824 Ratings 9,3

Home / Over ons / Diemen

Vink tandtechniek Diemen

  • Geen doorverwijzing nodig
  • Implantologie
  • Prothese specialist
  • Goede klantbeoordelingen!

Vink Tandtechniek in Diemen

Bij Vink Tandtechniek draait alles om uw glimlach. Samen zorgen we ervoor dat u met een gezond en stralend gebit door het leven gaat. Of u nu een nieuwe prothese nodig heeft, een klikgebit overweegt, of esthetische tandheelkunde zoekt, bij ons bent u aan het juiste adres.

Vink Tandtechniek is gevestigd in de tandartspraktijk Tandartsenpraktijk de Kruidenhof, gelegen in Diemen. De samenwerking tussen Vink Tandtechniek en Tandartsenpraktijk de Kruidenhof is een belangrijke pijler van onze dienstverlening.

Door onze krachten te bundelen, kunnen we u diverse tandheelkundige behandelingen aanbieden. De behandelingen worden uitgevoerd door een team van ervaren specialisten. Onze tandtechniekers werken nauw samen met de tandartsen, implantologen, mondhygiënisten en assistentes van de praktijk om ervoor te zorgen dat uw gebit de best mogelijke zorg krijgt.

Kom langs en ervaar zelf de voordelen van onze nauwe samenwerking!

De specialist van Vink Tandtechniek Diemen

Mark Plas

Mark Plas
klinisch prothese technicus

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Met al meer dan 45 jaar ervaring zijn wij de specialist voor uw kunstgebit! Bekijk ook de video.

Bekijk alle behandelingen

Bij de praktijk in Diemen kunt u terecht voor diverse tandheelkundige behandelingen. We gebruiken de nieuwste technieken en materialen om ervoor te zorgen dat u de beste zorg krijgt. Door de nauwe samenwerking tussen de tandartsen en tandtechniekers, krijgt u de best mogelijke zorg en een complete behandeling.

Kunstgebitten en klikgebitten

Heeft u een volledig kunstgebit nodig? Bij Vink Tandtechniek maken we gebruik van geavanceerde 3D-technologie om een kunstgebit te maken dat perfect bij u past. Dit zorgt ervoor dat uw gebit goed en stevig in uw mond zit. Voor wie op zoek is naar een stabieler alternatief voor een gewoon kunstgebit, bieden we ook klikgebitten aan. Deze worden bevestigd op implantaten, waardoor ze extra stevig zitten.

Gedeeltelijke Protheses (Frameprothese en Flexibele Prothese)

Mist u slechts een deel van uw gebit? Dan zijn gedeeltelijke protheses een goede oplossing. We bieden zowel frameprotheses als flexibele protheses aan. Deze sluiten perfect aan op de rest van uw gebit en bieden een natuurlijke uitstraling en optimaal comfort.

Implantaten

Implantaten zijn een uitstekende oplossing voor het vervangen van ontbrekende tanden. Samen met de implantologen van Tandartsenpraktijk de Kruidenhof zorgen we ervoor dat u implantaten van de hoogste kwaliteit krijgt. Deze bieden een duurzame en betrouwbare basis voor uw nieuwe tanden of protheses.

Periodieke controles, reiniging en preventie

Tijdens een periodieke controle inspecteren de tandartsen uw tanden en tandvlees grondig om problemen vroegtijdig te ontdekken en te behandelen. De mondhygiënisten voeren professionele reinigingen uit, waarbij tandplak en tandsteen worden verwijderd om tandvleesontsteking en gaatjes te voorkomen. Ze geven ook advies over mondhygiëne en preventieve zorg, zodat u uw gebit thuis goed kunt onderhouden.

Protheses op maat

Bij Vink Tandtechniek zijn we gespecialiseerd in het maken van protheses op maat. Onze ervaren tandtechnici werken nauwkeurig om ervoor te zorgen dat uw nieuwe prothese perfect past en comfortabel zit. In ons tandtechnisch laboratorium in Waalre worden alle protheses met de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen vervaardigd. Wij zorgen ervoor dat uw prothese niet alleen functioneel is, maar er ook natuurlijk uitziet. Dankzij onze zorgvuldige werkwijze kunt u weer vol zelfvertrouwen lachen en eten.

Uitgelichte informatie

Vink Tandtechniek en Tandartsenpraktijk de Kruidenhof werken nauw samen om u de beste tandheelkundige zorg te bieden. Onze tandtechnici werken direct met de tandartsen, implantologen en mondhygiënisten van de praktijk samen. Dit zorgt voor een efficiënte en persoonlijke behandeling waarbij alle specialismen onder één dak zijn verenigd.

Het team van Vink Tandtechniek bestaat uit ervaren tandtechnici die gespecialiseerd zijn in het vervaardigen van op maat gemaakte protheses. Ons laboratorium in Waalre is uitgerust met de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat uw protheses perfect passen en van de hoogste kwaliteit zijn.

Het team van Tandartsenpraktijk de Kruidenhof in Diemen bestaat uit implantologen, tandartsen, assistentes, mondhygiënisten en ondersteunend personeel. Samen bieden zij een breed scala aan tandheelkundige behandelingen en zorgen zij voor een persoonlijke en betrokken benadering.

In de tandartspraktijk in Diemen kunt u terecht voor kunstgebitten, klikgebitten, gedeeltelijke protheses (zoals frameprotheses en flexibele protheses), en implantaten. We voeren ook periodieke controles uit en bieden preventie en reiniging aan. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor esthetische tandheelkunde, zoals tanden bleken en het plaatsen van facings. Kortom, we bieden complete tandheelkundige zorg onder één dak.

De praktijk in Diemen is geopend van maandag tot en met vrijdag, van 8.00 uur tot 16.30 uur. Daarnaast zijn we ook op zaterdag geopend, van 10.00 uur tot 15.00 uur.

U kunt een afspraak maken door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen en eventuele vragen te beantwoorden.

Vink tandtechniek diemen
Vink tandtechniek diemen
vink tandtechniek waalre

Kom eens langs voor een intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering (exclusief uw eigen risico, informeer bij uw zorgverzekeraar voor de daadwerkelijke vergoedingen). Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek