802 Ratings 9,5

Home / Over ons / Son en Breugel

Vink Tandtechniek Son en Breugel

  • Moderne praktijk
  • Implantologie
  • Géén lange wachtlijsten

Tandtechniek en prothetiek van topkwaliteit

Vink Tandtechniek in Son en Breugel is dé specialist in het maken en plaatsen van onder andere kunstgebitten en klikgebitten van de allerbeste kwaliteit. Dagelijks helpen we onze patiënten met de best passende oplossing op basis van de wensen en huidige specifieke situatie van de patiënt.

Dat het (nieuwe) gebit perfect aansluit op uw situatie en wensen vinden wij het allerbelangrijkst. Daarom geven we standaard vooraf advies op maat. Zo weet u precies wat u van het behandelproces en van ons kunt verwachten en worden veel vragen vooraf al beantwoord.

Doordat wij het hele proces en behandeltraject beheersen bieden we zeer snelle service van ongekend niveau. Denkt u over het overstappen op een kunst- of klikgebit of heeft u al kunst- of klikgebit maar bent u daar niet helemaal tevreden over? Wij staan zeer graag voor u klaar en geven u passend advies over de mogelijkheden en verschillende opties.

De specialisten van Vink Tandtechniek Son en Breugel

Ronald vink tandtechniek Son

Ronald Gerritse
Tandarts

Wouter Gerritse vink tandtechniek Son

Wouter Gerritse
Tandarts

Spierings vink tandtechniek Son

Erik Pieter Spiering
Tandarts

Steenbekkers vink tandtechniek Son

John Steenbekkers
Tandarts

Erwin vink tandtechniek Son

Erwin Situer
KPT prothese specialist

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Met al meer dan 45 jaar ervaring zijn wij de specialist voor uw kunstgebit! Bekijk ook de video.

Vink Tandtechniek Son en Breugel

In onze praktijk werken uitsluitend specialisten en professionals met jarenlange ervaring. Wij leggen ons volledig toe op tandtechnisch werk (zoals kunst- of klikgebitten), waar de tandarts zich bezighoudt met een breed pakket aan behandelingen.
Werkwijze Vink Tandtechniek Son en Breugel
Vink Tandtechniek Son en Breugel is een samenwerking tussen Tandheelkundig Centrum Son en Breugel en Vink Tandtechniek. Vink Tandtechniek is werkzaam in de praktijk van Tandheelkundig Centrum Son en Breugel. U als patiënt wordt behandeld door een zelfstandige behandelaar van Vink, onder supervisie en in samenspraak met de tandarts, op locatie die behandeling voor u uitvoert. Alle behandelingen worden door de desbetreffende praktijk gedeclareerd bij uw zorgverzekering. Al het tandtechnisch werk wordt gemaakt door Vink Tandtechniek in Waalre. Zo is bij iedere fase van uw behandeling de juiste professional betrokken.

Implantaten in Son en Breugel

Vink Tandtechniek in Son en Breugel biedt ook implantaten aan als oplossing voor het vervangen van ontbrekende tanden en kiezen. Implantaten zijn titanium schroeven die in de kaak worden geplaatst en dienen als kunstmatige tandwortels. Vervolgens wordt er een kroon, brug of overkappingsprothese op de implantaten geplaatst. Implantaten zijn een duurzame oplossing die erg natuurlijk aanvoelen en eruitzien als echte tanden.

Bij Vink Tandtechniek worden de implantaten met de modernste technieken en materialen geplaatst, zodat de behandeling zo comfortabel mogelijk verloopt. Het team van deskundige tandtechnici en tandprothetici zorgt ervoor dat het implantaat perfect bij de patiënt past en dat de behandeling zo pijnloos mogelijk verloopt. Ook na de behandeling blijft Vink Tandtechniek betrokken en bieden ze de nodige nazorg en onderhoudsinstructies om ervoor te zorgen dat de implantaten lang meegaan.

Gebitsprothese in Son en Breugel

Vink Tandtechniek Son en Breugel biedt twee soorten gebitsprotheses aan: flexibele protheses en frameprotheses. Een flexibele prothese is een gedeeltelijke prothese gemaakt van zeer flexibel materiaal. Het grote voordeel van een gedeeltelijke flexibele prothese is dat de gezonde tanden en kiezen behouden kunnen blijven. Bij een frameprothese daarentegen, wordt gebruik gemaakt van een metalen basis en bevatten minder kunststof dan een normaal gedeeltelijk kunstgebit van alleen kunststof. De frameprothese is daarom de ideale oplossing als u één of meerdere tanden en of kiezen mist in de mond. Ook zit de frameprothese veel vaster dan een normaal gedeeltelijk kunstgebit, omdat het frame is voorzien van haakjes (klammers), die om de eigen tanden heen klemmen zodat het frame goed vastzit. Welke gebitsprothese voor u het meest geschikt is, hangt af van uw persoonlijke situatie en wensen.

Bij Vink Tandtechniek Son en Breugel kunt u rekenen op uitstekende service en kwaliteit. Ook biedt Vink Tandtechniek Son en Breugel een uitgebreide nazorgservice, waarbij u altijd terecht kunt voor vragen, reparaties en onderhoud van uw gebitsprothese. Het doel van Vink Tandtechniek Son en Breugel is om ervoor te zorgen dat u weer met een stralende glimlach door het leven gaat, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het comfort of de kwaliteit van uw gebitsprothese.

Kunstgebit in Son en Breugel

Bent u op zoek naar een kunstgebit van hoge kwaliteit? Dan bent u bij Vink Tandtechniek in Son en Breugel aan het juiste adres. Een kunstgebit is een prothese die wordt gebruikt ter vervanging van ontbrekende tanden en/of kiezen. Het wordt gemaakt van een combinatie van hoogwaardige materialen zoals kunsthars en porselein. Het kan worden gebruikt door mensen die al hun tanden hebben verloren of die een deel van hun tanden hebben verloren. Het kunstgebit kan helpen bij het herstellen van de esthetiek van het gezicht, het verbeteren van de kwaliteit van leven en het vergemakkelijken van het kauwen en spreken. Er zijn verschillende soorten kunstgebitten beschikbaar, waaronder een volledig kunstgebit, een gedeeltelijk kunstgebit en een klikgebit. Een kunstgebit is dus een optie voor mensen die op zoek zijn naar een oplossing voor hun ontbrekende tanden en kiezen.

Vink Tandtechniek onderscheidt zich door de expertise en gebruik van geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen. We hebben een eigen tandtechnisch laboratorium waar het hele proces, van begin tot eind, wordt beheerst, wat de kwaliteit van het eindproduct ten goede komt. Bovendien bieden we onze klanten een stralend nieuw kunstgebit tegen een scherpe prijs, met behulp van de vergoeding vanuit de verzekering. Het behandeltraject wordt exact afgestemd op de situatie en wensen van de klant, en de specialisten blijven gedurende het hele traject hetzelfde, wat zorgt voor een persoonlijke benadering en optimale service.

Klikgebit in Son en Breugel

Bij Vink Tandtechniek in Son en Breugel kunt u terecht voor een hoogwaardig klikgebit op implantaten. Het plaatsen van een klikgebit is een relatief nieuwe methode om ervoor te zorgen dat uw kunstgebit stevig vast blijft zitten. Als uw onderkaak behoorlijk is geslonken en er daardoor te weinig houvast is voor een reguliere prothese, is het verstandig om gebruik te maken van een klikgebit op implantaten. De implantaten worden door de eigen implantoloog van Vink Tandtechniek in de kaak gezet en groeien op natuurlijke wijze vast in het kaakbot, waardoor er een uitstekende verbinding ontstaat voor uw nieuwe gebit. Zo kunt u weer eten en praten zoals u dat gewend bent, zonder dat uw kunstgebit los kan komen te zitten.

Het grote voordeel van een klikgebit is dat het stevig vastzit en niet meer los kan komen te zitten. Hierdoor kunt u weer genieten van het eten en praten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw gebit. Daarnaast zorgt een klikgebit op implantaten ervoor dat het kaakbot behouden blijft en zelfs kan aangroeien, omdat de implantaten de druk op het kaakbot verdelen. Vink Tandtechniek in Son en Breugel zorgt voor een professionele en zorgvuldige behandeling bij het plaatsen van uw klikgebit op implantaten, zodat u weer volop kunt genieten van het leven.

Uitgelichte informatie

  • Meer dan 40 jaar ervaring en specialisme in tandtechniek en prothetiek. Duizenden patiënten gingen u voor.
  • Alle specialismen onder één dak. U wordt volledig geholpen in dezelfde praktijk.
  • Snelle en persoonlijke service op maat.
  • Maximale vergoeding vanuit de zorgverzekering
  • Vrijblijvend informatie aanvragen en advies op maat.
  • Gegarandeerd de beste pasvorm en allerbeste kwaliteit.

Onze specialistische benadering komt de kwaliteit van het eindproduct uiteraard ten goede. Wij beheersen het hele proces en doen alles zelf. We zijn niet afhankelijk van externe partijen of tussenschakels. Alleen op deze manier kunnen we de allerbeste kwaliteit van ons eindproduct garanderen. Met onze lange ervaring zien we onszelf met trots als dé specialist voor uw kunstgebit of klikgebit.

De overstap op een (nieuw) kunst- of klikgebit kan best spannend voor u zijn. Het is namelijk iets waar veel mensen tegenop zien. Dat begrijpen wij als geen ander en nemen daarom ruim de tijd om met u in gesprek te gaan. Persoonlijke aandacht is voor ons dé basis voor een goed eindresultaat. Tijdens het persoonlijke intakegesprek luisteren we aandachtig naar uw wensen en beoordelen we de huidige staat van uw gebit en mondgezondheid.

Ons proces is erop afgestemd om u zo snel en goed mogelijk te helpen. We zorgen ervoor dat u altijd zo snel mogelijk wordt geholpen. Wij zijn pas klaar als u tevreden en met zelfvertrouwen naar buiten gaat!

De zorgverzekering hanteert vanuit het basispakket standaard hoge vergoedingen voor bijvoorbeeld een nieuw kunstgebit of klikgebit. In veel gevallen wordt 70% tot 90% van de behandeling vergoed. U hoeft hier dus niet aanvullend voor verzekerd te zijn. Dit maakt de overweging om over te stappen op een (nieuw) kunstgebit of klikgebit financieel een stuk aantrekkelijker.

Neem contact op met uw zorgverzekering of bekijk uw polis om na te gaan voor welke vergoedingen u in aanmerking komt.

Een kapot, beschadigd of gebroken kunstgebit of klikgebit komt altijd ongelegen, maar als dat in het weekend gebeurt is het natuurlijk extra vervelend. Daarom is onze praktijk in Waalre regelmatig op zaterdag geopend voor spoedreparaties aan het kunstgebit. De reparatie is vrijwel altijd klaar terwijl u wacht. Zo hoeft u niet te wachten tot maandag en eet en lacht u direct weer met vertrouwen!

Vanzelfsprekend wilt u zo snel mogelijk een afspraak maken. We zorgen er altijd voor dat u zo snel mogelijk terecht kunt. Daarbij hebben we zeer snelle werk- en behandelprocessen. Neem contact met ons op en we plannen zo snel mogelijk een afspraak in.

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u onder voorwaarden vaak in maximaal 5 termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Son en breugel vink tandtechniek
Son vink tandtechniek
Son vink tandtechniek

Kom eens langs voor een vrijblijvend intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden, die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek