tandtechniek, gevestigd in tandartspraktijk Bonnez, streven we naar optimale zorg en een persoonlijke aanpak. Onze tandartsen en tandtechnici werken nauw samen om uw behandeling soepel te laten verlopen, met uw behoeften als prioriteit. Of u nu implantaten, een kunstgebit, of een andere prothese nodig heeft, wij bieden deskundige zorg op maat. Bel ons of vul ons online formulier in voor een afspraak. We kijken ernaar uit u te verwelkomen en u te helpen aan een gezond en stralend gebit.

Uitgelichte informatie

Ja, buiten de openingstijden van tandartspraktijk Bonnez kunt u terecht bij de spoedtandarts van wacht voor dringende tandheelkundige hulp.

Vink Tandtechniek werkt binnen Tandartspraktijk Bonnez. U wordt behandeld door een specialist van Vink Tandtechniek onder toezicht van de tandarts, op dezelfde locatie. Alle behandelingen worden gedeclareerd via uw zorgverzekering. Het tandtechnisch werk wordt uitgevoerd door Vink Tandtechniek in Waalre, met betrokkenheid van de juiste professional in elke fase van uw behandeling.

Het team van Vink Tandtechniek bestaat uit ervaren tandtechnici die gespecialiseerd zijn in het vervaardigen van hoogwaardige tandtechnische producten voor onze patiënten.

Het team van Tandartspraktijk Bonnez bestaat uit ervaren tandartsen, paro/preventie-assistenten en assistenten die zich inzetten voor uw mondgezondheid.

Ja, meestal dekt de zorgverzekering een groot deel van de kosten van een nieuw kunstgebit of klikgebit vanuit het basispakket. Aanvullende verzekering is vaak niet nodig, let wel op uw eigen risico. Wij kunnen u helpen bij het raadplegen van uw zorgverzekeraar voor een indicatie van de vergoeding. Let op: de vergoeding kan per verzekeraar en polis verschillen.

Disclaimer: De informatie over vergoedingen door zorgverzekeraars is slechts een indicatie. Voor exacte informatie over vergoedingen en voorwaarden adviseren wij u contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Vink tandtechniek terneuzen
Vink tandtechniek terneuzen
tandtechniek waalre

Kom eens langs voor een intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering (exclusief uw eigen risico, informeer bij uw zorgverzekeraar voor de daadwerkelijke vergoedingen). Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek