819 Ratings 9,3

Home / Over ons / Veldhoven

Vink Tandtechniek locatie Veldhoven

  • Goede klantbeoordelingen
  • Geen doorverwijzing nodig
  • Behandelingen onder narcose mogelijk

Dé specialist voor een kunstgebit of klikgebit

Vink Tandtechniek in Veldhoven is dé specialist in kunst- en klikgebitten van absolute topkwaliteit. In Veldhoven werken we intensief samen met praktijk Mondig Implantologie en Tandheelkunde. Door onze intensieve samenwerking met deze praktijk kunt u hier terecht bij een Tandtechnisch specialist van Vink Tandtechniek. Op deze locatie is behandeling door de tandarts onder narcose mogelijk!

Door de combinatie van jarenlange ervaring, een zeer professioneel team en een ultramoderne praktijk voorzien we al tientallen jaren patiënten met zeer uiteenlopende wensen en situaties van een kunstgebit of klikgebit dat volledig aansluit op de persoonlijke wensen van de patiënt.
Overweegt u om over te stappen op een kunstgebit of heeft u al een kunstgebit maar voldoet het niet (meer) aan uw eisen op het gebied van uitstraling en/of kauwvermogen? Past uw kunstgebit niet (meer) goed? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor kundig persoonlijk advies.
Onze professionals gaan zeer graag met u in gesprek over de mogelijkheden om uw huidige kunstgebit te verbeteren of over te stappen op een nieuw gebit. Onze praktijk en werkwijze is uniek omdat we beschikken over ons eigen tandtechnisch laboratorium. Hierdoor wordt u tijdens het gehele behandeltraject door ons geholpen en garanderen we topkwaliteit. Daarnaast bieden we door efficiënte werkprocessen razendsnelle service. Mede hierdoor kan uw nieuwe gebit in veel gevallen al in twee tot drie behandelingen klaar zijn. Reparaties en rebases zijn klaar terwijl u wacht.

Vink Tandtechniek en praktijk Mondig Implantologie en Tandheelkunde hebben een intensieve samenwerking. Er zijn contracten afgesloten met zorgverzekeraars VGZ en CZ, waardoor u verzekerd bent van goede zorg voor de beste tarieven.

VGZ

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Met al meer dan 45 jaar ervaring zijn wij de specialist voor uw kunstgebit! Bekijk ook de video.

Persoonlijke aandacht resulteert in het beste eindresultaat

Voor ons staat persoonlijke aandacht op de eerste plaats. Persoonlijke aandacht veraangenaamt niet alleen het behandeltraject, maar zorgt ook nog eens voor het beste eindresultaat. Het is namelijk van groot belang dat we met u in gesprek gaan en uitgebreid luisteren naar uw eventuele huidige klachten en uw wensen. Daarnaast wordt de huidige situatie uitgebreid beoordeeld door de tandarts. Op basis van het persoonlijke gesprek en de intake geven we een volledig advies op maat. Daarna kunt u zelf besluiten of en eventueel wanneer u het behandeltraject wil starten.

Werkwijze Vink Tandtechniek Veldhoven

Vink Tandtechniek Veldhoven is een samenwerking tussen Mondig! implantologie & tandheelkunde en Vink Tandtechniek. Alle behandelingen worden door het team van Mondig! implantologie & tandheelkunde uitgevoerd. Tevens wordt uw behandeling door Mondig! implantologie & tandheelkunde gedeclareerd bij uw zorgverzekering.

Al het tandtechnisch werk wordt gemaakt door Vink Tandtechniek in Waalre. Zo is bij iedere fase van uw behandeling de juiste professional betrokken.

Kunstgebit in Veldhoven

Bij Vink Tandtechniek Veldhoven bent u aan het juiste adres voor een kunstgebit op maat. Als specialist in kunstgebitten, biedt Vink Tandtechniek een uitgebreide service waarbij de klant altijd centraal staat. Tijdens het behandeltraject wordt er veel aandacht besteed aan uw persoonlijke wensen en behoeften. Het kunstgebit wordt op maat gemaakt en aangepast aan uw kaakstructuur voor een optimaal resultaat. Bovendien kunt u bij Vink Tandtechniek Veldhoven rekenen op goede nazorg en advies, zodat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw nieuwe kunstgebit. Vink Tandtechniek Veldhoven biedt niet alleen een hoogwaardige kwaliteit kunstgebitten, maar ook een uitstekende service waarbij de klant altijd centraal staat.

Klikgebit in Veldhoven

Bij Vink Tandtechniek Veldhoven zijn we gespecialiseerd in kunstgebitten, waaronder ook klikgebitten. Een klikgebit is een kunstgebit dat vastzit op implantaten die in de kaak zijn geplaatst. Het verschil tussen een klikgebit en een traditioneel kunstgebit is dat een klikgebit steviger vastzit en daardoor meer comfort biedt tijdens het spreken en eten. Klikgebitten zijn met name geschikt voor mensen die problemen hebben met het houvast van hun huidige kunstgebit of die last hebben van loszittende tanden en kiezen. Bij Vink Tandtechniek Veldhoven maken we gebruik van implantaten die door onze eigen implantoloog in de kaak worden gezet, zodat we altijd de hoogste kwaliteit en veiligheid kunnen garanderen. Onze klanten staan altijd centraal bij Vink Tandtechniek en we besteden veel aandacht aan persoonlijke service en nazorg, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw klikgebit.

Gebitsprothese in Veldhoven

Bij Vink Tandtechniek in Veldhoven hebben we verschillende soorten gebitsprotheses, zoals de flexibele prothese en de frameprothese. Een frameprothese is een gedeeltelijk kunstgebit dat met metalen haakjes aan de bestaande tanden wordt bevestigd en biedt een goede stabiliteit. Deze prothese is geschikt voor mensen die nog enkele eigen tanden hebben. De flexibele prothese daarentegen is gemaakt van flexibel materiaal en past zich aan de vorm van de kaak aan. Dit type prothese biedt een comfortabele pasvorm en is zeer geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor drukplekken en irritaties. Bij Vink Tandtechniek worden beide protheses op maat gemaakt, waarbij er rekening wordt gehouden met de persoonlijke wensen en mogelijkheden voor een optimaal resultaat. Tijdens het intakegesprek wordt er gekeken naar de kaakstructuur en wordt er een behandelplan opgesteld. Vervolgens wordt de prothese aangepast aan de kaak en krijgt u bij Vink Tandtechniek ook nazorg en advies, zodat u zo lang mogelijk plezier kunt hebben van uw nieuwe gebitsprothese.

Implantaten in Veldhoven

Bij Vink Tandtechniek Veldhoven kunt u terecht voor de beste implantaatbehandelingen. Onze ervaren implantoloog zorgt ervoor dat de implantaten op een professionele manier in uw kaak worden geplaatst, wat resulteert in een stevige basis voor uw gebitsprothese. Bij ons staat de klant centraal en wij vinden het belangrijk om u op uw gemak te stellen en uw vragen te beantwoorden tijdens het behandelproces. Wij werken enkel met hoogwaardige implantaten en bieden nazorg en advies om ervoor te zorgen dat u nog jarenlang plezier heeft van uw nieuwe gebit. Met onze goede service en persoonlijke aandacht bent u bij Vink Tandtechniek Veldhoven in goede handen.

Uitgelichte informatie

Doordat we met ons eigen tandtechnisch laboratorium werken hebben we alle specialisten onder één dak. Dat geeft een aantal belangrijke voordelen. Bij de reguliere tandarts moet u namelijk in veel gevallen naar verschillende behandelaren, waardoor het behandelproces vertraagt en de kwaliteit vaak afneemt. Daarnaast is dat voor u persoonlijk ook niet wenselijk omdat het veel tijd kost en soms onduidelijkheid oplevert.

Wij zorgen ervoor dat het gehele behandeltraject bij ons plaatsvindt en dat u wordt geholpen door dezelfde, bekende specialisten. Zij kennen uw persoonlijke verhaal, en dat is wel zo fijn.

Het gehele werkproces is efficiënt en snel, zodat u slechts enkele malen hoeft terug te komen naar de praktijk. Op deze manier ondervindt u als patiënt zo min mogelijk hinder en kunt u zo snel mogelijk genieten van uw (nieuwe) kunstgebit of klikgebit.

Soms hebben mensen angst voor de tandarts en dat is erg vervelend. Zeker als het een mooi kunstgebit of klikgebit in de weg staat en u te lang blijft lopen met een gebit waar u niet tevreden mee bent. In dat soort gevallen kan een behandeling onder narcose een goede oplossing voor u zijn. U wordt onder volledige narcose gebracht en wordt wakker met nieuwe tanden!

Het is echter wel van groot belang om goed te bepalen wat voor u het meest geschikt is. Een behandeling onder narcose is namelijk complex en de mogelijkheid ertoe is van een aantal factoren afhankelijk. Tijdens de intake bekijken we samen met u wat voor u de meest passende oplossing is.

Door onze zeer uitgebreide ervaring, moderne faciliteiten en absolute topspecialisten zijn wij ervan overtuigd dat we u het eindproduct (het kunst- of klikgebit) van de allerbeste kwaliteit kunnen leveren.

Doordat we alle behandelingen zelf doen en alles zelf maken in ons eigen lab kunt u weer genieten van uw mooie lach en het feit dat u weer alles kunt eten zoals u ooit gewend was. Een (nieuw) gebit waar u jarenlang plezier van heeft. Wij zijn pas klaar als tevreden bent!

Het maken van een nieuw kunstgebit of klikgebit is een complex en intensief proces en daardoor ook vrij kostbaar. Gelukkig vergoedt de zorgverzekering doorgaans een deel van de kosten vanuit het basispakket (exclusief uw eigen risico). Hier hoeft u dus niet aanvullend voor verzekerd te zijn. Hiermee wordt de keuze voor een nieuw kunstgebit of klikgebit een stuk aantrekkelijker.

Raadpleeg uw zorgverzekeraar voor een indicatie van de vergoeding voor een kunstgebit of klikgebit. Desgewenst kunnen wij u hierbij helpen.

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u onder voorwaarden vaak in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Een kapot of beschadigd gebit is altijd vervelend en komt altijd ongelegen. Als dit in weekend gebeurd is het natuurlijk helemaal niet handig. Daarom bieden wij in onze praktijk in Waalre (nabij Veldhoven) op even weken en op afspraak ook reparaties op zaterdag. Reparaties zijn veelal klaar terwijl u wacht.

vink tandtechniek veldhoven
vink tandtechniek waalre
tandtechniek waalre

Kom eens langs voor een intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering (exclusief uw eigen risico, informeer bij uw zorgverzekeraar voor de daadwerkelijke vergoedingen). Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek