824 Ratings 9,3

Home / Tandarts

Vink Tandtechniek – Informatie voor tandartsen

 • Allerhoogste kwaliteit, Nederlands product
 • 3D Printing
 • Tandprothetiek en tandtechniek op locatie mogelijk
 • In eigen allround laboratorium vervaardigd
 • Bekend met alle implantaatsystemen
 • Werven van nieuwe patiënten

De voordelen van een samenwerking met Vink Tandtechniek

Onze samenwerking omvat het plaatsen van ervaren tandprothetici in uw tandartspraktijk. Hierdoor nemen wij alle verantwoordelijkheid voor bijvoorbeeld het aanmeten en vervaardigen van prothetische voorzieningen op ons. Wij zorgen voor de juiste materialen, klantenservice en agenda planning, waardoor u meer tijd heeft voor de werkzaamheden waar u zich het liefst op wilt concentreren. Bovendien brengen we nieuwe patiënten met ons mee, wat de zichtbaarheid van uw praktijk vergroot. Met deze samenwerking kunt u uw praktijk efficiënter runnen en profiteren van nieuwe groeikansen. Bij Vink Tandtechniek hebben we alles in huis om uw tandartspraktijk naar een hoger niveau te tillen.

Tijd besparen en ontlasten van werkzaamheden

Een van de belangrijkste voordelen van samenwerken met Vink Tandtechniek, is dat we u kunnen ontlasten van werkzaamheden waar u liever niet mee bezig bent of die u niet zelf kunt uitvoeren. Hierdoor krijgt u meer tijd en ruimte om u te focussen op andere essentiële aspecten van uw praktijk en kunt u uw patiënten de beste zorg bieden.

Nieuwe klanten en groei voor uw praktijk

Daarnaast zorgt een samenwerking met Vink Tandtechniek voor nieuwe kansen en een grotere stroom van nieuwe klanten naar uw praktijk. Onze specialisten trekken nieuwe patiënten aan, wat uw praktijk kan laten groeien.

Moderniseer uw praktijk met geavanceerde technologieën

Wij begrijpen ook hoe belangrijk digitalisering is in de moderne tandheelkunde. Daarom maken we gebruik van de nieuwste technieken, zoals 3D printen en digitale mondscanners. Deze geavanceerde technologieën bieden talloze voordelen, zoals tijdsbesparing, verhoogde efficiëntie en nauwkeurigheid, en een verbeterde patiëntervaring.

Zoek een praktijk bij u in de buurt

Wie is Vink Tandtechniek?

Vink Tandtechniek is een toonaangevend allround laboratorium voor tandtechniek met 45 jaar ervaring. Ons ervaren team van tandprothetici en klinisch prothese-technici staat klaar om tandartsen te ondersteunen bij diverse behandelingen. We bieden betrouwbare materialen en hoogwaardige resultaten, met een sterke focus op kwaliteit.

Transparante communicatie en klantgerichte service zorgen voor een efficiënte samenwerking. Bij Vink Tandtechniek bent u verzekerd van hoogwaardige tandheelkundige zorg en een succesvolle samenwerking.

Lab vink tandtechniek

Onze expertises in tandtechnische behandelingen

Bij Vink Tandtechniek begrijpen we dat elke tandartspraktijk unieke behandelingsbehoeften heeft. Onze ervaren tandprothetici en klinisch prothese-technici zijn bekwame specialisten die een breed scala aan tandheelkundige behandelingen kunnen uitvoeren, zowel voor gebitsprotheses als andere oplossingen. Onze producten en behandelingen omvatten:

 • Prothesen voor diverse implantaatsystemen, waarmee we nauwkeurige en passende protheses kunnen creëren voor een verscheidenheid aan implantaten.
 • Niet-implantaat gedragen protheses, die een comfortabele en betrouwbare oplossing bieden voor patiënten zonder implantaten.
 • All on four en All on six prothesen, die een vaste prothetische oplossing bieden met slechts vier of zes implantaten, voor een verbeterde functionaliteit en esthetiek.
 • Frameprothese, een solide en stabiele oplossing voor gedeeltelijk tandverlies.
 • Flexibele prothese, die ontbrekende tanden vervangt terwijl de natuurlijke tanden behouden blijven.
 • Kronen en bruggen porselein op (edel)metalen of zirkonium onderstructuur, voor duurzame en esthetische restauraties.
 • Facings, waarmee we het uiterlijk van tanden kunnen verbeteren en esthetische correcties kunnen uitvoeren.
 • Mondbescherming, een essentiële bescherming voor tanden tijdens sportactiviteiten.
Tandarts
tandarts
tandarts

De beste prijzen met onze eigen productlijn

Bij Vink Tandtechniek hebben we niet alleen een uitgebreid aanbod van hoogwaardige tandtechnische diensten, maar we zijn ook trots op onze eigen productlijn. Met onze eigen productlijn en volledige beheersing van het tandtechnische proces, bent u verzekerd van betrouwbare materialen en een kosteneffectieve service.

Nederlandse productlijn

Met zowel een Nederlandse als internationale lijn van producten kunnen tandartsen bij ons gebruikmaken van betrouwbare materialen tegen de beste prijzen. Met onze Nederlandse lijn bieden we tandheelkundige producten en diensten van de hoogste kwaliteit, ondersteund door onze jarenlange ervaring en expertise binnen de Nederlandse markt.

Internationale productlijn

Wat onze internationale lijn uniek maakt, is ons eigen laboratorium in het buitenland. Hierdoor kunnen we uitzonderlijk voordelige prijzen aanbieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Onze internationale lijn omvat een breed scala aan tandtechnische oplossingen die voldoen aan de strengste normen.

Interesse? Vrijblijvend gesprek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u als tandarts? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. We komen graag bij u langs in de praktijk, voor een beter beeld van waar u naar op zoek bent.
Andersom kunnen we u een aantal werkstukken laten zien en aangeven wat we voor u kunnen betekenen. Voor sommige tandartsen leveren we bijvoorbeeld een klinisch prothese-technieker op locatie, terwijl anderen hun patiënten naar ons doorverwijzen. Bovendien kunnen we vrijblijvend een werkstuk voor u maken, zodat u daarvan zelf de kwaliteit kunt beoordelen.

 • Allerhoogste kwaliteit, Nederlands product
 • 3D Printing
 • Tandprothetiek en tandtechniek op locatie mogelijk
 • In eigen allround laboratorium vervaardigd
 • Bekend met alle implantaatsystemen
 • Werven van nieuwe patiënten

Enthousiast over onze dienstverlening of wilt u meer weten? Bel ons, of gebruik het online contactformulier hieronder. We horen graag van u!

Vink tandtechniek