Vink Tandtechniek Kliniek Waalre

Kliniek Waalre

Bergstraat 12
5581 BM Waalre

Openingstijden:
ma t/m vr: 08.00 tot 18.00

  • Eigen Laboratorium
  • Angstcoach aanwezig
  • Implantologie
  • Prothese specialist
  • Kunstgebit kan in 2 a 3 afspraken klaar!
309 Klantbeoordelingen: 9,1

Vink Tandtechniek locatie Bergstraat Waalre.

Adres

Bergstraat 12
5581 BM Waalre
Openingstijden:
ma t/m vr: 08.00 tot 18.00

Van harte welkom bij Vink Tandtechniek in Waalre. Wij zijn uw specialist in het vervaardigen van kunstgebitten en klikgebitten. In onze praktijk voorzien wij dagelijks tal van patiënten van kunstgebitten op maat, perfect aansluitend bij de wensen en het huidige gebit van een patiënt.

Wanneer u zelf ook toe bent aan een kunstgebit, om uw kauwvermogen of de uitstraling van uw gebit te verbeteren, zijn wij u graag van dienst. Tijdens een gratis intakegesprek vertellen onze kunstgebit specialisten u graag meer over onze werkwijze 

Vink Tandtechniek Waalre is uw specialist voor:

  • Kunstgebitten
  • Klikgebitten
  • Het passend maken van kunstgebitten
  • Reparaties van kunstgebitten
  • Kunstgebit kan in 2 a 3 afspraken klaar!

Neem contact met mij op!


In onze praktijk voorzien wij dagelijks tal van patiënten van kunstgebitten op maat, perfect aansluitend bij de wensen en het huidige gebit van een patiënt.

040-2216666

Wanneer u zelf ook toe bent aan een kunstgebit, om uw kauwvermogen of de uitstraling van uw gebit te verbeteren, zijn wij u graag van dienst.

Tijdens een gratis intakegesprek vertellen onze kunstgebit specialisten u graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden bij Vink Tandtechniek in Waalre.

Bent u er bijvoorbeeld van op de hoogte, dat wij een eigen tandtechnisch laboratorium hebben? Zodat wij ten alle tijden de allerbeste kwaliteit kunnen garanderen. Dit is ook de reden dat uw nieuwe kunstgebit al in 2 of 3 afspraken klaar kan zijn, in plaats van de 6 afspraken die bij veel andere praktijken gebruikelijk is. Reparaties en rebasingen zijn meestal zo snel klaar dat u er op kunt wachten!

Plan zelf uw gratis intake!

Of bel mij terug op een later tijdstip

en de mogelijkheden bij Vink Tandtechniek in Waalre.
Bent u er bijvoorbeeld van op de hoogte, dat wij een eigen tandtechnisch laboratorium hebben? Dit laboratorium bevindt zich op de andere locatie in Waalre.

Zodat wij ten alle tijden de allerbeste kwaliteit kunnen garanderen. Dit is ook de reden dat uw nieuwe kunstgebit al in 2 of 3 afspraken klaar kan zijn, in plaats van de 6 afspraken die bij veel andere praktijken gebruikelijk is. Reparaties en rebasingen zijn meestal zo snel klaar dat u er op kunt wachten!