819 Ratings 9,3

Home / Over ons / Roosteren

Mondcentrum Eyckholt Roosteren

  • Goede klantbeoordelingen
  • Geen doorverwijzing nodig
  • Implantologie

Dé expert voor uw kunst- of klikgebit en allround tandtechniek

In Roosteren werken wij samen met Mondcentrum Eyckholt. Deze praktijk is gespecialiseerd in het plaatsen van implantaten en het trekken van tanden. Er is op deze locatie geen prothetisch behandelaar van Vink Tandtechniek aanwezig! De behandelingen worden uitgevoerd door Dr. Curd Bollen.

In sommige gevallen verwijst Vink Tandtechniek Stevensweert patiënten door naar deze praktijk.

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Met al meer dan 45 jaar ervaring zijn wij de specialist voor uw kunstgebit! Bekijk ook de video.

Mondcentrum Eyckholt Roosteren

Deze praktijk in Roosteren is volledig gespecialiseerd in biologische implantaten en tanden trekken.

Implantaten in Roosteren

Bij Vink Tandtechniek in Roosteren bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige implantaten en professionele tandextracties. Onze gespecialiseerde praktijk biedt uitstekende oplossingen voor het vervangen van ontbrekende tanden en het herstellen van een stralende glimlach.

Onze ervaren professional is een expert in het plaatsen van implantaten, die fungeren als vervanging van natuurlijke wortels. Of u nu één tand mist of meerdere tanden, implantaten bieden een duurzame en esthetisch aantrekkelijke oplossing. Met behulp van hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken zorgen we voor een nauwkeurige en comfortabele behandeling.

Onze implantaten zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden die last hebben van ontbrekende tanden, slechte tanden of loszittende protheses. We begrijpen dat het idee van een tandheelkundige ingreep spanning kan veroorzaken, maar wees gerust, ons team staat klaar om u te begeleiden en te zorgen voor een ontspannen ervaring.

Bij Vink Tandtechniek in Roosteren kunt u rekenen op persoonlijke aandacht, deskundig advies en hoogwaardige zorg. We streven naar uitmuntendheid in elke fase van de behandeling, van de voorbereiding en plaatsing van de implantaten tot het vervaardigen van de definitieve protheses. Herstel uw zelfvertrouwen en geniet weer van een complete en stralende glimlach. Maak vandaag nog een afspraak bij Vink Tandtechniek en ontdek hoe we uw mondgezondheid kunnen verbeteren.

tandtechniek waalre
vink tandtechniek waalre
tandtechniek waalre

Kom eens langs voor een intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering (exclusief uw eigen risico, informeer bij uw zorgverzekeraar voor de daadwerkelijke vergoedingen). Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek