819 Ratings 9,3

Home / Over ons / Den Haag

Vink Tandtechniek Den Haag

 • Goede klantbeoordelingen
 • Geen doorverwijzing nodig
 • Implantologie

De specialist voor uw kunst- of klikgebit

Vink Tandtechniek in Den Haag heeft jarenlang ervaring met kunst- en klikgebitten. U heeft als patiënt een passende oplossing nodig: wij houden rekening met uw wensen en geven u graag advies en informatie. Op deze locatie is behandeling door de tandarts onder narcose mogelijk!

U lacht graag. Maar mist u één of meerdere tanden? Dan kan een kunst- of klikgebit voor u een oplossing zijn. Misschien heeft u al een kunst- of klikgebit en wilt u dat graag aanpassen of vernieuwen?

De specialist van Vink Tandtechniek Den Haag

Chantal Everts

Chantal Everts
Klinisch prothese technieker

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Met al meer dan 45 jaar ervaring zijn wij de specialist voor uw kunstgebit! Bekijk ook de video.

Persoonlijke service

Wanneer u kiest voor een behandeling bij Vink Tandtechniek in Den Haag, doorloopt u als het ware een traject. Van intake gesprek tot nazorg: u wordt gedurende het hele traject geholpen door hetzelfde team. Zo weet de tandtechnicus precies wat u wenst. Hij levert maatwerk af, precies zoals u in gedachten heeft.

Werkwijze Vink Tandtechniek Den Haag

Vink Tandtechniek Den Haag is een samenwerking tussen Tandartspraktijk Den Haag Centrum en Vink Tandtechniek. Vink Tandtechniek is werkzaam in de praktijk van Tandartspraktijk Den Haag Centrum. U als patiënt wordt behandeld door een zelfstandige behandelaar van Vink, onder supervisie en in samenspraak met de tandarts, op locatie die behandeling voor u uitvoert. Alle behandelingen worden door de desbetreffende praktijk gedeclareerd bij uw zorgverzekering. Al het tandtechnisch werk wordt gemaakt door Vink Tandtechniek in Waalre. Zo is bij iedere fase van uw behandeling de juiste professional betrokken.

Kunstgebit in Den Haag

Vink Tandtechniek in Den Haag is dé specialist als het gaat om het vervaardigen van kunstgebitten. Een kunstgebit is een goede oplossing voor mensen die al hun tanden en kiezen hebben verloren of deze binnenkort gaan verliezen. Bij Vink Tandtechniek wordt er eerst een uitgebreide intake gehouden om de wensen en verwachtingen van de patiënt te bespreken. Vervolgens wordt er een afdruk van de mond gemaakt, waarmee het kunstgebit op maat wordt gemaakt. Het kunstgebit wordt uitvoerig getest en aangepast, zodat het perfect past en de patiënt weer kan genieten van een stralende lach en goed functionerende tanden. Bij Vink Tandtechniek staat kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop, waardoor u verzekerd bent van een uitstekend resultaat.

Tandprotheticus in Den Haag

Bij Vink Tandtechniek werken ook tandprothetici. Een tandprotheticus is een specialist op het gebied van het aanmeten en vervaardigen van gebitsprotheses. Het grote voordeel van het hebben van een tandprotheticus in een praktijk is dat zij de patiënt van begin tot eind kunnen begeleiden tijdens het proces van het aanmeten en vervaardigen van een gebitsprothese. Zo kan de patiënt voor alles terecht bij één aanspreekpunt en is er sprake van een nauwe samenwerking tussen de tandarts, de tandtechnicus en de tandprotheticus. Bij Vink Tandtechniek staat kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop, waardoor u verzekerd bent van een optimaal resultaat en een stralende lach. Dankzij de aanwezigheid van tandprothetici in de praktijk kunt u hier terecht voor een volledige dienstverlening op het gebied van gebitsprotheses, waarbij er altijd gezocht wordt naar de beste oplossing voor uw individuele situatie.

Gebitsprothese in Den Haag

Vink Tandtechniek in Den Haag is dé specialist op het gebied van gebitsprotheses. Er zijn verschillende soorten protheses, waaronder de frame prothese en de flexibele prothese. De frame prothese is gemaakt van een metalen frame met daarop tanden en kiezen bevestigd. Dit type prothese is geschikt voor mensen die nog een aantal gezonde tanden hebben en dus niet het volledige gebit hoeven te vervangen. De flexibele prothese is daarentegen gemaakt van een flexibel materiaal dat zich aanpast aan de vorm van de mond. Dit type prothese is geschikt voor mensen met weinig kaakbot en/of weinig tandvlees, waardoor een traditionele prothese niet goed past. Het grote voordeel van een flexibele prothese is dat deze comfortabeler aanvoelt dan een frame prothese en minder snel stuk gaat. Bij Vink Tandtechniek wordt er altijd gekeken naar de individuele situatie van de patiënt om de juiste keuze te maken voor het type prothese. Met persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel, bent u bij Vink Tandtechniek verzekerd van een gebitsprothese op maat.

Klikgebit in Den Haag

Vink Tandtechniek in Den Haag biedt ook de mogelijkheid voor een klikgebit. Een klikgebit is een gebitsprothese die op implantaten in de kaak wordt vastgeklikt. Dit zorgt voor extra stabiliteit en comfort, waardoor het klikgebit beter blijft zitten dan een traditionele prothese

Een klikgebit wordt aanbevolen voor mensen die meerdere tanden missen en niet langer in staat zijn om een ​​traditioneel kunstgebit te dragen. Het is ook een optie voor mensen die last hebben van botverlies in de kaak als gevolg van langdurig gebruik van een kunstgebit. Het klikgebit biedt daarnaast meer stabiliteit en comfort dan een traditioneel kunstgebit en kan daardoor de kwaliteit van leven van de drager verbeteren.

Bij Vink Tandtechniek wordt eerst een uitgebreid behandelplan opgesteld, waarbij gekeken wordt naar de individuele situatie van de patiënt. Vervolgens worden er implantaten geplaatst en wordt er een prothese op maat gemaakt die op de implantaten geklikt kan worden. We maken gebruik van implantaten die onze eigen implantoloog in de kaak zal zetten. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staat bij ons voorop, waardoor u verzekerd bent van een optimaal resultaat en een stralende lach.

Implantaten in Den Haag

Vink Tandtechniek in Den Haag biedt ook implantaten aan als oplossing voor het vervangen van missende tanden en kiezen. Een implantaat is een kunstmatige tandwortel die in het kaakbot wordt geplaatst. Na het plaatsen van het implantaat kan er een kroon, brug of prothese op worden bevestigd, waardoor het lijkt alsof er weer een natuurlijke tand of kies aanwezig is. Bij Vink Tandtechniek wordt eerst een uitgebreide intake gehouden om te beoordelen of een implantaat geschikt is voor de patiënt. Vervolgens wordt er een behandelplan opgesteld en wordt het implantaat geplaatst. Na de ingreep wordt er een tijdelijke oplossing geplaatst, zodat de patiënt niet zonder tanden of kiezen hoeft rond te lopen. Na een aantal maanden zal het implantaat vastgroeien in het kaakbot, waarna er een definitieve kroon, brug of prothese op kan worden bevestigd. Bij Vink Tandtechniek staat kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop, waardoor u verzekerd bent van een optimaal resultaat en een mooi en functioneel gebit.

Uitgelichte informatie

De tandartsen, tandtechniekers en prothesespecialisten van Vink Tandtechniek werken nauw samen om u te helpen. Wij houden rekening met uw wensen, uw persoonlijke situatie en de gezondheid van uw gebit. U kunt voor vrijwel alle tandheelkundige behandelingen terecht bij Vink Tandtechniek:

 • Nieuw kunstgebit
 • “Rebasing” van uw kunstgebit: het gebit past weer perfect in uw mond en blijft goed zitten.
 • Reparaties aan uw kunstgebit, ook met spoed
 • Klikgebit of kunstgebit op implantaten: de prothese klikt vast op drukknoppen. Een klikgebit zit vaster dan een regulier kunstgebit.
 • “All on four” en “all on six”: uw gebit zit vastgeschroefd op 4 of 6 implantaten. U voelt en ziet geen verschil met uw eigen tanden.
 • Partiële prothese of frame prothese: een gedeeltelijk kunstgebit naast uw gezonde tanden.
 • Kronen en bruggen, al dan niet in combinatie met implantaten.
 • Uiteraard trekken wij uw tanden en kiezen wanneer dat nodig is voor een kunst- of klikgebit.

Vink Tandtechniek beheerst het hele proces: van het maken van afdrukken tot het passend maken van uw nieuwe prothese. Wij werken vanuit een eigen tandtechnisch laboratorium van waaruit we het hele proces beheersen en snel kunnen opvolgen. Het verschil met een reguliere tandarts? Bij een reguliere tandarts moet u meerdere malen terugkeren en lang wachten: de tandarts is immers afhankelijk van verschillende partijen om uw kunstgebit passend te maken. Bij ons komt u slechts enkele malen naar de praktijk. Het traject is dan ook korter dan bij een reguliere tandarts.

We gaan door tot u met een prettig gevoel naar huis gaat. Vooraf krijgt u duidelijke informatie over wat u kunt verwachten en waarom we bepaalde behandelingen uitvoeren. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Een nieuw kunst- of klikgebit zorgt voor de nodige spanning. Samen zorgen we dat u vol vertrouwen de behandeling aanvat

Doorgaans wordt maximaal 75% van de kosten van een behandeling vergoed vanuit het basispakket van de zorgverzekering. Bij een nieuw klikgebit wordt soms tot 92% vergoed. Voor uitgebreide informatie kan u terecht bij uw zorgverzekeraar. Houd ook rekening met uw eigen risico.

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u onder voorwaarden vaak in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Vink Tandtechniek heeft meer dan 45 jaar ervaring in het maken van kunst- en klikgebitten. Al onze specialisten – tandartsen, implantologen, tandtechniekers – zijn professionals die regelmatig bijkomende opleidingen volgen. Op die manier kunnen we u optimaal adviseren en helpen met de laatste nieuwe technieken.

Het komt altijd ongelegen: uw kunst- of klikgebit is kapot. Maak dan snel een afspraak met één van onze specialisten. Vaak kunt u wachten terwijl wij de reparatie uitvoeren. Zelfs op zaterdag (Alleen locatie Waalre is op even weken en op afspraak op zaterdag geopend).

den haag vink tandtechniek
vink tandtechniek waalre
tandtechniek waalre

Kom eens langs voor een intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering (exclusief uw eigen risico, informeer bij uw zorgverzekeraar voor de daadwerkelijke vergoedingen). Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek