819 Ratings 9,3

Home / Over ons / Vleuten

Vink Tandtechniek vestiging Vleuten

 • Goede klantbeoordelingen
 • Geen doorverwijzing nodig
 • Implantologie

Bij Vink Tandtechniek in Vleuten

U bent van harte welkom bij Vink Tandtechniek in Vleuten, waar u persoonlijke aandacht en professionele zorg kunt verwachten. Wij streven ernaar om samen met u te werken aan een stralende glimlach. Aarzel niet om een afspraak te maken voor een intakegesprek, waarin we uitgebreid kunnen bespreken welke mogelijkheden er voor u zijn.

De specialist van Vink Tandtechniek Vleuten

Sharief Akbar
Tandtechnieker

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Met al meer dan 45 jaar ervaring zijn wij de specialist voor uw kunstgebit! Bekijk ook de video.

Kunstgebitten op maat in Vleuten

Vink Tandtechniek in Vleuten biedt op maat gemaakte tandprotheses, waaronder kunstgebitten, die volledig aan uw individuele wensen en behoeften voldoen. Onze ervaren experts begeleiden u gedurende het gehele proces, van het eerste consult tot de nauwkeurige plaatsing van uw kunstgebit.

Wij garanderen dat uw tandprothese niet alleen perfect past, maar ook uiterst comfortabel aanvoelt. Daarnaast staan wij altijd klaar voor nazorg en eventuele aanpassingen om ervoor te zorgen dat uw tandprothese optimaal blijft functioneren.

Implantaten in Vleuten

Binnen onze praktijk in Vleuten werkt ook een deskundige implantoloog, gespecialiseerd in tandheelkundige implantaten. Implantaten zijn met name geschikt voor patiënten die stabiliteit, functionaliteit en een natuurlijke uitstraling willen herstellen in hun gebit. Ze voorkomen het verschuiven van protheses, verbeteren het kauwvermogen en resulteren in een natuurlijk ogende glimlach. Onze implantoloog begeleidt u door het volledige proces, van de evaluatie van uw geschiktheid voor implantaten tot de zorgvuldige plaatsing ervan.

Klikgebitten met implantaten in Vleuten

Vink Tandtechniek in Vleuten biedt ook hoogwaardige klikgebitten op implantaten aan, waardoor u weer volop kunt genieten van de functionaliteit en het comfort van uw eigen tanden. Een klikgebit is stevig verankerd in zowel uw onder- als bovenkaak, dankzij geavanceerde implantatietechnologie. Dit geeft u de vrijheid om zonder zorgen te eten, praten en lachen. Met een klikgebit kunt u uw dagelijkse activiteiten met vertrouwen hervatten en genieten van een stralende glimlach.

Diverse gebitsprotheses in Vleuten

Bij Vink Tandtechniek in Vleuten kunt u eveneens vertrouwen op op maat gemaakte gebitsprotheses die nauwkeurig worden afgestemd op uw persoonlijke behoeften. Wij bieden verschillende soorten protheses aan, waaronder frameprotheses en flexibele protheses, elk met hun eigen unieke voordelen.

Een frameprothese is met name geschikt wanneer u nog enkele gezonde tanden heeft die als ankerpunten kunnen dienen. Deze prothese rust op een metalen frame dat naadloos aansluit op uw natuurlijke tanden en tandvlees, wat extra stabiliteit en comfort biedt.

Daarnaast hebben wij flexibele protheses, vervaardigd uit een buigzaam en comfortabel materiaal dat zich perfect aanpast aan de vorm van uw mond. Deze protheses zijn een uitstekende keuze voor mensen zonder tanden of met ongeschikte overgebleven tanden als ankerpunten voor een frameprothese. De flexibele prothese biedt niet alleen een uitstekende pasvorm, maar oogt ook zeer natuurlijk.

Uitgelichte informatie

De tandartsen, tandtechniekers en prothesespecialisten van Vink Tandtechniek werken nauw samen om u te helpen. Wij houden rekening met uw wensen, uw persoonlijke situatie en de gezondheid van uw gebit. U kunt voor vrijwel alle tandheelkundige behandelingen terecht bij Vink Tandtechniek:

 • Nieuw kunstgebit
 • “Rebasing” van uw kunstgebit: het gebit past weer perfect in uw mond en blijft goed zitten.
 • Reparaties aan uw kunstgebit, ook met spoed
 • Klikgebit of kunstgebit op implantaten: de prothese klikt vast op drukknoppen. Een klikgebit zit vaster dan een regulier kunstgebit.
 • “All on four” en “all on six”: uw gebit zit vastgeschroefd op 4 of 6 implantaten. U voelt en ziet geen verschil met uw eigen tanden.
 • Partiële prothese of frame prothese: een gedeeltelijk kunstgebit naast uw gezonde tanden.
 • Kronen en bruggen, al dan niet in combinatie met implantaten.
 • Uiteraard trekken wij uw tanden en kiezen wanneer dat nodig is voor een kunst- of klikgebit.

Vink Tandtechniek beheerst het hele proces: van het maken van afdrukken tot het passend maken van uw nieuwe prothese. Wij werken vanuit een eigen tandtechnisch laboratorium van waaruit we het hele proces beheersen en snel kunnen opvolgen. Het verschil met een reguliere tandarts? Bij een reguliere tandarts moet u meerdere malen terugkeren en lang wachten: de tandarts is immers afhankelijk van verschillende partijen om uw kunstgebit passend te maken. Bij ons komt u slechts enkele malen naar de praktijk. Het traject is dan ook korter dan bij een reguliere tandarts.

We gaan door tot u met een prettig gevoel naar huis gaat. Vooraf krijgt u duidelijke info over wat u kunt verwachten en waarom we bepaalde behandelingen uitvoeren. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Een nieuw kunst- of klikgebit zorgt voor de nodige spanning. Samen zorgen we dat u vol vertrouwen de behandeling aanvangt.

In sommige gevallen wordt maximaal 75% van de kosten van een behandeling vergoed vanuit het basispakket van de zorgverzekering. Bij een nieuw klikgebit wordt soms tot 92% vergoed. Let hierbij wel op uw eigen risico. Voor uitgebreide informatie kan u terecht bij uw zorgverzekeraar.

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u onder voorwaarden vaak in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Vink Tandtechniek heeft meer dan 45 jaar ervaring in het maken van kunst- en klikgebitten. Al onze specialisten – tandartsen, implantologen, tandtechniekers – zijn professionals die regelmatig bijkomende opleidingen volgen. Op die manier kunnen we u optimaal adviseren en helpen met de laatste nieuwe technieken.

Het komt altijd ongelegen: uw kunst- of klikgebit is kapot. Maak dan snel een afspraak met één van onze specialisten. Vaak kunt u wachten terwijl wij de reparatie uitvoeren. Zelfs op zaterdag (Alleen locatie Waalre is op even weken en op afspraak op zaterdag geopend).

Vleuten vink tandtechniek
Vleuten vink tandtechniek
Vleuten vink tandtechniek

Kom eens langs voor een intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering (exclusief uw eigen risico, informeer bij uw zorgverzekeraar voor de daadwerkelijke vergoedingen). Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek