aug 20

Vink Tandtechniek Veldhoven

Locatie Veldhoven

Bastion 30
5509 MJ Veldhoven

Openingstijden:
Ma t/m Vr: 08:00 tot 16:30
(telefonisch tot 17.30).
Za: 09:00 tot 16:00 (Alleen Waalre)

 • Eigen Laboratorium
 • Geen doorverwijzing nodig
 • Behandelingen onder narcose mogelijk
Locatie Veldhoven vink tandtechniek
431 Klantbeoordelingen: 9,2

Vink Tandtechniek locatie Veldhoven – dé specialist voor een kunstgebit of klikgebit

Adres

Bastion 30
5509 MJ Veldhoven

Openingstijden:
Ma t/m Vr: 08:00 tot 16:30
(telefonisch tot 17.30).
Za: 09:00 tot 16:00 (Alleen Waalre)

Vink Tandtechniek in Veldhoven is dé specialist in kunst- en klikgebitten van absolute topkwaliteit. In Veldhoven werken we intensief samen met praktijk  Implantologie en Tandheelkunde. Door onze intensieve samenwerking met deze praktijk kunt u hier terecht bij een Tandtechnisch specialist van Vink Tandtechniek. Op deze locatie is behandeling door de tandarts onder narcose mogelijk!

Door de combinatie van jarenlange ervaring, een zeer professioneel team en een ultramoderne praktijk voorzien we al tientallen jaren patiënten met zeer uiteenlopende wensen en situaties van een kunstgebit of klikgebit dat volledig aansluit op de persoonlijke wensen van de patiënt.
Overweegt u om over te stappen op een kunstgebit of heeft u al een kunstgebit maar voldoet het niet (meer) aan uw eisen op het gebied van uitstraling en/of kauwvermogen? Past uw kunstgebit niet (meer) goed? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor kundig persoonlijk advies.
Onze professionals gaan zeer graag met u in gesprek over de

Vink Tandtechniek in Veldhoven is dé specialist in kunst- en klikgebitten van absolute topkwaliteit.

 • Al meer dan 30 jaar de specialist voor uw kunstgebit!
 • Unieke en persoonlijke service
 • Maximale vergoeding door de verzekering!
 • Vrijblijvend informatie aanvragen
 • Gegarandeerd de beste pasvorm!
 • Behandelingen onder narcose mogelijk

Neem contact met mij op!


In Veldhoven werken we intensief samen met praktijk  Implantologie en Tandheelkunde. Door onze intensieve samenwerking met deze praktijk kunt u hier terecht bij een Tandtechnisch specialist van Vink Tandtechniek. Op deze locatie is behandeling door de tandarts onder narcose mogelijk!

040-2216666

Overweegt u om over te stappen op een kunstgebit of heeft u al een kunstgebit maar voldoet het niet (meer) aan uw eisen op het gebied van uitstraling en/of kauwvermogen? Past uw kunstgebit niet (meer) goed? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor kundig persoonlijk advies. Onze professionals gaan zeer graag met u in gesprek over de mogelijkheden om uw huidige kunstgebit te verbeteren of over te stappen op een nieuw gebit.

Onze praktijk en werkwijze is uniek omdat we beschikken over ons eigen tandtechnisch laboratorium. Hierdoor wordt u tijdens het gehele behandeltraject door ons geholpen en garanderen we topkwaliteit. Daarnaast bieden we door efficiënte werkprocessen razendsnelle service. Mede hierdoor kan uw nieuwe gebit in veel gevallen al in twee tot drie behandelingen klaar zijn. Reparaties en rebases zijn klaar terwijl u wacht.

Vink Tandtechniek en praktijk  Implantologie en Tandheelkunde hebben een intensieve samenwerking. Er zijn contracten afgesloten met zorgverzekeraars VGZ en CZ, waardoor u verzekerd bent van goede zorg voor de beste tarieven.
VGZ CZ

Plan zelf uw vrijblijvende intake!

Of bel mij terug op een later tijdstip

mogelijkheden om uw huidige kunstgebit te verbeteren of over te stappen op een nieuw gebit. Onze praktijk en werkwijze is uniek omdat we beschikken over ons eigen tandtechnisch laboratorium. Hierdoor wordt u tijdens het gehele behandeltraject door ons geholpen en garanderen we topkwaliteit. Daarnaast bieden we door efficiënte werkprocessen razendsnelle service. Mede hierdoor kan uw nieuwe gebit in veel gevallen al in twee tot drie behandelingen klaar zijn. Reparaties en rebases zijn klaar terwijl u wacht.

Vink Tandtechniek en praktijk  Implantologie en Tandheelkunde hebben een intensieve samenwerking. Er zijn contracten afgesloten met zorgverzekeraars VGZ en CZ, waardoor u verzekerd bent van goede zorg voor de beste tarieven.
VGZ CZ

Vink Tandtechniek Veldhoven voor uw kunst- of klikgebit

 • Meer dan 30 jaar ervaring in tandheelkunde en tandtechnisch werk
 • We hebben een eigen tandtechnisch laboratorium en beheersen het volledige behandeltraject
 • Persoonlijke aandacht en snelle service
 • Vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek in de praktijk
 • Maximale vergoeding vanuit het basispakket van de zorgverzekering
 • Gegarandeerd de allerbeste kwaliteit – we zijn pas klaar als u tevreden bent

De specialisten van praktijk Mondig Implantologie en Tandheelkunde en Vink Tandtechniek

Jeroen Smit

Tandarts Implantoloog

Annelieke Hardy Derijks

Annelieke Hardy Derijks

Mondhygiëniste

Joyce Kelders

Joyce Kelders

Tandartsassistente

Joyce Kelders

Stefanie Straatman

Secretaresse

Julio Villalba Recuerda

Tandarts

Marieke Vogels

Stoel- en preventieassistente

Riekie Filon

Baliemedewerker en secretaresse

Riekie Filon

Baliemedewerker en secretaresse

Elke Timmermans

Tandarts

Leonie Gielen

Stoel- en preventieassistente

Pascale van der Heijden

Baliemedewerker en secretaresse

Kees

Kees

Allround tandtechnieker. Gebitsprothese specialist.

Persoonlijke aandacht resulteert in het beste eindresultaat

Voor ons staat persoonlijke aandacht op de eerste plaats. Persoonlijke aandacht veraangenaamt niet alleen het behandeltraject, maar zorgt ook nog eens voor het beste eindresultaat. Het is namelijk van groot belang dat we met u in gesprek gaan en uitgebreid luisteren naar uw eventuele huidige klachten en uw wensen. Daarnaast wordt de huidige situatie uitgebreid beoordeeld door de tandarts. Op basis van het persoonlijke gesprek en de intake geven we een volledig advies op maat. Daarna kunt u zelf besluiten of en eventueel wanneer u het behandeltraject wil starten.

behandelruimte tandtechniek veldhoven

Receptie Veldhoven

entree Veldhoven

Eigen tandtechnisch laboratorium

Doordat we met ons eigen tandtechnisch laboratorium werken hebben we alle specialisten onder één dak. Dat geeft een aantal belangrijke voordelen. Bij de reguliere tandarts moet u namelijk in veel gevallen naar verschillende behandelaren, waardoor het behandelproces vertraagt en de kwaliteit vaak afneemt. Daarnaast is dat voor u persoonlijk ook niet wenselijk omdat het veel tijd kost en soms onduidelijkheid oplevert.

Wij zorgen ervoor dat het gehele behandeltraject bij ons plaatsvindt en dat u wordt geholpen door dezelfde, bekende specialisten. Zij kennen uw persoonlijke verhaal, en dat is wel zo fijn.

Het gehele werkproces is efficiënt en snel, zodat u slechts enkele malen hoeft terug te komen naar de praktijk. Op deze manier ondervindt u als patiënt zo min mogelijk hinder en kunt u zo snel mogelijk genieten van uw (nieuwe) kunstgebit of klikgebit.

Kunstgebit onder narcose

Soms hebben mensen angst voor de tandarts en dat is erg vervelend. Zeker als het een mooi kunstgebit of klikgebit in de weg staat en u te lang blijft lopen met een gebit waar u niet tevreden mee bent. In dat soort gevallen kan een behandeling onder narcose een goede oplossing voor u zijn. U wordt onder volledige narcose (internal link naar behandeling onder narcose) gebracht en wordt wakker met nieuwe tanden!

Het is echter wel van groot belang om goed te bepalen wat voor u het meest geschikt is. Een behandeling onder narcose is namelijk complex en de mogelijkheid ertoe is van een aantal factoren afhankelijk. Tijdens de intake bekijken we samen met u wat voor u de meest passende oplossing is.

Wachtruimte Veldhoven

behandelstoel veldhoven

3d scanner veldhoven

Eindproduct van de beste kwaliteit

Door onze zeer uitgebreide ervaring, moderne faciliteiten en absolute topspecialisten zijn wij ervan overtuigd dat we u het eindproduct (het kunst- of klikgebit) van de allerbeste kwaliteit kunnen leveren.

Doordat we alle behandelingen zelf doen en alles zelf maken in ons eigen lab kunt u weer genieten van uw mooie lach en het feit dat u weer alles kunt eten zoals u ooit gewend was. Een (nieuw) gebit waar u jarenlang plezier van heeft. Wij zijn pas klaar als tevreden bent!

Kunstgebit of klikgebit – ruime vergoeding van de basisverzekering

Een maken van een nieuw kunstgebit of klikgebit is een complex en intensief proces en daardoor ook vrij kostbaar. Gelukkig vergoedt de zorgverzekering standaard een zeer groot deel van de kosten vanuit het basispakket. Hier hoeft u dus niet aanvullend voor verzekerd te zijn. Hiermee wordt de keuze voor een nieuw kunstgebit of klikgebit een stuk aantrekkelijker.

Raadpleeg uw zorgverzekeraar voor een indicatie van de vergoeding voor een kunstgebit of klikgebit. Desgewenst kunnen wij u hierbij helpen.

De nota kan in vrijwel alle gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u in maximaal 5 termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden

Reparaties aan uw kunstgebit in het weekend

Een kapot of beschadigd gebit is altijd vervelend en komt altijd ongelegen. Als dit in weekend gebeurd is het natuurlijk helemaal niet handig. Daarom bieden wij in onze praktijk in Waalre (nabij Veldhoven) ook reparaties op zaterdag. Reparaties zijn veelal klaar terwijl u wacht.

Vink Tandtechniek Contact
Binnen gekomen via
Via de website
Voornaam / letters*
Achternaam*
Telefoon*
E-mail*
Dag & tijdstip wanneer we u kunnen bellen?*
Ik ga akkoord met hetprivacybeleid *

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u overstappen op een kunstgebit of klikgebit of heeft al een kunstgebit en bent u toe aan een nieuwe prothese of het opnieuw passend laten maken? Neem dan eens contact op met ons! Wij staan u graag te woord en u kunt snel bij ons terecht! Wij voorzien u van een uitgebreid advies op maat.

Vink Tandtechniek Veldhoven
Bastion 30
5509 MJ Veldhoven
Nederland
Telefoon: 040-2216666

Wij gebruiken cookies om u de beste beleving te geven. Door op "Accepteer Cookies" te klikken, geeft u ons toestemming deze cookies te gebruiken. Lees meer op de privacypagina. Privacy

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten