819 Ratings 9,3

Home / Over ons / Kaatsheuvel

Vink Tandtechniek vestiging Kaatsheuvel

 • Goede klantbeoordelingen
 • Geen doorverwijzing nodig
 • Implantologie

De specialist voor uw tandprotheses

Met meer dan 45 jaar ervaring zijn wij dé specialist in op maat gemaakte kunstgebitten en tandheelkundige implantaten. Ons team van toegewijde tandtechnici staat klaar om u te begeleiden en te voorzien van comfortabele en op maat gemaakte oplossingen voor uw gebitsproblemen.

Bezoek Vink Tandtechniek in Kaatsheuvel en ervaar zelf onze professionele zorg en persoonlijke aandacht. Samen werken we aan een stralende glimlach. Maak gerust een afspraak voor een intakegesprek, waarin we alle mogelijkheden kunnen bespreken.

De specialist van Vink Tandtechniek Kaatsheuvel

Nick de Jong vink tandtechniek Breda

Nick de Jong
Klinisch prothese technieker

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Met al meer dan 45 jaar ervaring zijn wij de specialist voor uw kunstgebit! Bekijk ook de video.

Kunstgebitten op maat in Kaatsheuvel

Vink Tandtechniek in Kaatsheuvel biedt ook hoogwaardige klikgebitten op implantaten aan, waarmee u weer kunt genieten van de functionaliteit en het comfort van uw tanden. Een klikgebit zit stevig vast in uw onder- en/of bovenkaak dankzij implantaten, waardoor u vrijuit kunt eten, praten en lachen zonder zorgen over een loszittend kunstgebit.

Als uw onderkaak flink geslonken is en er onvoldoende grip is voor een regulier kunstgebit, dan is een klikgebit de ideale oplossing. Onze ervaren implantoloog plaatst de implantaten, die als kleine schroefjes in uw kaak worden ingebracht onder verdoving. Deze schroefjes hechten zich op natuurlijke wijze aan het kaakbot, waardoor er een solide basis ontstaat waarop uw nieuwe gebit wordt bevestigd.

Gebitsprotheses op maat in Kaatsheuvel

Bij Vink Tandtechniek in Kaatsheuvel kunt u ook terecht voor op maat gemaakte gebitsprotheses die perfect zijn afgestemd op uw behoeften. We bieden verschillende soorten protheses, waaronder frameprotheses en flexibele protheses, die elk unieke voordelen bieden.

Een frameprothese is met name geschikt wanneer u nog enkele gezonde tanden heeft die als ankerpunten kunnen dienen. Daarnaast bieden we flexibele protheses aan, gemaakt van een buigzaam en comfortabel materiaal dat zich aanpast aan de vorm van uw mond. Deze protheses zijn ideaal voor mensen die geen tanden meer hebben of waarbij de overgebleven tanden ongeschikt zijn als ankerpunten voor een frameprothese.

Implantaten in Kaatsheuvel

Bij Vink Tandtechniek in Kaatsheuvel bieden we hoogwaardige implantaten als oplossing voor het vervangen van ontbrekende tanden en kiezen. Een implantaat, gemaakt van titanium, fungeert als een kunstmatige wortel die stevig in uw kaak wordt geplaatst. Hierop wordt vervolgens de constructie bevestigd, wat resulteert in een stabiel en natuurlijk ogend gebit.

Onze deskundige specialisten in Kaatsheuvel staan klaar om u te begeleiden bij het proces van implantaten en om u te voorzien van een op maat gemaakte oplossing die perfect bij u past.

Uitgelichte informatie

De tandartsen, tandtechniekers en prothesespecialisten van Vink Tandtechniek werken nauw samen om u te helpen. Wij houden rekening met uw wensen, uw persoonlijke situatie en de gezondheid van uw gebit. U kunt voor vrijwel alle tandheelkundige behandelingen terecht bij Vink Tandtechniek:

 • Nieuw kunstgebit
 • “Rebasing” van uw kunstgebit: het gebit past weer perfect in uw mond en blijft goed zitten.
 • Reparaties aan uw kunstgebit, ook met spoed
 • Klikgebit of kunstgebit op implantaten: de prothese klikt vast op drukknoppen. Een klikgebit zit vaster dan een regulier kunstgebit.
 • “All on four” en “all on six”: uw gebit zit vastgeschroefd op 4 of 6 implantaten. U voelt en ziet geen verschil met uw eigen tanden.
 • Partiële prothese of frame prothese: een gedeeltelijk kunstgebit naast uw gezonde tanden.
 • Kronen en bruggen, al dan niet in combinatie met implantaten.
 • Uiteraard trekken wij uw tanden en kiezen wanneer dat nodig is voor een kunst- of klikgebit.

Vink Tandtechniek beheerst het hele proces: van het maken van afdrukken tot het passend maken van uw nieuwe prothese. Wij werken vanuit een eigen tandtechnisch laboratorium van waaruit we het hele proces beheersen en snel kunnen opvolgen. Het verschil met een reguliere tandarts? Bij een reguliere tandarts moet u meerdere malen terugkeren en lang wachten: de tandarts is immers afhankelijk van verschillende partijen om uw kunstgebit passend te maken. Bij ons komt u slechts enkele malen naar de praktijk. Het traject is dan ook korter dan bij een reguliere tandarts.

We gaan door tot u met een prettig gevoel naar huis gaat. Vooraf krijgt u duidelijke informatie over wat u kunt verwachten en waarom we bepaalde behandelingen uitvoeren. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Een nieuw kunst- of klikgebit zorgt voor de nodige spanning. Samen zorgen we dat u vol vertrouwen de behandeling aanvangt.

Doorgaans wordt maximaal 75% van de kosten van een behandeling vergoed vanuit het basispakket van de zorgverzekering. Bij een nieuw klikgebit wordt soms tot 92% vergoed. Voor uitgebreide informatie kan u terecht bij uw zorgverzekeraar. Houd ook rekening met uw eigen risico.

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u onder voorwaarden vaak in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Vink Tandtechniek heeft meer dan 45 jaar ervaring in het maken van kunst- en klikgebitten. Al onze specialisten – tandartsen, implantologen, tandtechniekers – zijn professionals die regelmatig bijkomende opleidingen volgen. Op die manier kunnen we u optimaal adviseren en helpen met de laatste nieuwe technieken.

Het komt altijd ongelegen: uw kunst- of klikgebit is kapot. Maak dan snel een afspraak met één van onze specialisten. Vaak kunt u wachten terwijl wij de reparatie uitvoeren. Zelfs op zaterdag (Alleen locatie Waalre is op even weken en op afspraak op zaterdag geopend).

Kaatsheuvel vink tandtechniek
Kaatsheuvel vink tandtechniek
Kaatsheuvel vink tandtechniek

Kom eens langs voor een intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering (exclusief uw eigen risico, informeer bij uw zorgverzekeraar voor de daadwerkelijke vergoedingen). Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek