824 Ratings 9,3

Home / Over ons / Nieuwegein

Vink tandtechniek Nieuwegein

  • Goede klantbeoordelingen
  • Implantologie
  • Behandelingen onder narcose mogelijk

Expert op het gebied van tandtechniek en tandprothetiek

Vink Tandtechniek Nieuwegein is al meer dan 45 jaar dé expert op het gebied van kunstgebitten, klikgebitten en allround tandtechniek en tandprothetiek. Ons team van ervaren professionals zet zich dagelijks in voor de allerbeste oplossing voor onze patiënten. We zorgen dat uw nieuwe kunstgebit of klikgebit perfect aansluit bij uw wensen en we zijn niet klaar voordat u tevreden, met een lach en zelfvertrouwen naar buiten gaat.

Voordat we samen het behandeltraject ingaan geven we standaard advies op maat. Daarnaast bieden we zeer snelle service, omdat we beschikken over ons eigen tandtechnisch laboratorium.

Dit komt niet alleen de snelheid, maar ook de kwaliteit van uw nieuwe kunst- of klikgebit ten goede.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor reparaties of het beter passend maken van uw huidige kunstgebit. In de meeste gevallen is een kapot of beschadigd gebit direct te repareren terwijl u wacht. Ook het rebasen (opnieuw passend maken) van uw gebit is in veel gevallen snel gebeurd.

Twijfelt of denkt u over een (nieuw) kunst- of klikgebit of is uw huidige gebit aan reparatie of rebasing toe? Onze ervaren specialisten vertellen u graag uitgebreid over de mogelijkheden en onze werkwijze.

De specialist van Vink Tandtechniek Nieuwegein

Nick de Jong vink tandtechniek Breda

Nick de Jong
Klinisch prothese technieker

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Met al meer dan 45 jaar ervaring zijn wij de specialist voor uw kunstgebit! Bekijk ook de video.

Vink Tandtechniek Nieuwegein

Wij zijn al jarenlang dé specialist op het gebied van kunstgebitten, klikgebitten en allround tandtechniek. Ook voor het repareren en rebasen van uw kunstgebit bent u bij ons aan het beste adres. Omdat we ons volledig toeleggen op kunst- en klikgebitten én het hele proces zelf beheersen bieden we de allersnelste service én allerbeste kwaliteit voor uw kunstgebit of klikgebit.

Door onze ruime ervaring en expertise kunnen we het (nieuwe) gebit perfect aan laten sluiten bij uw wensen en persoonlijke situatie. Daarbij dragen we zorg voor een zeer goede pasvorm. Een (nieuw) gebit moet immers niet alleen maar mooi zijn, het moet ook perfect passend zijn voor een goed kauwvermogen en om ervoor te zorgen dat het draagcomfort biedt en niet vervelend aanvoelt in de mond.

Werkwijze Vink Tandtechniek Nieuwegein

Vink Tandtechniek Nieuwegein is een samenwerking tussen Tandartsenpraktijk De Poort en Vink Tandtechniek. Vink Tandtechniek is werkzaam in Tandartsenpraktijk De Poort. U als patiënt wordt behandeld door een zelfstandige behandelaar van Vink, onder supervisie en in samenspraak met de tandarts, op locatie die behandeling voor u uitvoert. Alle behandelingen worden door de desbetreffende praktijk gedeclareerd bij uw zorgverzekering.
Al het tandtechnisch werk wordt gemaakt door Vink Tandtechniek in Waalre. Zo is bij iedere fase van uw behandeling de juiste professional betrokken.

Kunstgebit in Nieuwegein

Vink Tandtechniek in Nieuwegein is de specialist voor uw kunstgebit. Wanneer uw eigen tanden niet meer voldoende functioneren of ontbreken, kan een kunstgebit uitkomst bieden. Bij Vink Tandtechniek wordt er met u een behandelplan opgesteld, waarbij er rekening wordt gehouden met uw wensen en de mogelijkheden van uw gebit. Het kunstgebit wordt vervolgens op maat gemaakt en aangepast aan uw mond en kaak. U kunt bij Vink Tandtechniek terecht voor verschillende soorten kunstgebitten, zoals een volledig kunstgebit, een gedeeltelijk kunstgebit of een klikgebit op implantaten.

Klikgebit in Nieuwegein

Natuurlijk kan Vink Tandtechniek in Nieuwegein u ook helpen met een klikgebit. Dit is een kunstgebit dat op implantaten wordt vastgeklikt, waardoor het stevig op zijn plaats blijft zitten. We maken gebruik van implantaten die onze eigen implantoloog in de kaak zal zetten. Het klikgebit bestaat uit een basis van kunsthars waarop de tanden en kiezen zijn bevestigd. Een klikgebit zorgt voor meer houvast en comfort dan een traditioneel kunstgebit en voorkomt dat het los gaat zitten tijdens het eten of spreken. Bij Vink Tandtechniek worden klikgebitten op maat gemaakt, zodat ze perfect passen en comfortabel zijn om te dragen.

Gebitsprothese in Nieuwegein

Bij Vink Tandtechniek Nieuwegein heeft u de keuze uit verschillende soorten gebitsprotheses, waaronder de flexibele prothese en de frameprothese. Een frameprothese is een gedeeltelijk kunstgebit dat met metalen haakjes aan de eigen tanden wordt bevestigd, wat zorgt voor meer stabiliteit. Dit type prothese is vooral geschikt voor mensen met nog enkele eigen tanden. Aan de andere kant biedt de flexibele prothese, die gemaakt is van zacht en flexibel materiaal, een zeer comfortabele pasvorm en is ideaal voor mensen met gevoelig tandvlees of drukplekken.

Bij Vink Tandtechniek wordt elke prothese op maat gemaakt, waarbij er rekening wordt gehouden met uw persoonlijke wensen en de mogelijkheden voor een optimaal resultaat. Het team van Vink Tandtechniek Nieuwegein staat bekend om hun goede service en nazorg. Na het plaatsen van de prothese, bieden zij nazorg en advies om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw nieuwe gebitsprothese. Het intakegesprek is een belangrijke stap in het proces, waarbij er gekeken wordt naar uw kaakstructuur en een behandelplan wordt opgesteld. Kortom, bij Vink Tandtechniek Nieuwegein bent u verzekerd van een professionele behandeling en persoonlijke benadering voor uw gebitsprothese.

Implantaten in Nieuwegein

Bij Vink Tandtechniek Nieuwegein kunt u ook terecht voor implantaten, een duurzame oplossing voor het vervangen van één of meerdere tanden. Bij deze behandeling wordt er een titanium schroefje in de kaak geplaatst waarop vervolgens een kroon, brug of prothese bevestigd kan worden. De implantaten worden op maat gemaakt en er wordt tijdens het behandeltraject rekening gehouden met uw persoonlijke wensen en behoeften. Naast het vakkundig plaatsen van implantaten, besteedt Vink Tandtechniek veel aandacht aan hun klanten. U kunt rekenen op goede nazorg en advies, zodat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw nieuwe implantaten. Bij Vink Tandtechniek Nieuwegein bent u verzekerd van een professionele en persoonlijke behandeling.

Uitgelichte informatie

  • Meer dan 45 jaar ervaring en vakmanschap.
  • We werken met de allernieuwste technieken en allerbeste materialen.
  • We werken vanuit ons eigen tandtechnisch laboratorium. Zeer snelle service en de beste kwaliteit.
  • Advies op maat
  • Ruime vergoeding vanuit de basiszorgverzekering. U hoeft dus niet aanvullend verzekerd te zijn.
  • Gegarandeerd een eindproduct van de allerbeste kwaliteit met een ongekende pasvorm.

Als u angst voor de tandarts heeft kan dat erg vervelend zijn. In het bijzonder wanneer het een mooi kunstgebit of klikgebit in de weg staat en u te lang blijft lopen met een gebit waar u niet tevreden mee bent. Misschien is dan een behandeling onder narcose een goede oplossing voor u! U wordt onder volledige narcose gebracht en wordt wakker met nieuwe tanden!

Het is echter wel van groot belang om goed te bepalen wat voor u het meest geschikt is. Een behandeling onder narcose is namelijk complex en de mogelijkheid ertoe is van een aantal factoren afhankelijk. Tijdens de intake bekijken we samen met u wat voor u de meest passende oplossing is.

De kwaliteit van onze producten en behandelingen is ongekend. We kunnen de beste kwaliteit garanderen omdat we vanuit ons eigen tandtechnisch laboratorium werken en daarmee het hele behandeltraject en productieproces van het kunstgebit of klikgebit beheersen.

We voeren het hele behandeltraject van begin tot eind zelf uit. Bij de reguliere tandarts gaat dat vaak anders. Daar voeren verschillende partijen verschillende handelingen uit en is men afhankelijk van elkaar. Dit komt het eindresultaat in veel gevallen niet ten goede.

In ons laboratorium werken we met de nieuwste technieken, volgens de hoogste kwaliteitseisen en de allerbeste materialen. Het eindproduct is een kunstgebit of klikgebit waarmee u jarenlang met plezier lacht en met zelfvertrouwen eet!

De stap naar een (nieuw) kunstgebit of klikgebit kan best spannend of een vervelende drempel zijn. Dat begrijpen we als geen ander. Daarom willen we graag de tijd voor u nemen en voorafgaand aan ons advies luisteren naar uw wensen. Wat uw persoonlijke situatie is en waar we eventueel rekening mee moeten houden. Op basis van uw wensen en situatie brengen we een advies uit. Persoonlijke aandacht is voor ons een speerpunt en draagt bij aan het beste eindresultaat.

Na afloop van het adviesgesprek bent u op de hoogte van onder andere mogelijkheden, technieken, opties, kosten en andere zaken waarmee u rekening moet houden. Als er nog vragen of onduidelijkheden zijn dan kunt u altijd nogmaals contact met ons opnemen

Uiteraard brengt een (nieuw) kunstgebit of klikgebit kosten met zich mee. In sommige gevallen wordt een groot deel van de behandeling vergoedt vanuit het basispakket van de zorgverzekering. Hiervoor hoeft u dus geen aanvullende tandartsverzekering te hebben! Doorgaans wordt maximaal 75% van de behandeling vergoed. Bij een nieuw klikgebit is dat soms zelfs meer dan 90%.

Dit maakt de overweging om een (nieuw) kunst- of klikgebit te nemen een stuk aantrekkelijker. Voor meer en specifiekere informatie over vergoedingen raden we u aan om contact op te nemen met uw zorgverzekering. Houd ook rekening met uw eigen risico.

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u onder voorwaarden vaak in  termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Een kapot gebit is altijd vervelend en komt vaak op ongelegen momenten, zoals in het weekend. Daarom is onze locatie in Waalre (bij Eindhoven) op even weken en op afspraak op zaterdag geopend voor reparaties. In de meeste gevallen kan uw gebit direct worden gerepareerd en is het klaar terwijl u wacht.

Als u eenmaal het besluit heeft genomen om een (nieuw) kunstgebit of klikgebit te nemen wilt u natuurlijk zo snel mogelijk een afspraak maken. Wij hebben onze werkwijze zo ingericht dat we u zo snel en goed mogelijk kunnen helpen. Neem contact met ons op en we plannen zo snel mogelijk een afspraak in!

nieuwegein vink tandtechniek
nieuwegein vink tandtechniek
tandtechniek waalre

Kom eens langs voor een intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering (exclusief uw eigen risico, informeer bij uw zorgverzekeraar voor de daadwerkelijke vergoedingen). Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek