819 Ratings 9,3

Home / Over ons / Heemskerk

Vink Tandtechniek Heemskerk

  • Goede klantbeoordelingen
  • Geen doorverwijzing nodig
  • Implantologie

Vink Tandtechniek Heemskerk – ervaren specialist in tandtechniek

Bij Vink Tandtechniek in Heemskerk kunt u terecht voor bijna alles wat te maken heeft met uw kunstgebit, van reparaties tot het laten maken van een volledig nieuw gebit. Onze ervaren specialisten werken met de nieuwste technieken en materialen om ervoor te zorgen dat uw kunstgebit er niet alleen mooi uitziet, maar ook comfortabel zit en goed functioneert.

Vink Tandtechniek heeft al meer dan 45 jaar ervaring in het maken van kunstgebitten en is inmiddels uitgegroeid tot een allround laboratorium voor tandtechniek met alle disciplines en specialismen in eigen huis.

Bovendien biedt Vink Tandtechniek in Heemskerk een uitgebreide intake, waarbij we samen met u kijken naar uw specifieke wensen en behoeften op het gebied van uw kunstgebit. Ook kunt u bij ons terecht zonder doorverwijzing van uw tandarts. Wij werken met de nieuwste technieken en materialen en zorgen er altijd voor dat uw kunstgebit perfect past en er natuurlijk uitziet. Maak vandaag nog een afspraak voor een gesprek bij Vink Tandtechniek Heemskerk en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Kunstgebit in Heemskerk

Bij Vink Tandtechniek Heemskerk begrijpen we dat het vervangen van uw natuurlijke tanden door een kunstgebit een grote stap kan zijn. Daarom zorgen wij voor een zorgvuldige en persoonlijke behandeling waarbij u zich op uw gemak voelt.

Tijdens de eerste afspraak bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. We kijken naar uw huidige gebit en bepalen samen met u welk type kunstgebit het beste bij u past. Vervolgens maken we afdrukken en bepalen we de beet en de kleur van het kunstgebit. Dit doen we met veel zorg en aandacht, zodat het kunstgebit goed aansluit en natuurlijk oogt.

Bij Vink Tandtechniek Heemskerk maken we gebruik van hoogwaardige materialen en moderne technieken om uw kunstgebit op maat te maken. Onze ervaren specialisten zorgen voor een perfecte afwerking, zodat uw kunstgebit comfortabel zit en goed functioneert. Na de behandeling geven we u graag advies over het onderhoud en de reiniging van uw nieuwe kunstgebit, zodat u er jarenlang plezier van heeft. Bij Vink Tandtechniek Heemskerk kunt u rekenen op een persoonlijke, professionele en kwalitatief hoogwaardige behandeling voor uw kunstgebit.

De specialist van Vink Tandtechniek Heemskerk

Willem Launspach

Willem Launspach
Tandprotheticus

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Met al meer dan 45 jaar ervaring zijn wij de specialist voor uw kunstgebit! Bekijk ook de video.

Klikgebit in Heemskerk

Een klikgebit is een vorm van een kunstgebit dat op implantaten wordt bevestigd, waardoor het gebit zeer stevig vastzit. Dit is anders dan bij een regulier kunstgebit dat los in de mond ligt en vaak met kleefpasta wordt vastgezet. Het grote voordeel van een klikgebit is dat het veel stabieler is en nauwelijks verschuift, waardoor u vol vertrouwen kunt eten en praten. Bovendien blijft het kaakbot gezond en intact, omdat de implantaten de functie van de wortels overnemen.

Bij Vink Tandtechniek Heemskerk maken we gebruik van implantaten die onze eigen implantoloog in de kaak zal zetten. Onze implantoloog heeft ruime ervaring met implantologie en werkt met de nieuwste technieken en materialen om de beste resultaten te kunnen garanderen. Het plaatsen van implantaten is een kleine ingreep die in onze eigen praktijk kan worden uitgevoerd.

Na de plaatsing van de implantaten zal er een genezingsperiode volgen waarin het bot zich aan de implantaten hecht. Vervolgens kan het klikgebit op de implantaten worden bevestigd, waardoor u weer vol zelfvertrouwen kunt lachen en eten. Onze specialisten zorgen ervoor dat het klikgebit perfect op maat wordt gemaakt, zodat het comfortabel zit en er natuurlijk uitziet.

Gebitsprotheses in Heemskerk

Bij Vink Tandtechniek Heemskerk kunt u ook terecht voor verschillende soorten gebitsprotheses. Een gebitsprothese is een uitneembare constructie die uw eigen tanden en kiezen vervangt. Er zijn verschillende soorten protheses beschikbaar, waaronder de frame prothese en de flexibele prothese.

Een frame prothese bestaat uit een metalen frame dat om de overgebleven tanden en kiezen heen zit. Op dit frame wordt de prothese bevestigd. Een flexibele prothese is gemaakt van flexibel materiaal dat zich aanpast aan de vorm van uw mond. Beide typen protheses hebben hun eigen voor- en nadelen en welke het beste bij u past, hangt af van uw persoonlijke situatie.

Uitgelichte informatie

Indien u gebruik maakt van onze tandprothetische diensten in Heemskerk, zult u merken dat in veel gevallen maximaal 75% van de behandelkosten vergoed worden vanuit het basispakket van uw zorgverzekering. Voor specifieke behandelingen, zoals het laten plaatsen van een nieuw klikgebit, wordt soms zelfs 92% van de kosten vergoed. Zonder een aanvullende verzekering heeft u recht op deze vergoeding, let wel altijd op uw eigen risico en informeer vooraf bij uw zorgverlener naar de exacte vergoeding.

Heemskerk Vink tandtechniek
Heemskerk Vink tandtechniek
tandtechniek waalre

Kom eens langs voor een intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering (exclusief uw eigen risico, informeer bij uw zorgverzekeraar voor de daadwerkelijke vergoedingen). Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek